Rening

I helgen har kroppen renats. Helger utan alkohol kan vara bra ibland, eller bra och bra, finns säkert fördelar med det. Kroppen kanske orkar med annat något bättre. Mat i drivor har det däremot blivit under helgen, skönt med mat ibland, man får dock inte lyxa för mycket och för länge med allt fö stora mängder. Jag har ju trots allt inte rört mig under hela veckan, sånär som i måndags då jag ägnade mig åt fysisk aktivitet, jag har gått lite också, men knappast tillräckligt. Hmm, det var något mer jag skulle ta upp, men jag kom att tänka på mat, mmm. 

Alkoholformen är alltid osäker efter ett längre uppehåll, jag får se hur det blir till kommande helg, vem vet, den kanske också blir vit och jag typ kör aerobics eller något. Nä, om den blir vit helg så är det mer troligit att blir i pulverform i så fall, och det lär inte hända.

Panucci har nu bett om ursäkt till Spalletti och är med i truppen mot Inter. Tänk om han varit med i tisdags.... Jag tror i och för sig att resultatet hade blivit detsamma, men Roma hade säkerligen gjort en stabilare insats. Skillnaden mellan Panucci och Loria är ungefär den samma som den mellan Henry och Bendtner, och alla vet hur matchen hade slutat om Henry spelat istället för Bendtner i tisdags... Brr, hemska tanke.Lång fredag

Idag har det varit en lång fredag, det känns som att den termen har använts tidigare, jag kan dock inte riktigt komma på i vilket sammanhang. En på många sätt behövlig fredag har det varit. Vad som komma skall? Jadu, inte pannkaka ikväll i alla fall.

Nervöst

Fan det här börjar bli nervöst och läskigt, massa skador också till matchen, bah. Juan är helt borta nu och dessutom Cicinho borta, Marco Motta ersätter. Verkar som att Loria kommer att spela, vet inte ifall man ska skratta eller gråta, aja, han har ju iaf chans till världens revansch. Vucinic har också skadeproblem och är ett osäkert kort. Dessutom tisslas det om att kaptenen ska ha problem, men det tror jag bara är skitsnack och vägrar tro på. Det som bara fär någon dag sen såg, om inte bra ut så iaf hyfsat stabilt. Nu ser det klart mycket sämre ut, Romas backlinje håller helt enkelt inte CL-klass och offensivt är det bara Baptista som verkar vara helt frisk. Att sätta den offensiva tilliten på Baptista känns en smula osäkert.

I Roma finns det två nyckelspelare som verkligen måste kliva fram och vara dominanta, det är De Rossi och Mexes, det krävs att de ska spela på absolut världsklass för att Roma ska få ett bra resultat från Emirates. Det lär inte bli seger för Roma idag, jag hoppas på oavgjort, ett bortamål skulle vara riktigt viktigt att få.

Tur att man ska se barnteater idag så man iaf har ngt annat att rikta tankarna på.

Usch fy fan.

Arsenal-Roma

Imorgon smäller det, lite av säsongens match är i varande.

Det kan ta mig fan gå hur som helst. Ikväll kom dock ett dålig nyhet angående skadeläget i Roma, Juan kan med största sannolikhet spela imorgon. Eftersom Roma bara har två mittbackar i nuvarande trupp som håller Champions League-klass, back-uperna håller inte ens serie a klass så förstår man vilka problem denna skada skapar. Just nu ser det ut som att ärkesoppan Loria startar, det skulle vara en katastrof, då kommer Arsenal göra minst tre mål framåt trots att deras offensiva på senare tid haltat som en trebent ko.

Jag hoppas Spalletti spelar med Diamoutene istället för Loria, Diamoutene gjorde iaf inte bort sig när han spelade andra halvlek mot Siena. Jag ser fan hellre att Riise går in som mittback än att Loria spelar.

Jag hoppas att Romasmittfält kan äta upp Arsenal, Roma kommer troligtvis att starta med tre löpstarka mittfältare samt De Rossi på mitten, så jag räknar med att Romas mittfält kommer löpa ett par kilometer mer än Arsenals dito imorgon. Roma kommer troligtvis att ligga kompakt och sen hoppas på en genialitet utav någon av anfallarna, främst Totti men även Vucinic eller Baptista (får se vem som startar utav dessa).


Romas troliga lag:
Doni
Cicinho - Mexes - ?????? - Riise
Taddei - De Rossi - Brighi
Perrotta
Totti - Vucinic

Skadekänningar på Cicinho och Vucinic, så de är ngt tveksamma.

Arsenals lag lär nog se ut såhär, hoppas de krossas.
Almunia
Sagna - Toure - Gallas - Clichy
Eboue - Song - Denilson - Nasri
Bendtner - Van Persie

Avtacka Vintern

Idag avtackade jag vintern genom att åka stjärtlapp, så nu har jag gjort allt som man bör utnyttja under vintern. Så imorgon hoppas jag våren kommer, 9 plusgrader och bortsmält snö vill jag se när jag vaknar imorgon.

Det var ett riktigt trevligt sätt att avtacka vintern på, stjärtlapp är kul att åka, och trevligt umgänge var det också.


