Hatogöra

Diska disk
Klippa gräs
Gå till affär
Läsa kurslitteratur
Laga mat
Ta itu med verkligheten


Tinky Winky är gay

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1081594,00.html

Det verkar som att sanningen nyligen har nått oss. Tinky Winky är gay! Det är hemskt att våra barn kan utsättas för sådan propaganda. Tacka vet jag Björne, det är en riktig karl. 


Radio idag

Idag ska jag sända radio, jippi! Det är sista gången för denna säsong. Jag rekomenderar att det lyssnas på det. Jag tycker att ni ska ringa in och berätta om hur denna skolsäsong har varit, ett litet bokslut så att säga. numret till studion är följande: 011- 23 81 12

Ring

Rösta på Sveriges Hitler, snart går det inte att rösta mer.

Sveriges Hitler
 

Livet

Ibland funderar man på livet och menningen med det samma. Jag har svaret på vad menningen med livet är. Menningen med livet är att komma till himlen för i himlen för det är nämligen mycket trevligare att komma dit. Egentligen är det ganska enkelt att komma till himmlen. Det enda du behöver göra är att följa alla uppmaningar i biblen. Till er som tycker att livet är menningslöst så säger jag så här: hoppas du får det trevligt när du brinner i helvetet din hedning. 

Förövrigt så har jag gjort en ny animation men jag är inte säker på kvaliten och den måste hålla samma fina kvalite som mina tidigare animationer. Jag måste därför rådfråga om kvaliten på den med någon innan jag lägger upp den. Det var dessutom ett beställningsjobb och d¨är det viktigt att beställaren blir nöjd.   

Ryssland

Ryssland är ett land som ligger i både Europa och Asien. Det finns några andra länder som också gör det, t.ex. Turkiet och Kazakstan. I Ryssland så har det funnits ledare som gillat att döda folk. Man kan förstå att de tycker det är kul ibland, jag tycker också att det är underhållande att döda folk. Jag tycker dock inte om att döda oliktänkande som ryssar utan jag tycker det är roligare att döda folk som tänker likt mig. På så sätt kanske jag kan uppnå ett sätt som gör mina tankar helt unika.   

Djup

Det uppskattas ofta med djupa och insiktsfulla inlägg på bloggar. Det kan var trevligt att få något djupt att begrunda över. Därför ska jag skriva något djupt. Jag skriver avgrunden.

Valfri rubrik

Vi börjar med två länkar: länk 1 länk 2

Sedan uppmanar jag är att rösta på Sveriges Hitler. Om jag inte får in mer röster så måste jag överväga att utse sveriges Hitler efter den enligt mig bästa motiveringen, men vi får se, slussarna är öppna ett tag till.

Sveriges Hitler tävling 


En fin kanin

Den fina kaninen


Lysande animation

jag var ute och kollade på youtube oxh så fann jag denna lysnade kattmisshandel

Jag rekomenderar att ni kollar på den.

Rösta

Rösta på Vem som är Sveriges Hitler eller dö!Grazie Roma

Första titlen sedan 2001 bärgad! Visserligen bara Italienska Cupen men ändå.

De som vet Romas och Inters historia visste att det inte var avgjort trots att Roma vunnit med 6-2 i första matchen och spelat ut Inter. Roma brukar kunna tappa saker och Inter brukar kunna lyckas med heroiska vändningar, men så blev det inte idag eller igår rättare sagt, men det var nära. Inter har ju också alltid haft ett skimemr över sig att de aldrig kan vinna något viktigt,  men iår vann de ligan och varc stabila och då har lite av pazza Inter försvunnit, kanske vad det andleningen till att Roma kunde hålla ut denna match. Roma lyckades vinna tillslut. Inte på ett vacjert sätt utan på det sättet som är det negativa sättet att berskiva italiensk fotboll på typ masking, filmningar etc, men just denna match spelade det ingen roll på vilket sätt Roma vann, bara det blev seger.

