Sista natten

Detta är sista natten vi har tillsamans och vi kommer förmodligen aldrig tillbringa någon mer natt tillsamans. Det var en ansenlig tid det varade, men nu är det som sagt över.

Kommentar angående fotbollsdjunglen

Egentligen skulle ett serie A tips komma upp i dagarna, men jag har faktiskt inte haft tid, halvtam ursäkt, men i detta fall stämmer den. Jag kommernterar ändå småsaker som hänt nu. 

Roma har gjort klart med Jeremy Menez, en 21årig fransman som helt klart känns intressant, därmed är årets mercato avslutad; nya spelare inför denna säsong är Arthur, Loria, Riise, Baptista, Menez och så är Okaka och Montella tillbaka från utlåningar. En okej mercato såhär innan säsongen, samtliga spelare är lite chansningar, men de har en fin potential.
 
I CL fick Roma Chelsea, Bordaux, Cluj, och det finsn en rimlig chans att gå vidare från gruppen.

Nu ska jag tillbaka till packning och annat förberedande.  


Full Fart

Stress jäkt ikväll blir det kul, sen fullt upp med annat. Pjo ho, här kan jag inte stanna längre, mat måste lagas.  

Idag är jag förövrigt äldre än jag var igår.


Michael Bolton

Är ta mig fan kung!


Randigt

Idag har jag köpt två randiga t-shirts. Jag har blivit indoktrinerad i ksm-stil och kulturgenren och sånt där. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men jag känner ett behov av att se en fotbollsmatch till tonerna av Tomas Ledin.Lingongrova

Lingongrova är för män!

Idag har jag tvättat, kläder och tvättbrädor är för män!

Efter en vecka utan balsam så införskaffade jag mig idag balsam, balsam är för män!
Nu blir mitt hår mjukt och lent igen, mjukt och lent hår är manligt!

Tajming och beslut

det är inte riktigt min grej de här två sakerna, ständigt görs felaktiga avvägningar av dessa saker. Det är väl bara att träna så blir det bättre.

Ett beslut för kvällen har jag dock redan beslutat om, och det lär inte bli misslyckat även om resultatet kanske blir det. Jag ska nämligen se på Romas första tävlingasmatch (nåja) för säsongen. Den italienska supercupen spelas nämligen ikväll klockan 20.45.

Två personer vars tajmning och beslut inte varit de bästa de senaste säsongerna är Baptista och Riise, förhoppningsvis ändrades det den minut de valda att skriva på för Roma. Riise kommer förmodligen växa till världens bästa vänsterback denna säsong och Baptista kommer bli den mest givna spelaren och räknas som den bästa spelaren i det brasilianska landslaget. Man kan ju drömma lite, jag drömmer om fotboll.

Lördag

Om inte teknologi som msn och sms fanns så hade jag nog inte haft någon kontakt med omvärlden överhuvudtaget idag. Förutom ICA-kassörska när jag handlade mat.

Ibland kan det vara skönt att inte träffa folk, idag är det både och, visst hade det varit skönt att hänga med lite folk, men samtidigt är det ganska skönt att hänga med sig själv, det blir liksom en mer intelligent nivå på själva umgänget då :).

Förövrigt så kan jag inte längre spela min musik här på mitt rum, det är nya korridorsbekantskaper som orsakar detta. Jag vill nämligen inte framstå som allt för töntig nu, även om det i det långa loppet förmoldigen är ett omöjligt uppdrag.


Om något

Idag är en dag, jag har inga som helst planer eller förväntningar om den, så vad som helst kan hända, troligtvis händer ingenting.

Jag sitter och funderar, men jag kommer inte fram till något, är inte ens säker på att jag funderar, lite märklig känsla är det.

Om inte osthyvlar fanns så skulle man få fixa sina ostbitar på annat sätt. Om man nu inte köpte färdigskuren ost.

Ibland är det långt till det som är nära och ibland är det nära till det som är långt.

Meninglöshetens nonsens förföljer än, oavsett om man kämpar med en mening eller inte så kan man inte komma ifårn att allt är meningslöst nonsens, men även meningslöst nonsens kan underhålla. Tur är väl det annars hade livet varit den gråa massa som den egentligen är.

Morning


Vid denna tid...

Borde man inte blogga. Antingen ska man sova eller fortfarande vara ute, men jag är dålig. Idag fick vara uppvärmning för vad som komma skall.

Jag har kommit på vad Magnus Uggla är ganska bra, på så många olika nivåer, han gillar vi!

