Efter

Efter varje dag så kommer det en annan dag.....

och så håller det på tills tiden inte längre finns.

Efter regn kommer solsken, just nu är det solsken, jag är trött.

Varm oboy.

Fylla, pojkvänner, skola imorgon

Det känns som en sammanfattning av kvällen.

Alla EM:trupper är uttagna, lite profiler

Då kan man kanske fokusera på vilka som inte är med, men det gjorde jag klart i mitt förra inlägg, så nu ska jag fokusera på vilka som ska med. Här följer lite profiler som man gärna kan följa lite extra under turneringen.

Ronaldo (Portugal), har varit denna säsongens klart bästa spelare och det ska bli mycket intressant att se vad han kan prestera i denna turnering, kan han rentav komma upp i Platini och Zidane-nivå under samma turnering. Har chans till att vinna en ordentlig trippel iår.

Mutu (Rumänien), har under två säsonger varit en utav serie A:s aboslut bästa spelare. För den Italienska och Rumänska publiken har han visat vilken bra spelare han är, nu är det dags för honom att visa det för resten av Europa.

Behrami (Schweiz),  en uttröttlig mittfältare med ett stort krigarhjärta som kommer att bli mycket viktig för Schweiz om de ska nå långt i sin hemmaturnering.

Cassano (Italien), en stor profil, som förmodligen inte kommer starta för Italien, men han kan bli en riktig joker att sätta in. Att inte följa Cassano under EM skulle kännas dumt, allt kan hända, både på och utanför planen.

Torres (Spanien), han har gjort en väldigt bra säsong i sin nya klubb Liverpool. Han har tagit ett ytterligare steg sedan han lämnade sitt Madrid. Det är han som ska föra Spanien till EM-titeln.

Benzema (Frankrike), den enda spelaren under 25 som har en rimlig startplats för det franska landslaget. Han spås en lysande framtid och har gjjort en riktigt bra säsong i Lyon. Det är dags att han visar Europa vad han går för.

Modric (Kroatien), innermittfältstalangen känns som den viktigaste spelaren för sitt Kroatien. Under EM får vi en fingervisning om Tottenham har gjort rätt som lagt ut väldigt mycket slantar på Modric.
 

Boumsong bättre än Mexes

Jag tror bara det finns två människor som tycker att Boumsong är en bättre mittback än Mexes, Boumsongs mamma samt Frankrikes förbundskapten......
 

Billy Joel = Thomas Ledin

Nu är det officiellt, Sveriges motsvarighet  till Billy Joel är Thomas Ledin. Det slog fast av en person som textade Scrubs, den översatt nämligen Billy Joel med just Thomas Ledin. Jag tyckte den meningen vart så kul, så jag läste inte klart översättningen, lite klantigt.

Världen

ibland kan det vara bra att ta en titt på omvärlden, ofta när jag går in på nyhetssidor så går jag till sporten och läser inte så mycket händelser. Det kan väl hända att jag snubbar över en nyhet om Patrick Swayze eller en nyhet om någon svensk som mördats, alternativt vilket p-piller som är bäst. Eller förresten, det var länge sedan de testade p-piller. Varför görs inte det oftare? Det är viktigt.

När jag går över nyhetträsket så faller jag för en nyhet, Joakim Noah kan få 6 månaders fängelse för han öppnade en burk med alkohol på allmän plats, samt hade marijuana i sin ficka. Skandal! 

Cupmästare!

Roma fick iaf en titel iår, italienska cupen. Kändes ganska kul att slå Inter, synd att inte vinsten blev i ligan, det hade nog inneburit en ligatitel, men nu är det som det är, Grazie Roma.

Gud

Gud måste ha ironi, han har ju trots allt dikterat bibeln. Jag tror, eller är övertygad om att Gud skrev biblen för att driva lite med oss människor och göra oss förvirrade, Varför skulle man annars skriva en sådan förvirrad röra som säger allt och ingenting? Iofs är ju schlagertexter utan ironi, så då kanske bibeln också kan vara det.


Lugn fredag

Det känns skönt, jag ska bara sitta och vältrea mig i mitt egte svätt samt se lite på tv. Jag får se om jag ens orkar ta mig tid till att duscha, men det tror jag att jag ska göra. Snart är skolan slut, man längtar men ändå inte.