Sen efter seger kommer alltid det svåra att veta hur man ska ta segern, hur man ska bete sig. Det är svårt att göra på rätt sätt. Jag lutade mig först tillbaka och spelade lite Roma-låtar och försökte ta det lugnt. När jag hade fått det att sjunka in någotsånär så jag gick på fest. Skönt att fira och sprit var jag värd p.g.a utav Romas prestation. i ärligehetens namn så ska det sägas attjag under festen inte tänkte så mycket på Romas seger, till och fårn kom tanken att Roma trotsa llt har vunnit en titel om 'än bara Italienska Cupen.

Grazie Roma

Glöm inte att rösta på Sveriges Hitler, jag kanske gör en snygg länkning imorgon när jag orkar med det. 

Sveriges Hitler

Jag startar nu en tävling som heter Sveriges Hitler. Den ska utse den person i Sverige som på olika sätt påminer mest om Hitle, den ska helt enkelt avgöra vem som är Sveriges Hitler. Jag har nominerat sex personer och jag vill att ni läsare av denna blogg ska ska rösta på vem som är Sveriges Hitler genom att skriva vem ni tycker ska vara det på kommentarer, det räcker med namnet, men en motivering är alltid trevlig är.

De nominerade är:

Bert KarlssonTiina RosenbergJanne JosefssonJoe LaberoEmma AnderssonSebastian DawkinsNi kan bara rösta på de som är nominerade, ett försök att vara kreativ och komma med egna alternativ funkar ej.

Flash

Jag har nyligen fixat det roliga programet flash, det gör att jag kan komma att animera inom en snar framtid. Vem vet kanske kan små filmer komma att läggas upp på bloggen, det beror på hur tekniskt svårt och tidskrävande det är. Jag har tidigare i mitt liv en mycket underhållande animerad film. Den kommer att bli kult, bl.a. föär att den om fem till tio år förmodligen inte kommer kunna att ses av någon beroende på formatet den är i och av en jäkla script på filmne så går det inte att ha den i ett annat fomat. Det är endast formatet mov man kan se filmen i och den kan endast läsas utav quicktime som det verkar. Ett problem problem med quicktime är att filmen inte verkar kunna läsas i de nyare versionerna av quciktime. Inom några år kommer den filmen alltså finnas endast i min och andras fantasi.   

jag missar ju Girot

Det är ett stirt problem. Jag gör aktiviteter oftast mes kolan hela tiden när det när girot går Jag hinner fan inte följa med i hur det går, det är oerhört frustrerande. Som tur är har inte de soännhande bergsetapperna börjat, jag får ta och läsa in mig lite på eurosport, jag tänkef inte släppa mitt intresse för cykelsporten ty cykelsproten är allt för spännande för att jag ska göra det.
Sen kan jag bara tilläga att jag är bäst i hela världen, bara så att ni vet

Mayhem vs Arvingarna

Det är det morgondagens radio kommer handla om. Så här förbereda som vi är nu har vi aldrig tidigare varit. Om det är positivt eller negativt får ni väl avgöra när ni lysssnar. Jag hoppas verkligen inte att ni missar programet för då blir jag besviken. Våra två bands olika historier är verkligen värda att höra.

Förövrigt så har detta nog varit min mest produktiva dag på hela året, ta i trä din nazist!

En vit helg

Denna helg har varit vit, det har berott på lite olika saker men den absolut största anledningen är vädret. När vädret är som det är så är det svårt att undvika att ha en vit helg, faktum är att varje helg blir vit på arktis.

Förövrigt hoppas jag att synen av eurovisonsschalgerfestivalen aldrig mer ska innebära en vit helg för mig. Heja den globala uppvärmingen! Måtte ni lyckas till nästa år.

Salo

Salo var en svensk hockeymålvakt. Han var ganska bra. En sak som han dock aldrig har gjort är att ha sjungit i musikalen Kristina från Duvemåla. Det har dock en annan Salo gjort, fast då hette han inte Salo. Då hette han Svensson.

Sketch

Denna sketch från Blackadder är en utav min favoritsketcher alla kategorier.


Tiden lunkar på

Tiden går fort men ändå i samma takt som tidigare. Bubblan som är runt en borde behövas spräckas men det orkas inte. Så man jag får väl gå runt i bubblan ett tag till. Kanske ska jag egna mig åt kvalet till den där musiktävlingen som är så intressant, alternativt någon hockey om det går. Träffa folk är relativt uteslutet, i alla fall större folksamlingar. Mitt eget omgänge är ganska trevligt, tyvärr blir jag inte guidad av Pekka Heino. Min stora idol ska nämligen inte jobba med den där tävlingen iår, inte som kommentator i alla fall.