Känner någon till Jeremy Menez? Inte jag heller, men han kanske kan komam till Roma, kanske kan bli spännande, en massa andra namn som ryktas också, men Menez känns mest intressant.

Jag vet att jag gör det någonstans, men jag vet inte var, när eller vem.

 

Bolt

Är så bra så det är läskigt. Inte nog med att han slår världsrekordet i 100meter, nej han slår det världsrekordet som kanske räknas som det allra bästa, på 200 meter. Ruggigt bra.

Phelps och Bolt kommer för alltid vara idrottshistoria, två övermänniskor helt enkelt.Framme

Nu börjar det igen.

Jag är laddad, elelr faktiskt inte så jätte, skolan känns inte som det mest inspirerande just nu.

Koskit i hagen, var det inget i sommar, korna var borta, jag har knappt sätt kor i sommar, men jag har sett kor iaf. Sällan man gör det i Norrköping.

Här i Norrköping behöver man plocka upp hundbajset, behöver man inte i Långemåla.

Här i Norrköping kan man handla, det kan man inte i Långemåla.

I Långemåla finns det sporthall, det gör det i Norrköping också.

Grekiska saft

Smakat grekisk saft? Gör det!

Och idag var det söndag

En helt okej söndag som gick i fotbollens och idrottens tecken. Dagen började med en fotbollsmatch, jag fick spela libero. Matchen gick bra, vi vann med 1-7. Jag kände mig lite som Micah Richards, enligt Backe så gav Richards motståndaren ibland medvetet någon meter för att sen springa ikapp. Lite så kändes det för mig idag, även om att ge en meter oftast innebar en lyckad offsideställning, men jag hade hunnit ikapp de om domaren valt att inte blåsa. Det var inget direkt dåligt lag vi mötte heller, de var hitllls obesegerade och leder serien.

Sista söndagen i småland, det känns ganska bra att komma igång igen. Nästa söndag kommer jag sitta och filosofera på täppan, och det är sista gången jag kommer göra det. Det är något med sista gången och söndagar. Jag lovar att mest människor dör på söndagar också.

Dagen glider mot kväller

Mycket har hänt men samtidigt ingenting. En ganska stor dag i idrottvärlden iaf, den bevittnade jag hyfsat stora delar av. Min egen omvärd blev utestängd, men det kan den få vara vissa dagar. Schweiz snuvar Sverige på medaljer, när en nation har världsstjärnor som Fabian Cancellara och Roger Federer så blir det lätt så, Roger Federes dubbelkollega var väl inte så kass han heller, Wawrinka
 
Spelens kungar börjar så smått kristallisera ut sig. Michael Phelps och Usain Bolt känns som två givna kandidater, och Phelps är väl dne som står högst på tronen. Om Bolt sätter världsrekord på 200 meter och vinner 4*100 meters stafetten så har dock Bolt chansen att knycka denna högst inofficella titeln som inte  betyder någonting.
 
Om jag får leka lite, vilket jag får, så tänkte jag ta ut någon form av drömsexa på idrottare med övermänskliga krafter som de visat upp under detta OS. Dessa fem skulle försvara oss som superhjältr ifall onda krafer ville ta över världen. Självskrivna är Phelps och Bolt. Utöver dessa så får brottaren i högsta viktklassen, Cubanen Mijail Lopez vara med, en stark brottare känns stabilt om världen ska för. Tennisspelaren Rafael Nadal får ocksåe en plats, han har iofs inte vunnitfinalen ännu, och bara en seger känns ju lite fattigt med tanke på vilken liga han ska vara med i, men han kommer med lite för hela hans säsong. Gymnasten som vann mångkampen Nastia Liukin får den femte platsen. Den 6:e och sista platsen får en som inte ens gått in i tävlingarna, nämligen Yelena Isinbayeva, hon kommer förmodligen att vinna, och även ifall hon inte gör det så är hon i vilket fall en supermänniska. Varför just 6 idrottare kanske man undrar, det kändes rätt bara. 

De sex som ska försvara oss mot onda ailens är alltså:
Micahel Phelps
Usain Bolt
Mijail Lopez
Rafael Nadal
Nastia Liukin
Yelena Isinbayeva

Nu har jag suttit och lekt lite, vilket spännade liv jag har :)
 

Bara sport

Det är PL, OS, fotboll, friidrott, brottning, handboll, simning, tennis och rodd (som redan har varit), för att nämna en del.

Jag kommer alltså att spendera mestadels av denna dag framför TV:n.