Jumperrad

Okej, jag kanske inte är
Den som man, som man ska va
Och jag kanske inte är
den du helst av allt vill ha
Men jag är nog lite grann
En sån som du gillar ibland

Raggningsrepliker för kvällen

Låt mig komma in när du öppnar dig som en vildros

Tommy Nilsson- Vill du ha sex med mig

Nu är timmen slagen. Det är slut på blickar och prat. Jag bjuder dig min kropp Serverad på silverfat
Tomas ledin- I natt är jag din


Vill ha dig i mörkret hos mig, tiden den stannar när vi rör vid varann
Freestyle - Vill ha dig

Jag vill bara känna köttets lustar, Höra hur du rister och frustar, Vara nära men ändå så borta, Du är våt... och jag är ung och kåt .
Ebba grön - Ung och Kåt 

Var ska vi sova inatt - jag har en skamlig idé, Var ska vi sova inatt - Ja du kan väl följa med, Om du vill leka tafatt - Låt oss få det på det klara för jag bor ju bara ett kvarter härifrån
Perkiles - Var ska vi sova inatt


Detta är raggningsrepliker som kan komma att testas till kvällen. Jag räknar dock med att endast behöva använda en av dessa, som om någon annan skulle vilja testa är det fritt fram, för vetenskapen så att säga.  


Jumper


Så jävla härligt.

800

Inlägg


Det kan du lita på.

En kavalkad av menningslösheter och misslyckanden, lite som livet :).Inte alla som har möjligheten att leva mitt liv

Det är fan en grej, det är kanske bara jag som har chansen till det. Ni andra vanliga dödliga vet inte vad som rör sig i detta huvudet. Inte för att det på något sätt rör sig särskilt djupa eller svåra tankar innanför mitt skallben, jag är på det hela tagit en ganska simpel idiot, men fan, simpla idioter är underskattade.

Fan, livet är dags för att ha kul.

Känn er avundsjuka för resan som jag genomför kommer ni aldrig få uppleva.Roma-Siena på lördag, det ska jag inte missa för något i världen.


Låt


Enkelt

Tänk om allt hade varit enkelt. Då hade inget varit en utmaning.
Tänk om saker någon gång gick dåligt, vad annorlunda allt skulle vara då.
2009, vart fan ska det ta vägen. Inte till Peru iaf, Attack var i Norrköping igår, jag var inte där.

Jag tänkte nu skriva en kommentar om melodifestivalen och alla hjärtans dag.


Fan jag är vuxen, jag tror inte jag passar som det.
Enligt någon jäkla vuxentestsak borde jag vara 25,1, hur fan det nu gick till.
För i helvete vilket slöddrande, det här är en söndagmåndagblogg.

Önskan

Ibland önskar jag att jag var Per Sinding-Larsen.

Musik


Va?

Killen är helt sjuk, eller iaf en aning småkorkad.


Bah, världen är som den är inte plats för att vara bitter.

Stream och saker

Fotbollskanalen.se ska till helgen sända Real Madrid-Sporting Gijon gratis över nätet, en auktion som uppskattas, även att det säkerligen bara är till helgen så är det bra. För Italienska ligan så kan man ofta hitta gratisstreamar på nätet via bet365, vilket gillas, Canalplus har ju den ofina förmågan att inte alltid sända Roma. Fotbollskanalen har annars ett koncept att man får betala för att streama matcherna, kostar 39 kronor. Jag har inte testat det, men summan känns för hög oavsett kvalite. Viasats till CL har jag testat, hmm, kostar den 49 kanske, lite sämre kvalite en tv, följdaktligen tycker jag det är för kostsamt.

Jag tycker det är synd att man faktiskt inte på något sätt i Sverige lagligt kan komma runt att se vilken match man vill från de tre stora ligorna, det är något som man borde sträva efter. Piratstreamarna börjar ju stoppas mer och mer, och det kan man ju förstå, men att stoppa något som man själv faktiskt inte visar bara för att känns en aning surt. Jag hoppas att man genom sin tv inom två tre år kan välja vilken match man själv vill se i t.ex. Serie A eller Premier League. Jag vill inte att det ska fungera som pay per view, tycker det är ett halvkasst system som har för dyra priser, iaf när man måste ha någon form av dyr betalkanal för att kunna använda det. Jag vill att det ska se ut ungefär som det gör med Serie A nu fast att man ska ha möjlighet att välja match själv utan någon extra kostnad en den fasta avgift som man eventuellt redan betalar.

Jag har även en förhoppning att man utvecklar nätmarknaden mer, att man t.ex. erbjuder matcherna utan kostnad fast att man då ser dem med en mindre skärm, lite sämre kvalite och lite störande reklam. Sedan kan man ha ett annat alternativ där man betalar en avgift och får då matchen i bra kvalite och helt utan reklam. Det borde inte vara omöjligt att genomföra och det borde löna sig också.Onsdag

Så jävla mitt i veckan.

Min hjärna är lite störd, eller så fungerar de flesta hjärnor på det viset, läskigt i så fall, eller kanske inte så farligt.

Kulspetspenna.

En Februarikväll, eller just nu dag.

Jag blir nog bara mer och mer kulturig, om det är bra eller dåligt vet jag inte. Snart kanske jag är djup. Eller det är väl tveksamt. Men jag kanske i alla fall kan ha den apporachen (är det ett korrekt svenskt ord).

Nu ska jag skriva kultur, det är till ett projekt som ska göras, men det är hemligt.Vilka jäkla mål!Finns inte så mycket att tillägga.

Kontemplation


Jag sitter och glor, funderar på vilken väg man ska ta, om man ens har några val, enligt existentialismen så har man ju det. Jag gillar dock inte den filosofin riktigt. Lite måste jag dock på något sätt uppskatta de hela, för Tommasi gillar Kirkegaard och han var bl.a. typ existentialist. Damiano Tommasi är en av de största människor som vandrar på denna jord.

Detta är förvirrat, troligtvis för att jag är förvirrad.

Jag vet ingenting.

Tisdag

Fasiken, idag känns det verkligen som att det är tisdag.


Jag tror det är bra.

BahBahBah

bah________________________