Mitt förra inlägg kan ha gått tiden i förväg lite. ingeting är helt klart med radion till nästa säsonng och även de kvarvarande programen. Liksom Johan som se över erbjudanden så måste vi också se över likande. Det är nämligen många som är intresserade av att vara med i VJHISPR. Vi kanske får genomföra en uttagning där vi testar folk, förhandlingarna om en eventuell ny medlem går bra och det kommer bli klart till nästa säsong. Om det eventuellt inte skulle bli en ny medlem så beror det inte på bristande intresse utifrån utan att de sökande helt enkelt inte håller klassen. 

Berör

Efter den heta kommenteringen på mitt föregående inlägg så kan jag bara konstatera att radion berör, de känns bra, speciellt med tanke på att vi tappat en lyssnare som istället numer kommer sitta i studion men det ska nog funka fina fisken.

Nu ska jag skriva om något helt annat, detta kan ju inte bli en radioblogg. Det är ganska bra att jorden är platt. Det gör så att man inte kan åka runt den.

Har någon tänkt på att om jag skulle ha fötts15 år tidigare så skulle jag inte ha någon mobol om jag var i samma ålder som jag är nu? Det har inte jag tänkt på.

Är det bara jag som tycker att jag bara skriver massa skit i bloggen nu för tiden?

 


Extra Extra

Det har blivit en snabb ändring angående radio. Imorgon klockan 20 ska vi ersätta ett annat program. Vi kommer dock inte sända den tänkta Mayhem vs Arvingarna specialen, men det kommer i senare program, förmodligen säsongsavslutningen. Denna blir på vårt gamla vanliga tema. Det finns en låt i programet med ett politiskt budskap. Jag uppmanar alla läsare av denna blogg att rapportera om denna ändring till er omgivning så att alla kan höra på programet, det kommer bli lysande. Jag har en positiv känsla inför programet. 

Alltså imorgpn sänder "Varför Jimi Hendrix inte spelar på Republik" klockan 20.00, lyssna eller bli fylld av ångest i resten av ditt liv. 

Sarkozy

Sarkozy blir Frankrikes nya president. Nästan det enda jag tänker på när jag hör Sarkozy är Thuram, han som avgjorde semifinalen i VM-98. Thuram blev arg för att Sarkozy kallade folket i förorten för slödder eller nåt. Jag tror Sarkozy är krullhårig, hela namnet utstrålar det. Jag har sett han på bild men jag kommer inte ihåg vilken frisyr han har och att kolla upp det på nätet är uteslutet, det är roligare att gissa.

Jag hoppas att Sarkozy gör så att Frankrike hamnar i misär. Det förtjänar Frankrike!

Långemåla

Långemåla är ett härligt ställe, särskilt fotbollsföreningen och allt vad det innebär. Det enda som är trist är att Långemåla ligger långt ifrån civilisationen. Iågr var det kick-off inför säsongen, divese priser för från förra året delades ut. 

Lugnt och skönt är det nu i Långemåla. jag slipper mycket av den stress som jag dragit på mig under veckan. nu hör jag fåglarana kvittar och der solen skina man kunde tycka att det skulle vara skönt att gå ut och sätta sig men det går inte, min eftermiddag är nämligen vikt åt fotboll på TV, det ska bli otrlogt skönt att sitta framflr TV.n och titta på den sporten hela dagen.

Sen kanske vi ska avsluta med att säga att både lax och torsk smakar fisk trots båda djuren smakar ganska olika. 

Vatten

Utan vatten hade du och jag inte funnits. Tänk vad sorligt om allt vatten skulle försvinna. Allt vatten är inte nyttigt, om man blandar ut vattenet med olja så blir det inte så gott att dricka. Man kan också dricka för mycket vatten så att man dör.

Jag hatar alla som snor min cykel, jag hoppas ni dränks utav vatten.

Ikväll blir det chips och dokumentär, härligt härligt.


Gattuso

Gattuso är grym.