Spritbältet

Spritbältet är en term som ibland används. Främst brukas den i området kring Sverige Finland, Ryssland. Den som har rekordet i spritbälte är Jese Karahlathi, han har lyckats haka på 32 spritflaskor på sitt bälte! Tvåa är Matti Nykanen och tredjeplatsen delar Ingvar Oldsberg med Alexander Karelin. Alla tiders sägs dock Boris Jeltsin ha, han ska ha hakat på hela 76 spritflaskor! Det underkändes dock pga att han hade druckit upp innehållet innan han hängde flaskorna på bältet. 


Julio Baptista

Julio Baptista klar för Roma. En ganska spännande värvning. Svårt att veta var man har honom, han kan bli succe, fiasko eller medelmåtta. Man kan väl säga att det har varit så i hans tre senaste klubbar, Sevilla succe, Arsenal fiasko, Real medelmåtta. I rätt miljö tror jag Baptista kan blomma ut ordentligt, låt oss hoppas att Roma är hans rätta miljö.

Värvningarna Roma har gjort iår skrämmer nog inte många, Arthur, Riise, Loria, Baptista, men det ska säker gå bra iallafall. En till spelare lär tillkomma, vem det blir lär tiden utvisa.


Ibland händer det

Min tv-kollande nu i dagarna innebär ganska mycket OS, ibland varierar det dock till andra saker. Idolrepriserna t.ex.. Lite småkul finner jag det vara att kolla på dem. Juryn må vara lite stela och deras sågningar känns mest trötta och tråkiga. Hyfsad underhållning kan det vara när man inte har något att göra. En sak som är bra är att det är många låtar i omlopp, det gör att man ibland hör något som man gillar. Här kommer en av dessa låtar. 

 


Förövrigt sägs Baptista iprincip vara klar för Roma, men det är för typ femhundaelfte (jävligt svårt att skriva med siffror :)) gången.

Premier League-tips

Snart drar denna fotbollsliga igång, ett tips kan vara lite kul att göra.

1.  Chelsea
2.  Mancheser United
3.  Liverpool
4.  Arsenal

5.  Aston Villa
6.  Tottenham
7.  West Ham
8.  Everton
9.  Manchester City
10. Portsmouth
11. Bolton
12. Newcastle
13. Sunderland
14. Fulham
15. Blackburn
16. Middlesbourgh
17. West Bromwich

18. Wigan
19. Stoke
20. Hull

Jag tror titelkampen detta år kommer att stå emellan Chelsea och United, det känns som att de två har lite mer bredd och lite mer klass än Liverpool och Arsenal. Chelsea tror jag vinner för att de inte har vunnit något stort på ett par säsonger, och med så många världsspelare i laget som är hungrig på titel så blir de svårstoppade. Jag tror Liverpool och Arsenal kommer att ta de två cl-kvalplatserna relativt enkelt. Vem som kommer först av de två är en smaksak. Liverpool har dock sluppit att tappa någon ordinarie spelare och har ganska lik startelva som förra året. Tror det är viktigt att de inte har värvat allt för mycket till denna säsong så att de nu har spelat ihop ett lag. I Arsenal beror det som vanligt på hur stort steg de yngre spelarna lyckas ta, Hleb och framförallt Flamini blir dock svåra att ersätta.

Bakom dem tror jag Villa kniper 5:e platsen, Barrys ser ut att bli kvar, intressanta offensiva spelare i Young och Agbonlahor och Laursen är en bjässe i försvaret. Om Barry säljs och Laursen blir skadad så kan det dock dala ordentligt. Tottenham har i år ett intressant lag med en bra tränare, men det räcker inte för att utmana om en cl-plats tror jag. West Ham gör en bättre säsong än förra och hamnar på övre halvan. Everton klarar inte av att komma på en lika hög placering som förra säsongen. Hughes är en för dålig tränare för att höja City nämnvärt tror jag. Portsmouth är ett stabilt lag som får en stabil placering. Bolton tror jag kommer att göra en bättre säsong än förra, de är i grunden ett ganska hyfsat fotbollslag så en mittenplacering borde de kunna hamna på.

