Snygg

Jag är så jävla snygg.

Nu skulle jag kanske lagt upp en bild, men den kan förstöra illusionen.

Om jag skulle vilja använda en tvättbrädda att tvätta kläder med, då skulle jag behöva köpa en.

Jag har facebook nu, jag är sämst på det.

Klubb 15:e maj på Svea, jag ska tydligen vara DJ, yeah! Kom kom.
Byxor

Jävla jobbig grej att ha. Jag gillar inte byxor så mycket, de är fan inte så sköna. Skönt att man nu kan spatsera runt i shorts, men ikväll när jag gick ut använde jag byxor, där av agget mot detta egentligen ganska oskylidga plagg. Dessutom är det fördömt jobbigt att ta av sig sina byxor.

Enda gången det är roligt med byxor är när någon annan tar av dem, men vid närmare eftertanke så är just själva avklädningsmometet inte så extremt lysande det heller, det är mest bara ett hinder för det roliga.

Nä, byxor är bara tråkigt.Städa

Jag? nä, inte ännu va?

Imorgon kanske.

Jag har skrivit på skolarbete idag överraskande nog var det fotboll det handlade om.


Jag vet ett fotbollslag som är sämst. De borde värva Arvhage, Vön Brömsen och allt vad stjärnorna i Sverige heter för de kan fan inte vara sämre än backarna som det där jävla fotbollslaget köper.


Tänk om alla var som jag, då skulle världen vara ganska kass, men ett par av såna som jag, det tror jag är bra för världen.

Om man fick klona en människa några gånger, då skulle jag nog välja, Per Sindning Larsen, Horace Engdahl, eller kanske Michael Essien, ett lag med bara Essienare, det hade jag velat se. 

En gång gjorde jag hockeylag på ett NHL-spel där det endast var kloner av samma spelare i laget, Forsberg var bland de bästa har jag för mig. 


Ur en stinkande källa

Det finns så många källor, det finns typ tre sanna, resten är bara avancerat hittepå.

Den universala sanningen, den finns. Jag tror jag har svaret om vem som sitter på den, men det är inte jag i alla fall. Om man visste vad sanningen var, vad skulle man göra då. Skulle man spela fotboll imorgon? Jag tror det

Peter Jöback, det är en man. Han är fan allt det som representerar manlighet för mig, eller han skulle gilla fotboll också. Riktiga män gillar fotboll, sjunger musikal och så vill de festa ibland. Sexuell läggning spelar ingen roll för hur manlig man är, tror jag. Jag vet ju inte sanningen.  Kanske Jöback gillar fotboll, då skulle han nog hålla på typ Watford, Stoke eller kanske Fulham.

Henrik Ponten, det är en fin man.

Jag ska fan aldrig mer vara naken, det är så utlämnande. jag ska skaffa sådana där badshorts med kompletterande plånbok. 

Vem som sitter på den universala sanningen? Det är Horace Engdahl som gör det. Horace är nog världens bästa människa. Jag tror aldrig han kommer avslöja sanningen, Horace vill inte leka Gud, han vill bara vara bäst på ett mänskligt sätt. Träning

Idag slutar naffi för säsongen, alltså ingen mer träning där. Det är väl ungefär en och en halv månad tills man ska ut till det gröna gräset. Så springrträning och liknande får bli sporaidksa aktiviteter till och från numer ett tag, kanske lite i parken och så springer jag kanske någon gång i veckan 

Jag har bestämt mig för att min träna upp min överkropp lite nu, den behöver tas tag i. Jag har därför startat upp ett dagligt program som går ut på att jag dagligen ska utföra cirka 100 armhävningar och cirka 200 situps, ett ganska blygsamt program, men iaf lite träning. Startade det i måndags och tjuvstartade lite under förra veckan. Skadar väl iaf inte att träna lite mer överkroppen nu när det blir varmare och man kanske ska fläka ut en likblek överkropp i till exempel parken.  

Mycket snö

Jag har kommit tillbaka till mitt intresse nu efter att försöka lägga det på hyllan en vecka. Inte för att det går särskilt bra, men det händer inget annat intressant i mitt liv nu, då kan man lika gärna fly till den världen. Dessutom så är det bra för min fria skrivuppgift, enda nackdelen är att jag blir dum i huvudet och fotbollstaktik ständigt flyger runt i mitt ganska osorterade huvud.

Jag behöver vara 12 och ha sommarlov, det skulle göra mig gått.

Kampen för beach 2009 har så smått börjat, en ganska ojämn kamp med tanke på mina matvanor samt olust att röra på mig om det inte innefattar en boll. Jag kör iaf sit-ups och armhävningar med ojämna mellanrum nu. Aja skitsamma, jag lär inte vara på stranden iaf i sommar, stranden är för töntar. Själv ska jag se Tour de France, någon tidning som vill ha någon som rapporterar från tävlingen?Stort

Mitt i all näst intill fotbollsbedrövelse så är iaf detta stort.

