Sommar

Nu är det fan typ sommar, i april! Jag gissar att det gälelr att ta itu med sommaren så mycket som det bara går nu under några dagar, för snart komemr regnet, efter det moln, kyla och så mer regn, lite sol, men inte mycket. Nu tar jag tillvara på den genom att sitta inne framför datorn och vänta på att tvätten ska bli klar. Jag har dock varit ut och sprungit idag, så jag har trots allt varit i solen. Sitta i parken har varit en aktivtet man ägnat sig åt, och så förra veckans stora höjdpunkt, Amy Diamond.konserten vid media market. Inte nog med att den var gratis, man fick gratis korv också, jippi!

Kan man

Jag hittade min rosa keps, kan man gå hemifrån såhär?


klockan tre

Festande med hemkomst innan klockan tre känns inte som det brukar, det känns inte helt lyckat. Likförbannat är man lite bakis, suck. Nu blir det inte festande på ett tag iaf, nu ska jag snart hemåt och egna mig åt mer begåvade saker.
 
Jag borde lägga mig i sängen igen, men jag orkar inte, eller det gör jag visst. blöööööö 

Uran

Uran finns i Sverige, jag tror dock inte att vi bryter det här.  jag orkar inte ta reda på det. Vi importerar iaf uran, tror jag.

Det är inte mkt jag vet, men sakerna jag vet, dom dom, har man sällan användning för.

Vem vet inte du, vem vet inte jag.


Hej

Hej, här är jag, det jag gör nu är att skriva blogg, det går jäkligt bra, jag är kanske bäst i hela världen. Om jag har tur orkar jag ä, gå på toa samt ta av mig mina bxor, har jag otur så orkar jag inget.

Tre gringo, tre gringo, aha, far mot djunglen, tre gringo aha, bananadjjuglen.

En dag, kommer Thåström till stan, en dag sjunger han en sång och min längtan är stakr, 'r han som en banan.

Jag tror en grundval i politiken är att stora byggnader ska ha pelare.

Det är nånting som händer

Det verkar som att Roma kommer få en ny ägare, det har varit endel spekulanter den senaste tiden. Idag ryktas det dock om att det är klart med en ny ägare och att den infon kommer släppas när börsen stängs. Romas nya ägare ser ut att bli den Ungersk-födda Amerikanen, vid namn Geroge Soros. Om han är bra eller inte vet jag inte, det mest optimala tycker jag vore att laget ägs av en Romare, men förhoppningsvis kan detta också bli bra. Det viktigaste är att klubbens identitet finns kvar. Det mest läskiga med denne Soros är hans ålder, 78 känns inte som det mest stabila, men han lär väl ha planerat en framtida lösning.

Om det blir Soros så ryktas det om Torres, det skulle vara något :). Men jag har ingen aning hur mycket han komemr investera, laget komemr förhoppningvis inte vara sämre till nästa säsong. En Champions League seger på Olimpico 2009 skulle inte vara helt fel.

Forza Roma

Måndag

En speciell känsla av jag vet inte vad. Det har något med tid att göra. Tid, lugn, förväntan, skola, träning mat, fest, mkt saker som ska in. Måndag blir dock mest som en planeringsfas för vad som ska hända för den kommande veckan.

Oasis har börjat gå i min spelare, jag finenr de lite småtrevliga, och jag är våldsamt trött på all musik jag har på min dator, då fick jag ta och plocka fram en gammal cd-skiva.

Genom jupiter kom en skärseld, det gjorde att något hände, ingen vet riktigt vad. Om det är gott eller ont? Det får tiden utvisa. Tänka vad bra om man kunde snabbspola livet ibland, och ibland spola tillbaka, skulle vara enklare att egna sig åt saker man verkligen ville.  

Funderingar

Ibland kan man sitta och fundera över saker. Som varför tangnetbord oftast är gula. Nu är ju det självklara svaret på det att man lättare ska se knapparna.