I Newcastle finns det som vanligt många frågetecken, för många för att de ska lyckas utmana om någon högre placering, vilket de egentligen borde. Dessutom är nog Keegan för dålig som tränare. Sunderland har värvat ganska intressant och håller sig med god marginal på rätt sida sträcket. Fulham kommer att göra en bättre säsong än förra. Blackburn har tappat sin tränare och någon tongivande spelare, de får en reaktion på det, nerflyttning lär det dock knappast bli. Middlesbourgh tror jag inte på i år, kvar i Premier League blir de dock. West Bromwich är den nykomlig som har störst chans att klara sig kvar, och det tror jag de lyckas med. Wigan känns så tråkigt, lite därför jag tippar ut dem, är troligtvis lite bättre än mitt tips, men det struntar jag i. Stoke, har inte förstärkt något speciellt och jag har svårt att se att de klarar sig kvar i ligan. Hull är inte tillräckligt bra för Premier League.


Gustav Larsson - silver

Gustav Larsson tog Sveriges andra guld i OS-cykel och OS överhuvudtaget. Han rådde inte på tvåfaldigetempomästaren och lagkamraten i csc Cancellara, men resten slog han. Kul med en medalj och extra kul att det kom i en utav mina favoritsporter som är cykel.

En liten rolig sak är att Gustavs visir kommer från den genomskinliga plasten till ett omslagspaket för en barbiedocka. Barbiedockan fick förvrigt Emma Johansson, silvermedaljös från damernas linjelopp, undra om det var silverbarbie som köptes. 

IKEA

Idag har jag varit på ikea, detta för att prova lite aktuella möbler till mitt framtida boende. Upplevelsen blev inte så illa som jag hade befarat. Ocenanen som jag minns det som vid mitt senaste (och ditills enda besök) gick ganska smidigt att ta sig igenom.

Jag måste ändå säga att jag har väldigt svårt för ikea. Jag gillar priserna, bra priser och på något sätt ett bra företag, man litar liksom på dem. Jag har bara så förgjordat svårt med hela stämningen på butiken. Dels hela tanken på en butik som det är tänkt att hela familjen ska strosa runt en heldag och ha en mysig familjestund gör mig på något sätt spyfärdig. Hela stämningen på ikea luktar på någon konstig vänster scouter, jag kan inte rikigt förklara varför. Men bara det här med lappar som att ikea rekomenderar och bla ha bla ha.

Det som jag har störst problem med ikea är nog matsalen. Priserna är ganska hyfsade, något överpris, men med tanke på deras monopol positionering så är jag tacksam för att det inte kräver fram hutlösa överpriser. Man går där i kön till maten, det första man kommer till när man tagit brickan är några halvtaskiga bakelser, på en lapp står det kallsjänkan rekomenderar vid någon av bakelserna. Att ta en sådanhär lockbakelse är mot alla mina principer egentligen. Då tar min mor en bakelse, och jag kan ju inte vara sämre utan tar givetvis själv en bakelse, dock bjöd min mor på det hela. Annars så hade jag fan i helvete aldrig tagit en bakelse, jag hatar fortfarande mig själv för att jag tog den. Sen kommer jag till en annan sak som jag ogillar, matplatsen. Hela platsen osar stress och där är massa barn, massa barn som skriker. Jag tänker, hade Gordon Ramsay ätit här? Abolsut inte, men nu lever jag på existensminimum, så jag kan inte unna mig samma kräsenhet som han. Hur maten smakade? Jovars den var ganska god, förutom lockbakelsen. Maten däremot gillade jag att äta, den var bra.

Det är egentligen hela problemet jag har med ikea. Ikea är bra. Ikea är bra men jag hatar det.

Förbannade piss och kyrkråttor

Verkar som att canalplus återigen kommer inneha rättigheterna för Serie A inför denna säsong, satans.. Tydligen så spelar det ingen roll att tv4 sagt att de ska inneha rättigheterna för serie a i ytterligare en säsong, de har tydligen sålt rättigheterna eller vad de gjort. Det verkar inte finnas någon vettig stabilitet gällande tv-avtal. Canalplus kommer jag inte ha råd med så detta känns jäkligt surt. Blir väl att strema endel till kommande året antagligen. 

Ställningstagande

Detta håller inte längre, jag har bestämt mig för att ta ett ställningstagande.

Bulgarien

Bulgarien ligger i europa. Deras flagga är grön vit och röd. Bulgariens nationaldag är tredje mars, den brukar de fira med att män klär ut sig till kvinnor och kvinnor klär ut sig till män, de senaste åren har detta dock vållat problem genom att vissa homosexuella män väljer att inte klä ut sig och på så vis lurar de till sig sex utav de utklädda männen. Till nästa år talas det om att de bara ska baka paj istället. Bulgariens huvudstad heter Sofia, detta efter kvinnan som grundade staden, nämligen  Frida. Bulgarien är medlem i både Nato och EU. I fotbolls VM 94 så kom de fyra. Bulgarien var förr i tiden ett grannland med Mexico, men sedan blev Bulgarien arga Mexico eftersom Mexico sa att Frida (som grundade Sofia) var en gnu. Bulgarien flyttade då till Europa istället. länderna för nu ett krig mellan varandra genom tunnlen som går mellan Bulgarien och Mexico. 
Bulgariens valuta är Lev.