1. Silva Piola 274
2. Gunnar Nordahl 225
3. Giuseppe Meazza 216
3. Jose Alfatini 216
5. Roberto Baggio 205
6.  Kurt Hamrin 190
7. Giuseppe Signori 188
8. Gabriel Batistuta 184
9. Giampiero Boniperti 178
10. Francesco Totti 175

Får se hur länge Totti kan hålla på och hur långt han kan avancera, skulle vara kul om han kunde nå 200-sträcket, känns inte helt omöjligt, tufft är det dock. Men säg en 25 mål på två säsonger, låter rimligt, dessutom bör han göra ett par till detta år. Han borde iaf ta och gå om Signori, mångårig Laziospelare.

Pajaslag

Efter att ha tappat en tvåmålsledning så lyckades Roma göra en heriosk insats och göra 3-2 genom en mycket billig straff. Eftersom de andra resultaten dessutom gick Romas väg denna omgång så har Roma fortfarande chansen på CL. CL-platsen kan alltså inte bara missas, utan hoppet ska fan vara kvar till slutet, helvetessport. Romas försvarspel är under all jävla kritik, patetiskt att se, idag kan det väl ursäktas lite av skador och avstängningar, men det har fan sett ut såhär hela jävla säsongen, otroligt, otroligt dåligt. Endast när en frisk Juan spelar som försvaret ser något sånär bra ut, och han är ju icke frisk allt för ofta.

Om Roma vinner resterade 6 matcher så kan det nog bli CL. Chansen att detta lag skulle lyckas göra det är dock relativt liten. En frisk Totti är dock ett måste. Han har varit spelat tre raka matcher nu och verkar mer eller mindre vara helt skadefri nu. Skulel vara kul att se han i gammalt god slag i spurten, alla andra spelare i laget är totalt inkompetenta och halva laget spelar inte på deras bästa position, hur fan gick tankarna när truppen byggdes till denna säsong? bah.
 

Pekingpride

I Norrköping är det Pekingpride. Innan Så ska det låta så var det invigning, den var jag på, så här såg jag ut.
Rekryteringsansvarig Så ska det låta

Om jag skulle få vara ansvarig för att rekrytera artister till så ska det låta och artister inte fick säga nej åt vare sig deltagande eller lagmedlem så skulle programmet för fem avsnitt se ut så här:

Program 1
Henrik Dorsin - Katia Löfgren (sångare från Caramell)
Markus Krunegård - Danny Saucedo

Program 2
Mikael Wiehe - Jan Thörnblom (sångare från Ultima Thule)
Tito Beltran - Amy Diamond

Program 3
Per Gessle - Henrik Berggren
Lykke Li - Feven

Program 4
Basshunter - Björn Ulveaus
Jakob Hellman - Lene Alexandra Øien

Program 5

Joakim Thåström - Carola Häggqvist
Lars Winnerbäck - Alexander Schöld

Utan att fråga

Lysande låt är det.
 
Är det farligt att bekänna att man inte fattar allt som verkar klart?
Var har elden lärt sig brinna?
Är två exempel på frågor som tas upp i låten.
69 try it you like it

Hoho

Nu anmälde jag mig precis till kurserna, om jag ska gå på dem, en timme för sent, hoppas det löser sig, Jag hade glömt att om jag inte råkat surfa förbi expressen och läst att det var problem med studerasidan under dagen, eller kvällen. Tiden kanske skulle förlängas står det tydligen, min ansökan gick iaf igenom som det verkade på sidan.

Fan jag är på rikigt förvirrad

Tänk om man orkade bry sig om saker.
Eller man kanske ska skita i det, man blir nog bara besviken i alla fall.

Jag tror i alla fall på vår film, eller inom en rimlig nivå, men den kommer säkerligen underhållande och det är trots allt primärt vad nöjesindustrin går ut på. Utan att avslöja för mycket så handlar filmen om sex (kanske). 

Allt handlar fan om sex. Tommy Nilsson som har skrivit en låt som heter "Jag tror på människan" har också skrivit en låt som heter "Vill du ha sex med mig". Vad säger det om människan? Egentligen?


Tjoloho


I'm sick and tired of this world
But yet I haven't kissed a girl


Jag tror veckan kan bli helt okej.

Positiv

Jag har positiv, just nu känns det som att det inte kan vara så mycket som blir sämre. Så kommande tid kommer bli helt lysande. Det är lite ovant att undvika att läsa om nästan allt vad fotboll heter, men jag klarar det ganska bra hitills. Återfall lär komma, men men. Tillslut kommer jag hitta tillbaka, men nu vill jag fokusera på annat, vad vet jag inte riktigt. Inte uppsatsen iaf, men det måste jag, men inte riktigt ännu. Har faktiskt för första gången sen vi började skriva uppsatsen kontroll över sitautionen, det känns lovande, lite iaf.