Andra funderingar man kan ha är varför pennor ofta är av likande längd, det är ganska underligt. Jag menar vi människor är olika, då borde ju pennors längd vara anpassade till olika personers fysiska förutsättningar. Tänk om alla skor vore lika stora. Det skulle inte vara så kul för dvärgarna, om man nu inte gjorde små skor, då vore det ett helvete för de flesta andra.

Internet kan vara lite spännande ibland, det ger en möjlighet att kommunicera med folk som har Internetuppkoppling oavsett var de är på Jorden, eller något sådant. Det är något fantastiskt som vi borde ta tillvara på.

Undra om Jesus är nöjd med hur världen blivit efter att han dog.


Leva livet

Nu ska jag leva livet.

Ikväll är det iform av en mycket spännande och givande tv-kväll. Snart är det sing a long, det kan vara lite småroligt.

Idag har jag inte lämnat min bostad, jag har inte riktigt känt behovet. Det var faktiskt länge sedan jag var hemma en hel dag, jag kommer inte ihåg sist jag var det faktiskt.

Jag hoppas på spännande låtar och roliga artister.

Imorgon ska jag nog springa.

Morgonstund har guld i mun

Eller kanske inte guld, men ialla fall en torr smak som gör att man blir törstig.

Jag läste också forbollstablån och ser att det bara går massa skit, vafan, jag vill ha min bundesliga 15.30, nu får jag invänta fotboll på tv tills klockan 18, suck. Stream av engelsk fotboll känns inte allt för sexigt. En promenad hade inte varit fel, mitt dunkande huvud hindrar mig dock från att utföra den aktiviteten. Egenetligen borde jag sova lite till, men jag orkar inte.

Upp till kamp

Det är det som gäller, det finn inga alternativ. Ett hinder har hoppats över, nästa hinder blir också tufft, men det är inte omöjligt.

Det är inte omöjligt

Varit i Göteborg

Jag har nu varit i Göteborg, där såg jag allt man behövde se i Göteborg, det tog faktiskt inte mer än tio minuter innan jag hade gjort det. Sakerna jag pratar om är Liseberg, Läppstiftet, Ullevi och spårvagnarna, Avenyn glömde jag iofs bort, men det gör inte så mycket.

Filmandet gick ganska bra måste jag säga, våra offer var väldigt bra att ha och göra med.

När man kommer hem så läser man att Roma kan få en ny ägare i form av en amerikan, det k'änns inte helt rätt, framtiden får se hur det blir.

Mot Götet

Tiillbaka torsdag/fredag.

trimning

Nu för tiden beter jag mig på sådant sätt att jag trimmar mitt skägg hyfsat regelbundet. Det finns ett litet problem med det. Problemet är att få det jämt, så att det ser sådär symmetriskt ut. Allt behöver nödvändigtvis inte vara symmetriskt, men mitt skägg vill jag gärna ska vara det, det känns bättre så. Eftersom min motorik ligger på likande nivå som en sten så kan det ibland bli problematiskt att få det jämt. jag borde inte kunna misslyckas, maskinen är nämligen inställd på att köra ett visst antal millimeter från huden. Jag tror jag har lyckats idag, men jag är inte säker. Aja jag är sexig som få i alla fall ;)


Ibland går det som det går

Och vad ska man göra åt det? Kanske sjunga en sång, jag kommer dock inte på någon bra just nu.

Nu finns det inget lag i europa som kan vinna tripplen, roma kan vinna dubblen, det hoppas vi de gör.

Imorgon kanske solen skiner, låt oss hoppas.


Dagen då

Det här blir dagen som Roma går till seminfinal i Champions League. Det finns egentligen inget som talar för att Roma inte skulle göra det. Roma är ett bättre lag än Man U i grunden. När dessutom Romas kapten och härförare Totti är borta så ökas även motivationen. Att United gör ett mål är inte omöjligt, men Roma kommer göra minst tre, allt talar för det.

Dancing Queen

Jag inser att det på något sätt är fel att kalla mig för dancing queen, jag kan ju trots allt inte dansa. Jag vill dock dansa lite, det skulle vara kul, men annat måste göras, andra får dansa åt mig, eller nåt. Jag börjar i alla fall bli något bättre på att dansa, snart kanske jag kan sätta dubbelsnurren igen.