 

 

Kajsa Bergqvist

Var det korrekta svaret, grattis Adam. Priset du vinner är att du får kolla på valfri googlebild.

Jag har dock sett Bergqvist tävla live två gånger, en gång på finnkapmen och en gång på sm, om hon nu var med på sm, blev lite osäker på det nu. i Vilket fall så bar det halvnära att jag fick hennes autograf vid finnkampen, hon han dock gå iväg innan jag kom på plats, istället tog jag autograf av någon okänd sprint eller häcklöpare, jag gick väl i femman eller ngt då.

Förövrigt är samtliga autografer bortslarvade, utom möjligtvis Zlatans, den ligger fortfarande och skräpar i mitt rum någonstans tror jag.

Autografer

Simon har tagit autografer av lite olika personer genom åren, inte så jättemånga men iaf några stycken, vi kan göra en gissningstävling utav det, kan kanske bli kul. Här kommer fyra personer, tre har jag tagit autograf av en har jag inte fått autograf av.

Magnus Petersson
Bågskytt, tog silver vid OS i Atalanta 96

Kajsa Bergqvist
Svensk höjdhoppare

Jens Nilsson
Gammal Kalmaritisk storspelare någongång kring milleniumskiftet

Zlatan Ibrahimovic
Känd fiskare och fotbollsspelare


Tid

Uppenbarligen har jag tid med att skriva blogginlägg som inte handlar om något speciellt, just nu händer det inte så mycket och fotbollen imorgon är inställd, bah. Drygt en vecka kvar, sen drar skolan igång igen, egentligen mitt liv också. Om man nu vänligt nog ska kalla det liv, aja jag trivs ganska bra iaf, det räcker ganska långt.

Undra vad man gör när tiden tar slut?

Om man får lite extra tid, kan man liksom fylla den med saker, typ boxershorts?

Tiden går....

Utan klockan så skulle man inte veta vad tiden var...

Om man inte frågade fröken ur.

OS

Idag började OS på allvar, dagens mest intressanta hitills och förmodligen efter hela dagen var linjeloppet för herrar i cykel. De bästa lagen fick ställa upp med 5 cyklister och Spanien ställde verkligen upp med ett verkligt världslag, Tour de France vinnaren Carlos Sastre, Giro de Italia vinnaren Alberto Contador, trefaldiga världsmästaren Oscar Freire, den spanska mästaren Valverde och nu mer också OS-guldmedaljören Samuel Sanchez. Sanchez var namnmässigt den mest svaga men lyckade ändå vinna, ingen dplig cyklist, topp tio i årets tour de France bl.a. Bergsåkarna Sastre och Contador var dock tänkte som hjälpryttare för att de har för svag spurt och när verken Freire och Valverde (som var loppet favorit), misslyckade att hänga med så fick Sanchez chansen, och tog den uppenbarligen.  

Får se vad mer intressant som OS-dagen kan tänkas ge. Nu är det simning och damfotboll, inte det mest intressanta just nu, när finalerna dock börjar närma sig så blir båda idrotterna för mig desto mer intressanta.  

The Supremes

The Supremes kan man inte ogilla.Dom säger

Tänk på din framtid
tänk på vad du ska bli

Jag föredrar nog dock att hålla händerna för öronen och låtsas som ingenting ett tag till.Okaka

Roma spelar träningsmatch idag mot det Egyptiska Al Ahly, det mest intressanta kring denna är att det rapporterats att Okaka gjort en fin första halvlek, kanske kan han bli en intressant spelare i laget till denna säsong, att Spaletti inte ville låna ut honom tyder på något. har alltid trott att han saknat för mycket för att kunna slå sig in i Roma, jag hoppas jag har fel. Nu ska jag se andra halvlek via dålig stream, hoppas Okaka visar framfötterna. Roma leder med 1-0, målskytt Esposito.

