Vittring

Roma vann igår och nu är det ordentlig vittring på titeln, vinner Roma sina kvarvarande matcher så vinner de också ligan, det är min fullaste övertygelse, kanske kan ha råd med en match som slutar oavgjord. I mina ögon så har Roma ett något lättare kvarvarande schema än Inter och Milan, så det gäller att ta chansen nu för Roma.

Roma
Bari - Roma
Roma - Atalanta
Lazio - Roma
Roma - Sampdoria
Parma - Roma
Roma - Cagliari
Chievo - Roma

Inter
Inter - Bologna
Fiorentina - Inter
Inter - Juventus
Inter - Atalanta
Lazio - Inter
Inter - Chievo
Siena - Inter

Milan
Milan - Lazio
Cagliari - Milan
Milan - Catania
Sampdoria - Milan
Palermo - Milan
Milan - Fiorentina
Genoa - Milan
Milan - Juventus

Milan har en match mindre spelad, den spelar de ikväll mot Lazio.
Nuvarande tabelläge:
Inter 63
Roma 62
Milan 59

Forza Forza Roma!

Roma-Inter

Matchens betydelse för årets säsong kan inte överdrivas. Seger för Roma och titelkampen är helt öppen, förlust och chansen på titeln är körd.

Roma kommer till matchen utan att sakna en enda spelare, iaf inte någon viktig, till och med Totti är med i truppen, jag tror och hoppas dock att han inte startar, de andra anfallarna har visat bra form och han är inte i matchform. Att slänga in en Totti som joker dock i matchen, sämre kan man ha det ställt.

Jag trodde titelchansen skulle vara borta i och med de tre oavgjorda matcherna mot Milan, Napoli, Livorno, men nu finns chansen igen, och även om inte tror att spelet i slutändan kommer räcka till, så är det kul och spännande att hoppet och spänningen finns kvar.

Eftersom att alla är friska så är konkurrensen hård om platserna inför kvällens match, jag ska iaf försöka med en startelva:
Julio Sergio
Cassetti - Burdisso - Juan - Riise
De Rossi - Pizarro
Perrotta - Menez - Vucinic
Toni

Detta är elvan som jag både tror och hoppas på, mycket stor chans att Taddei startar, men jag hoppas att både Perrotta och Menez går före honom. Motta, Mexes och Totti är andra spelare som är nära en startplats. Ytterligare spelare på bänken lär vara Doni, Brighi och Baptista. Roma kan knappast vara bättre rustade till denna match än vad de är, nu gäller det bara att ta chansen, Forza Roma!

Lördag

Kom tätt intill, det är okej, so I can shake you.

Världen

Är stor och liten, ibland är det långt, ibland är det nära.


Ibland är jag snygg.

Grönt? är det en färg som finns på riktigt eller är den liksom fabriksgjord?

Pulp, fruktjuice.

Mindre idrott i min hjärna lite av någon form av apatiskt tillstånd har inträffat efter OS, men det är klart fotboll existerar fortfarande, men Romas mindre roliga form och spelsätt på senare tid har tillfälligt minskat mitt fotbollssug.

Snart är det påsk, kul, eller något.
Måndag

Jag trodde jag var sjuk, men så blev jag nästan frisk igen.

Imorgon är jag förmodligen frisk, om det inte blir tillbakagång.

Något mer, tillbaka i framtiden.

Mars

Kommer män ifrån eller något, det är väl bara trams i och för sig. En planet är det i alla fall.

Ser ut som en venus i natt.

Mål finns samtidigt inte, ibland finns det tid för mål. En mil, det kan vara mycket.

Problem är att vara djup när man är ytlig. Eller om djupet är tomt, för ett innehållslöst djup är väl inte ett djup, eller hur är det?

Jävla aktivt det är här.

Jag tror jag börjar närma mig ett vägskäl, snart måste jag nog svänga, eller kan jag lägga i backen? Tiden går trots allt, även om man inte har några klockor, nu har jag dock klockor, då blir tiden ibland extra påtaglig.