Karate blir det nog till helgen, jag är så jävla smidig så det känns lysande. Frågan är om depp från tidigt 90-tal kan bli aktullet, jag tvekar, är fan typ fortfarande bakfull. Sånt brukar vanligen gå över till klockan två senaste dagen efter, men inte nu. Bövelen. Kanske blir man mer bakfull när man har sorg i själen, jävla fotboll. 

 Segla ut mot öppet hav.

I wanna do what ever common people do. Eller, vill jag verkligen det? Jag gör nog redan det, kanske.

Nån annan är fan unik, men inte är det du.

Jahopp

Ibland är det roligt att vakna, ibland lite mindre roligt.

Våren närmar sig, eller den är redan här, så lite uteaktiviteter till veckan är inte omöjligt.


I just don't know what to do with myself.

Min kropp är lite halvt död idag, fyfan inte lätt alla gånger.

Även kvinnor kan vara män, fast på ett litet annorlunda sätt, tror jag.

Skalbagge, sånt finns.

Nu är det dags att ta nya tag, men med vad är frågan?
Jag väntar på något.

Skandal


fanfanfan
usch


usch

bajs


jävla ärtsoppa den är fan inte kokt korrekt.jag hatar den där jävla sporten, jag hatar fan allt som har med människan att göra.

Vad som väntar


Truppen

Taddei tillbaka i truppen, Vucinic, Juan, Aquilani, Cicinho och Montella saknas. Så ganska många intressanta namn som finns tillgängliga. Mittfältet är ganska osäkert hur det kommer att se ut. Bara De Rossi och Pizarros platser som känns givna. Jag ser gärna detta laget imorgon.

Doni
Motta - Mexes - Panucci - Riise
Taddei - Pizarro - De Rossi - Brighi
Totti - Baptista

Förmodligen kommer Perrotta ta en plats i laget, till förmån för någon av Brighi, Taddei eller Baptista, men jag tycker gott att Perrotta kan få börja på bänken imorgon. Det finns även en möjlighet att Tonetto får spela på mittfältet, Imorgon får vi se hur det blir.

Påsk

Påsken har aldrig varit någon speciell högtid för mig alls, kanske för att man inte får några paket, men troligtvis för att jag tycker högtider är relativt meningslösa. Jag tror aldrig jag direkt firat påsken någongång, ofta har jag varit på fotbollsläger, eller i alla fall ett par gånger.

Nu sitter jag här i Norrköping och funderar på vad fan som ska göras. Imorgon lär bli lite av en långfredag i alla fall, jag har tänkt skriva uppsats och jag ska vara alkoholfri, känns inspirerande.
På lördag är det fristilsprogrammet som gäller efter att Romderbyt tagit slut sådär kring klockan 17. Ingen plan alls, knappt något känt folk i stan kvar, detta kan bli spännande. 

Men nu ska vi inte planera för mycket och ägna oss en tanke åt påsken. Eller vafan, vem bryr sig, jag vill inte ha några ägg. 

Ibland ibland

Lazio är fan sämst.  


Dö kyckling dö!

På lördag ska kycklingen dö, eller ja kyckling och kyckling, då blåa kallar den för en örn, vi andra för kyckling. Förslagsvis blir den uppäten av 11 hungriga vargar.


Delvecchio kungen av Romderbyn

 

Du!

Det är nånting jag vill säga dig, det är mörkt nu och nån har lagt sig, själv sitter jag här, utan mina kompisar och tittar i datorskärmen, den är så himla rektangulär, och jag är sekatören som vill ha.. en glass. 


Du

Du

Dudu
finns det en del brassar som heter Ibland

Ibland när man ska somna som brukar jag kunna tänka att nu när jag  somnar så kommer hjärtat att stanna och jag kommer aldrig mer vakna. Inatt kanske det kommer, för jag känner nu underliga mag och bröstsmärtor som jag inte hittar någon ordentlig förklaring på, har säkert något med tryck att göra eller dylikt.

Att hjärtat stannar i sömnen känns nog som den skönaste döden man kan råka ut för, ja inte nu, om en 60 år sådär kanske. Man ska inte haft några speciella krämpor utan man ska kunnat leva ganska normalt för att vara 80 och så bara en natt  så somnar in när man har levt klart sitt liv och genomfört det man känt man har velat. Sedan att jag förmodligen kommer dö av en annan sjukdom är en annan femma, men den får vi ta då. Nu får jag försöka genomföra sakerna som jag känner att jag vill, en ganska stor utmaning, särskilt eftersom att jag inte direkt vet vad jag vill.