Lite skam

OS brummar som bäst på tv:n, eller knappast som bäst, elden har inte ens tänts ännu, men Sverige spelar match i OS-fotbollen mot Kina, trots detta så bemödar jag mig inte att orka sitta och titta på matchen, jag lyckas inte finna den särskilt intressant. 1-0 står det i detta nu till Kina, Sverige lär nog inte få mer en ovagjort.

Heja heja!

SnartAnimationen blev inte den snyggaste för att jag inte orkade lägga ner så mycket tid, lite inspirerande inför OS hoppas jag trots allt att den är.

Trivialt

Varför skriva om något så trivialt som vädret, jag vet inte riktigt, om jag ska vara riktigt ärlig så är jag inte helt på det säkra med vad trivialt betyder, men jag chansar och hoppas jag använder det i korrekta sammanhang. Jag tror att man ofta diskuterar det, dels för att man inte har något bättre ämne, men också för att det oavsett omm man vill eller inte så påverkar det en. Även de som spelar WoW hela dagarna påverkar det, ett strömavbrott skulla vara katastrof och sedan så existerar väder även i WoW:s värld, det är sådant man lär sig på universitet, eller iaf mitt program. Pengar fungerar lite på samma sätt som väder, det påverkar ens vardag oavsett om man vill eller inte. Sedan finns det kanske saker som är viktigare än både väder och pengar: TV och Mona Lisa av Picasso t.ex.


SnartSnart så.

Glått

När det är grått ute är det alltid svårare att förställa sig att himlen är blå. Mina eventuella dagdrömmar påverkas ofta av miljön på utevädret.

Det blåser och regnar, inte världens trevligaste väder.

Jag tänker och tänker men mina tankar hamnar ingenstans. Det är liksom som ett eldorado. 

......

Soppskål, varför har jag inte det? 

musik maestro

 

 


Mål med bitter eftersmak

Alltid kul att göra mål, alltid mycket tråkigare att göra mål när man inte vinner matchen, bah. Till råga på allt var det något av ett drömmål. Jag, som spelade vänsterback, bröt en dålig passning på mittplan, satte full fart framåt och kom förbi hela mittfältet, sen ryckte jag förbi deras mittback och kom fri, jag skulle precis spela in i mitten när jag såg målvakten att målvakten tjuvade på passning så jag la in den i målet istället. Men vi förlorade som sagt matchen, 3-2 blev det, så målet är inte värt någonting, suck.

 

Fotboll

Idag var det kommunmästerskap, vi kom tvåa.


Idag spelade även Roma träningsmatch, 0-0 mot Monaco, ett fall framåt jämfört med sist. Utav att ha läst lite korta kommentarer kring händelserna kring matchen så verkar Vucinic ha varit lagets bästa spelare, hoppas att montegrinen kan utveckas till en riktig världspelare till denna säsong, i mina ögon är det inte alls omöjligt. Det talas forsatt om att Roma ska värva två toppspelare till laget, eftersom Roma dock endast verkar ha råd att lägga ut dryga 20 miljoner euro så tycker jag nu att man snarare borde satsa på en toppspelare, två tror jag inte det går att få tag på. Den toppspelaren som jag tycker skulle vara mest spännande som det ryktas om nu är David Silva, inte helt realistiskt, men ingen omöjlighet heller om det finns någon substans i ryktesspridningen. Som anfallare kan Montella och Okaka som kommer tillbaka på lån komplettera ganska bra, de känns iaf lika heta som någon random chansvärvning. Montella har trots allt gjort tredje mest mål av alla aktiva i serie A och Okaka är född 89 och har redan gjort mål i Serie A, inte det bästa alternativet, men inte det sämsta heller.

Imorgon är det B-lag, känns ganska inspirerande. Får se om det blir back eller mittfält, jag har spelat mittfält ovanligt mycket senaste tiden, en position som jag inte trivs helt i. Fast det är kul att bara spela fotboll

Gott och blandat

Imorgon är det återigen dags för mig att spela för Långemålas A-lag, detta blir dock i kommunmästerskapet, så det är inte riktiga a-laget och det lär saknas lite folk. Pä söndag blir det match med b-laget. Härligt att vara igång, nu är det bara spela bra som är kvar.

Några dagar i Norrköping har det blivit. Det blev ganska trevligt. Under resan så träffades det på en del bekanta ansikten: Daniel, Johan, John, Camilla, Lali, Salle, Ida, Kristina, Ebba, Indiern som bodde i min korridor förut, Danne från Hagahöjden, Mattias Stalsbo, Burhan, Kibbe. Det var trevligt och kul att stötta på samtliga, om vissa bara för några korta sekunder.