Ha en bra jul.

ps, 1:a spetmeber kommer jag bo i en annan bostad här i Norrköping, en trea.

Europa, plantetens kulturcentra

Europa, världesdelen som ger mest kulturell skatt till denna planet, den arrangerar nu en vacker musiktävling, kulturen flödar.

Cassano med

Cassano är uttagen i italienska EM-truppen, elelr han är en av 24 man, en spelare ska bort, så chansen finnsfortfarande att han kan petas, men jag tror han blir med nu. En oerhört underhållande spelare. Trots allt han trots allt gjort mot Roma så kan jag inte annat än älska Cassano, jag hoppas han gör ett riktigt stort EM, det skulle vara kul på så många sätt. Framförallt finns det få spelare som är lika underhållande, bara för en sådan sak.

Tandtråd

Har jag en gång haft ett presenation om, så det ska jag inte ha igen. Potatis har jag också haft presentation om, så det ska jag inte ha igen.


Det är kul med vänliga kompilamnger eller kommentarer, ibaldn händer det även den bästa, dvs mig. På ett yputube-klipp jag lagt upp har jag fått den finaste komplimangen på iaf två veckor. Vad som skrevs håller jag i mitt hjärta för mig själv, alternativt får ni leta upp klippet själva.

ÿber

Ibland funderar man på vad man ska göra, känenr en tomhet är att man inte har något direkt att göra, eller man har saker att göra, men man har ingen större lust att göra dom, ibland är det trist att försöka trivas i sin vardag.


Många hönor lever i fångenskap.

Många kineser finns det, ingen vet exakt hur många, och det kommer nya hela tiden.

Undra hur folk ser på fotboll om 500 år?

Vad skulle man göra om inte försäkringskassan fanns?


Man ska inte ta ut lag för tidigt

Zlatan Ibrahimovic kom in idag och avgjorde serie a, för det förtjönar han att komma med i årets serie a lag.

såhär ser det ut efter 38 omgångar:

Buffon
Maicon- Juan - Chiellini - Vargas
Camoranesi - De Rossi - Cambiasso
Di Natale - Ibrahimovic - Mutu

Bänk :
Julio Cesar
Mexes
J.Zanetti
Maggio
Hamsik
Del Piero
Borriello

Årets serie A Elva

En omgång kvar av serie a, jag tänkte då nörda ner mig lite med att ta ut årets serie A elva.

Buffon
Maicon - Juan - Chiellini - Vargas
Camoranesi - De Rossi - Cambiasso
Di Natale - Borriello - Mutu

Buffon känns som den klart bästa målvakten, Julio Cesar har gjort en mycket bra säsong i sitt Inter, men Buffon är viktigare för sitt lag och dessutom världens bästa målvakt.

Jag tycker Maicon håller en högre klass en samtliga andra högerbackar i ligan, så även att han hade än sämre säsong än förra så är han ändå bäst. Inget utav topplagen stoltserar  med någon överdrivet bra vänsterback, bottenlagets Catanias vänsterback Vargas känns både som den hetaste och bästa, flera storlag är intresserade. Juan har varit skadad en del, men eftersom att Inters bra mittbackar har varit skadade ännu mer och Milan har gjort en för dålig säsong för att någon ska komma med så stog det mellan Juan och hans lagkompis Mexes, jag tycker Juan har gjort en stabilare säsong. Chiellini har varit mycket viktig för sitt Juventus, nästan lika viktig som Buffon, utan Chiellini så hade tabellplaceringen blivit lägre.

De Rossi är serie a.s bästa defensiva mittfältare och han har gjort en bar säsong, alltså självskriven. Camoranesi är en annan Juventusspelar som varit riktigt viktig för sitt lag, frågan är om han har varit bättre, med i detta lag blir han iaf. Cambiasso är mycket vikrig för sitt Inter, hans fina spel har gett Inter en massa viktiga poäng, han är nog den spelaren som varit viktigast för Inter denna säsong. 