Jag måste snart få tag i annan musik, jag har fan bara rockballader på datorn, de håller på att fördärva mig, totalt.Långsamt

Ibland går tiden långsamt, det händer fan saker men samtidigt inte. Jag har fan lite tråkigt just nu. Inte ens Champions League får det att kittla i maggropen, bah.

Väntan på att roliga saker ska hända är långsamt. Åka till Göteborg och filma kan bli spännande, men det kommer säkert samtidigt bli krävande, ingen negativ sak i sig kanske, tiden (som vanligt) får utvisa hur det går.

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag dansar inte alltid på små moln.

Segla ut mot öppet hav

Kan vara trevligt, tror jag, jag har nog aldrig gjort det, inte vad jag minns i alla fall. Om jag inte minns det har jag nog inte gjort det, en sådan sak skulle man minnas i sådana fall.Jag tror att många seglare har seglat ut mot öppet hav, men det är inget jag kan verifiera.

Borsta tänderna och tvätta händerna.


Rotmossoppa

Lätt bakfull

Och det känns bra. Det blev en ganska trevlig kväll, det är väl egentligen allt jag har att kommentera om kvällen. Jag slog förresten ett personligt rekord också, men det håller jag för mig själv.

Idag känns det som söndag, men det är endast lördag, det känns bra. Man får liksom en extra vilodag. Jävlars vad skönt det är, det är ju så det nästan så det känns bra att man inte festar ikväll, men bara nästan. Får se om jag egnar kvällen åt fotboll eller umgänge med människor. Fram till klockan 20 så ska dagen egnas åt fotboll iaf, efter det kansk lite socialation kan vara trevligt, vi får se.

FA-cupen är faktiskt ganska osexig, jag sitter här och väntar på att Bundesliga ska börja, jag och sen ser jag Arsenal-Liverpool på stream, detta ser ut att bli dagen då Arsenal definitivt spelar bort sig från chansen till att vinna Premier league.

Trodde det var fest

Så blev det visst inte. Så nu sitter jag här ensam och kollar på så ska det låta medan det dricks öl. Det är inte så jävla trevligt, men ju mer öl som dricks, ju trevligare blir det.

Sen ska vi ut, med vi menar jag Simon.

ABBA

Är ett ibland som musicerar ibland, eller de gjorde det en gång i tiden. En låt de har gjort är Waterloo.

Jag måste faktiskt säga att jag tycker ABBA är ett hyfsat trevligt band, de spelar lite vackra klemkäcka låtar. De kan vara trevliga att lyssna på i festsammanhang. Go ABBA!

Får se om det blir någon partystämning idag.

Rubrik

En dikt.

En Poet

kattsand

Jag tror Judas rimmar på oas.

Snigel på ett torg, artister i min loge. Om jag nu hade en loge, nu har jag inte det.

Det var något jag skulle skriva, men det har jag glömt

Så då får jag helt enkelt skirva något annat.

Vi kan börja med att sätta in en mkt vacker bild.Så, det var väl lite omväxling för en gång skull, eller kanske två gånger.


Läskig fotbollsmatch ikväll, Roma möter Manchester United. Det saknas också tre viktiga kuggar vid namn Totti (skada), Juan (skada) och Perrotta (avstängd). Perrotta känsn som att man kan avvara, men hans kamplust och fysik hade varit bra att ha mot detta engelska motstånd. Totti och Juan känns dock som tyngre avbräck, det känns framförallt tungt att avvara Juan. Jag tycker det är en klar klasskillnad mellan Juan och Ferrari (eller om det blir Panucci) på mittbacksplatsen, hoppas att det inte syns imorgon. Totti är självfallet också jobbigt, alternativen känns i detta fall dock klart mer intressanta. Totti har inte lyckats så bra mot Uniteds mittbackar i tidigare möten och Vucinic erbjuder ett annat spel som kanske kan göradet jobbigt för Uniteds försvarare. Hur som helst så hade man helst sett att truppen varit helt skadefri.

Mycket fotboll blev det visst, men ibland blir det så.

En sockerbagare här bor i staden.