Lite frustrerad

Dåliga fotbollspelare som inte ens kämpar är fan bland det värsta jag vet, när de dessutom inte behagar byta blir jag än mer irriterad.

Sopor

Knut-Peder

Knut-Peder var en glad man,åt allt som hände skrattade han. En dag blev han extra glad Knut-Peder ty då fann Knut-Peder knivblad. Nära halsen hade han kniven och efter ett lätt drag blev han riven. Blodet från kroppspulsådern spruta på varenda ruta. Men detta tyckte Knut-Peder bara var kul ty han var machochist.Det blev vinst

Roma vann visst, känns underligt av att bli överraskad när Roma vinner hemma mot Atalanta, men det var nödvändigt. Mexes var tillbaka, och vilken skillnad det blev, försvarspelet blev bättre, och anfallspelet och mycket av detta beror faktiskt på Mexes, anfallsspel börjar ofta genom stabilt försvarspel, Mexes uppspel är dessutom mil bättre än Lorias.

Panucci gjorde mål som vanligt, Panucci är så enorm så att han alla måste se uppt till honom. Aquilani var duktig, ibland visar han på så underbart fina kvaliteer så att man bara går och väntar på att han ska bli världens bästa på sin position. Brighi var stabil igen, jag börjar gilla Brighi, habil spelare som gör sitt jobb och inte gnäller, och när han dessutom börjar på att spela bra så diggar man honom extra.  


klockan över kvart i tre blogg

På gatan går det en man, han går långt, till synes utan mål. Har han något mål? Finns det någon menning med målet? Dessa frågor kommer förmodligen aldrig besvaras, ty den finns i en djupare kontext en det levenade väsen som vi är kan tolka. Kanske kan en kamelont tolka, men det spelar ingen roll för oss, för vi kan ej tolka en kamelont.

Tragik är väldigt nära komik, och det är fan väldigt komiskt.

32

Så mycket fyller Francesco Totti idag.

Allt av värde har en förvaringspaketering, nästan iaf

Det märks extra tydligt en morgon som denna. Snart måste det orkas röja undan.  Man borde skaffa sig en sån där stor svart säck där alla kan tömma sina paketeringar.

Singstar för första gången sen endast Gud vet när, det var en ganska trevlig kväll igår, synd bara att vi inte sket i utgången, den tror jag samtliga kunde ha varit utan.

Idag kvalar Långemåla, heja!

Det är något speciellt med två dagar i rad.
 
Moses skrev bibeln! men bara vissa delar (tror jag, jag tror nämligen att de lärda tvistar om vem som har skrivit moseböckerna).
Alla mynt har en baksida

Ja

Kväll

Att supa till utan krav eller mål är fan kanon.

song


Quicktime

Quicktime är en liten konstig sak, det har jag insett. Jag gjorde en gång i tiden en film med en kompis på gymnasiet. Min kompis skulle prompt använda en jäkla action-script till filmen som gjorde att den typ bara kunde spelas genom typ en quicktimespelare, jag tror även realplayer funkar, men det är allt. Iaf, jag råkade för någon månad sedan uppdatera quicktime på min dator, detta gjorde att den lysande filmen inte längre gick att spela. Quicktime har nämligen valt att ta bort vissa spelningsfunktioner på deras nyare versioner, och vill man tillägga de gamla får man betala. Jag valde då att avinstallera min quicktime 7 version och valde istället att installera en quicktime 6 version. Nu funkar filmen och jag är glad.

Den är väl kanske inte den bästa av filmer. Men den väcker nostalgi, och det är lite häftigt att ha gjort en animerad film på 40 minuter.


Mitt skrivbord

Mitt skrivbord påminner om ett kontor, dels bordet, men även skrivbordslampan. Detta kan bero på att skrivbord och lampa är hämtat från ett kontor, men jag är osäker.

Idag kunde jag ha läst lite i kompendiumet, men det sket jag i. Jag såg på fotboll och latade mig istället. Imorgonm är en annan dag och till den så vet kag inte riktigt vad jag ska göra. Jag vet vad jag inte ska göra, och det är att spela tetris. Tetris har fan aldrig varit min grej. Det är liksom för avancerat.

Varför är hatkärlek så pass vanligt?

Fylleblogg

Det var fan typ ett decenium sen den senaste fyllebloggen kom till. Jag vet inte vad jag ska säga, på ett sätt är alla fyllebloggar någon form nederlag, men vafan det får få. Roma vann i kväll, det kändes grymt skönt. Som vanligt är det grande Panucci som gör mål.

Det är förövrigt kladdigt vid mitt tangentbord, du vet vem som står anklagad för brottet.

Marathon

Idag blir det marathon. Eller, jag ska inte springa, jag tänker mer på att det blir fyra fotbollsmatcher i rad. Det lär iofs bli lite matlagning och kanske någon annan aktivitet under matcherna. De två första får väl ses som uppvärmning. Sen blir det Arsenal, och den matchen är helig eftersom att Arsenalfolk kommer och besöker. Sen är det Roma, jag brukar oftast undvika att vara packad när Roma spelar eftersom att jag tycker man ser mer saker när man är nykter i skallen, men efetrsom Roma helt saknar struktur i sitt spel för tillfället så kommer jag att vara onykter till matchen, hade jag iofs varit iaf en dag som denna.

Krossa Reggina!

Sen blir det Jammin

Helg

Fan vad skönt det känns, jag är lycklig. Fotboll och Fest, fotboll och fest! woho!