Di Natale, denna säsong var säsongen då Di natale blev ordinarie i Italienska landslaget och han har hitilsl gjort 17 mål för sitt Udinese, hans främsta konkurrent om platsen var Del piero, men Di natale tar den, knappt. Mutu är den klart mest lysande stjärnan i Fiorentina som håller på att snuva Milan på CL-plats, han har återigen gjort en mycket bar serie a säsong. Borriello delar skytteligaledning och spelar för mittenlaget Genoa. Han tar platsen framför Trezeguet, som jag tycker hade behövt göra lite mer mål än Borriello, samt Ibrahimovic och Totti, som varit skadade för mycket för att utmana.   

Gurgla

Jag kan inte bestämma mig om det är kul eller tråkigt. Att gurgla vatten, kanske, men tveksamt. Det är nog fan inte kul att gurgla. Listerin är också tråkigt att gurgla, tycker jag nog. Undra vilken vara som skulle vara det roligaste att gurgla med. Efter noga övervägande så väljer jag nog grädde.

Vardagen

Ibland känns det som att den tar kol på mig. Ni kanske har känt den där dimman? Jag talar om dimman som man kan känna när man tänker tillbaka på saiker som hände undergårdagen. Oftast finns en sådan dimma efter att man har druckigt alkohol och minns tillbaka på kvällen. Just nu känns det som att jag är i dimman i realtid, den är liksom något som får tiden att gå på ett annolunda sätt en i vanliga fall, lite som att man lägger på ett filter i en film.

Vad kan detta bero på, är det för att jag saknar kraft, är det för att skolan tar lite för mkt tid för att vara trevligt elelr är det kanske bara för att det är dimmigt ute? Svårt att svara på är det i alla fall.

Snart är det helg iaf, då slipepr man vardagen i några timmar, det ska bli skönt som satan, hoppas man kan släppa skolan för en hel dag, jag tror det skulel vara viktigt.Henrik Larsson

Henrik Larsson med i EM. Nu väntar vi på Nedved i Tjeckien, Figo i Portugal, Nesta och Maldini i Italien, samt framförallt Zinedine Zidane i Frankrike. Förresten, Portugals trupp är redan uttagen, så det blir ingen Figo i EM i varje fall. 

  

Orken att inte göra något

Ibland drabbas man av detta, denna är en sådan dag, jag orkar inte göra något, jag orkar inte ens göra ingenting.

därför är det väl dgas att sluta med detta inlägg nu.

Parken

Idag har jag varit i parken några timmar. Det innebar mycket bollekande, ganska perfekt. Lita av min plan är nämligen att hålla igång min kropp, så att det börjar komma i bättre fysisk status. Då kan jag nog vara med och konkurrera om platser när jag kom hem. Några stycken tog ett par öl, jag stod över ölen helt, kändes bra. Imorgon blir det mer fest, det kan nog bli lite av ett fylleslag, hoppas det går väl och att jag får trevligt. 

 

Hej

Jag är en man på 20 år (ska fylla 21). Jag är en ganska glad människa på ca 185cm och med lagom vikt till. På fritiden gillar jag att äta, fotboll, cykla, sitta vid datorn, slå ner försvarslösa kvinnor och barn, och så kan det vara kul med fest ibland. Jag tycker om människor som gillar att plåga sig själva (kommer inte på den coola termen för det), även allmänt tröga människor finner jag attraktivt.

Puss.

.


Foto

Camilla var i fotartagen idag.

image45

I väntan

Jag sitter här och har inget särsklit för mig, snart ska jag träna lite, sådana där kroppsövningar, gym är för dyrt, så jag gör sådanadär standarssaker, jag inbillar att det räcker för min kropp.

Igår spelade jag en fotbollmatch för första gången sen i oktober (naffi-matcher räknas inte), det gick bra, jag höll gott och väl nivån. Motståndet höll inte någon nivå alls, slarv och oskärpa från de offensiva spelarna gjorde att det inte blev tvåsiffrigt, vi vann bara med 4-0. Lite synd att det nog dröjer en månad tills min nästa fotbollsmatch, men så kan det gå.

Nu kanske man ska ta itu med de stora livsfrågorna. Frågan  jag ställer är vad är de tpå tv idag? Jag vet att 100 höjdare är, mer behöver jag inte ha koll på, orkar inte se på tv.

Varflr skriver jag detta blogginlägg? För att jag väntar, väntar på att något ska hända. Kommer något hända? Nej det kommer det inte, men snart är det imorgon, och då kanske det händer något.

Jag är fortfarande bästHoppas att ni andra kan leva med det.