För fan folk

Man kanske inte ska begära för mycket av Oskarshamn. Men jag sitter på något jävla uteställe med min kusin och hennes två tjejkompisar, idiot ett kommer först, snorfull ganska ung snubbe, han börjar med att hälsa på oss med att slå mig lite lätt i håret, jag reagerar typ inte. Sen försöker att muttra några ord, inget typ fattar något, sen slår han mig i håret igen, jag ger honom då en lite sur blick så han ber om ursäkt typ, sen försöker han ta en klunk av min öl genom att han själv tycker sig ha rätten att ta min öl och dricka, jag tar min öl och säger nej. Han ger mig fingret och tycker jag är snål. 

Sedan kommer idiot två, han börjar iofs ganska bra med att kalla den andra snubben för bög eftersom han sitter bredvid mig och försöker föra någon form av konversation. Då blir snubbe ett arg och måste på alla sätt försvara sin sexualitet som han inte är bekväm med att bli ifrågasatt. Han tar den mogna vägen ur situationen genom att ge honom fingret och gå.

Idiot nummer två är i 40-års åldern. Han börjar med att fråga en av damerna i sällskapet (15-20 år yngre än honom) om de vill dansa med honom, han får nej och gå vidare till nästa och efter det nästa igen, samtliga säger nej. Det nöjer sig dock inte denna filur med utan han ska tjata och tjata och tjata och tjara och tjata och tjata. Ingen ger med sig, sen sätter han sig bredvid mig, skitfulla packade män har tydligen en tendens att göra det, han fortsätter att tjata om dans även när han sitter där. Sedan försöker denna idiot också att ta min öl, han är så ambitiös i sitt försök till detta att jag får slita ölen ur händerna på honom, då lägger han sig för ett ögonblick i mitt knä, han blev väl trött eller något. Han tycker också att jag var snål. Sedan fortsätter han att tjata på om någon vill dansa. Tar fram en 100lapp och två 20lappar för att försöka imponera eller något, tillslut går han, kvar lämnar han ett fullt ciggarettpacket, ingen vet varför.

Slut på denna fantastiska berättelse. Jävla folk, jag bli fan irriterad.

Fredag

Idag är det ta mig tusan fredag, och ingen fest! Så jävla skönt, helgen blir en lugn och trevlig Svensson-helg.

Cat Stevens är fan bra, jag tror det är en sådan man som är precis kring gränsen runt att vara ett geni.

Ett rykte om att Chivu kan vara på väg tillbaka till Roma har florerat idag. Jag har alltid gillat Chivu väldigt mycket (nästan som kärlek var det), därför blev jag så besviken när han gick till Inter, men jag är fan beredd att förlåta honom. Jag tror han skulle vara ett prefekt tillskott.

Jag fick ett pris inom laget för naffisäsongen iår, det var fint att få ett individuellt pris, årets klippa blev jag. Man blir lite glad, alltid kul att få uppskattning, oavsett nivå. Var ett tag sedan jag vann ett indiviudellt pris, bör ha varit när jag blev årets ungdomslöfte inom Långemåla IF en säsong.

Ecuador, vad fan är barndom?

Jag tror bestämt jag är lite glad, ibland är jag barnslig, men fan, jag tror det är ganska bra att bli lite glad över småsaker.

Fyllesms, kanske borde man sluta, men det är lite som en drog.

Till helgen blir det nog gravbesök, jag brukar inte göra det, jag känner mig inte riktigt bekväm med situationen, men men. En speciell gravrad är det där vid Långemåla kyrka, Förutom min far så ligger min farmor och två gamla klasskompisars fäder där. Inte lite minnen från ens liv som är placerad där iform av döda människor.


Hunger

Jag är så jävla hungrig, tur att ugnen är på.

Mat är viktigt, ibland behöver man äta mycket ibland lite mindre, just nu så sover jag antingen, eller äter. Eller, jag har iofs varit och rört på mig varje kväll, kanske därför att jag är lite mer hungrig än vanligt¨, eller så är jag gravid.

Undra vilket gör som är det mest hungriga, jag skulle gissa på kor, de får ju iofs ganska lätt att skaffa sig föda, men de blir nog hungriga ganska omgående. Lejon tror jag lan ha perioder där de är jävligt hunriga, fan vad jobbigt att behöva springa efter nån jäkla antilop när man håller på att svälta ihjäl, då skulle iaf jag bli lite kinkig. Jag kanske skulle passa som lejonhanne, fast jag skulel nog bli lite kinkig om de var för inkompetenta för att fixa bytet.

Undra om en termos med öl hade varit en hit?

Vad skulle man helst vara, blind eller döv?

 Snart mat, jag längtar som en sköldpadda på savannen.