Frågan är bara om det finns tillräckligt med alkohol i lyan.Idag är det torsdag

Torsdag är en dag som man liksom bara upplever en gång i veckan. Jag gillar torsdagar, det är fan en bra dag. Nära till helg, här i Norrköping innebär det ofta någon kul kvällsaktivitet, men även tiden innan Norrköping så har det varit en bra dag. Ofta har det varit fotbollsträningar och sen är det ofta helt okej tv på kvällarna. Om jag inte minns fel så var det fan också ofta intressanta ämnen i skolan på torsdagar, men detta kan vara glorifiering angående minnet av torsdag.

Idag blir det lugn torsdag, det känns skönt, variation i tillvaron är ofta välkommet, även att man ibland, eller ganska ofta, är rädd för variation. Jag börjar bli mer och mer mottaglig för variation, vem vet, en dag kanske jag skulle tycka det var spännande att hålla på att resa runt i världen och släppa den stabilitet som jag gärna vill ha i min tillvaro.

Det här blev lite djupt (tror jag), nu får det bli lite mer ytligt. Natacha Peyre.

 


Bajs

Jag tror bestämt det är bajs.

Måndagar

Måndagar är frustration, jag vill ha helg typ nu. En redig helg här uppe i Norrköping skulle sitta ordentligt fint, kalasfint faktiskt. Veckan blir lite drägligare i och med att det går en massa fotboll på tv. Skolan är jag opepp på, men den måste göras.

Kul att längta efter en helg som troligtvis kommer att bli en enda stor besvikelse, men vad ska man göra åt det, thats life som Darin sa.

B-lag

Idag ska jag spela årets sista match för Långemåla IF, b-lagets sista kan jag inte vara med på. Vi får se vilken placering vi lyckas ta hem, vi leder serien nu och med tanke på att vi kan slå alla lag i serien om vi spelar så bra som vi kan så är jag övertygad om att serien kommer att spelas hem. Jag spelar helst a-lag, men b-lag är också kul att spela, särskilt nu när det faktiskt är en viss kvalite i Långemålas b-lag och framförallt att vi vågar hålla i bollen och spela fotboll, så har det nästan aldrig varit i Långemåla, därför tycker jag att den förändringen är mycket trevlig. Ibland säkrar vi bara med knappt två spelare när vi går till anfall, visst om motståndets offensiv har en viss kvalite så är det en aning övermodigt, men samtidigt så får man mer press på motståndarna när mer följer upp och de har de senaste matcherna inte varit tillräckligt skickliga till att utnyttja ytorna.

Jag har iår spelat på fyra olika roller i b-laget på vad jag tror är fem matcher jag spelat iår. Får se vilken det blir idag, jag hoppas på vänsterback eller libero.

A-laget säkrade, som Adam nämnde i en kommentar förut en kvalplats igår. Jag kunde inte vara där och bevittna händelsen. Kul att Långemåla kan vara uppe och spela om en plats till division 4:a, det skulle vara riktigt stort om Långemåla kunde ta sig upp dit i dessa bygdavfolkningstider. Det enda som är tråkigt är att jag inte är med och bidrar till det, men det är smällar man får ta om man inte vill bygga sitt liv på att spela fotboll och bo i trakten av Långemåla, och i ärlighetens namn så är jag gansks nöjd med att ha flyttat

Snart slutar fotbollen och livet börjar, det kanske också kan bli kul.

Bästa bloggen

Enligt en oberoende bloggare som vill vara anonym är detta Sveriges bästa blogg!

Misslyckande

Andras misslyckande är många gånger mer frustrerande en ens egna.

Skärpning för i helvete Roma!


Uppkopplad

Internet finns nu i hemmet. Detta gör att tillvaron nu ser ut att kunna bli riktigt bra här. Yta tv och internet, här skulle jag kunna bo.

Vad som har hänt den senaste tiden, mycket och ingenting. Lite småroliga småanekdoter skulle jag nog kunna dra upp, men det skiter jag i. Nu kan jag leka youtube igen, bara det är fantastiskt.

Bäst

Jag ärGud

Det krävs en tro för att leva, den tron kan vara att tro på byrålådor. Den vanlugaste är dock Gud. Om man ite tror på Gud så blir man lätt deprimerad och tar självmord.

Gud är god.

Jag dricker öl, det händer mer och mer sällan nu för tiden.

Parantes, jag skriver på Johans dator, detta uttalande gjordes under hot, inte så mycket kniv utan mer i form av eventuella trolleritrick.

Söndag halvfyra

Jag ser på tvn, men det jag vill se finns inte där. 

 

Göra bättre

Ibland måste man göra bättre. Jag kände att mitt förra inlägg var en aning mislyckat, därför måste jag liksom få något annat på toppen, att hålla på att radera går inte, kvatitet går alltid före kvalitet, iaf här.

Ikväll är alla tysta, endast en kvinna som ska krysta. Vad händer sen när barnet, bara kommer skrika och va galet? Kommer då världens tystnad att kvävas likt en dränkt höna.

Toarulle

Ja, det är ett skämt.


Kor

Kor finns, jag har sett dessa djur, ganska nyligen dessutom.

Hästar har jag inte sett idag, men de finns.

Jag tror att jorden är påväg att räta ut sig, den kan ju liksom inte vara rund för alltid.

Uppdatering

Uppdatering.

Värld av cyber?

Kvadratökning i vanliga rummet gör för en tid att cyberrummet blir betydligt mindre. Det ska nog gå. Det har redan kommit en ny till mitt gamla rum, jag gick förbi förut. Personen innehade ett utländskt efternamn. Undra om personen kommer trivas.

Mitt nya boende känns bra, större och skönare. När det sen blir nät och mer TV så kan det bli ordentligt bra, många fina kvadrat och ett trevligt kök, lajbans.