Lite som när ett etapplopp tar slut

Efter att under en ganska lång period jobbat mot ett mål så är nu målet här, eller defilieringen på Champs-Élysées är man iaf vid. Oavsett hur bra det har gått med saker och ting så är det dags för att springa vidare mot nästa mål, snart. Först är det nämligen en kortare period med vila, man ska ladda upp batterierna så att man sedan kan komma fulladdad med energi till nya lopp.

Mitt nästa lopp är lite osäkert, jag tror jag tar ett längre uppehåll, kanske kör lite tävlingar, men mest för att hålla igång och inte tappa formen. I slutet av augusi är det dock dags för en längre tour igen. Och efter det så tror jag det är dags för kontraksförhandlingar, troligtvis med ett nytt stall och nya tourer som ska genomföras.

Morgon

Nu är det morgon. Jag är redo.Jävla TV400

De och jävla Rock of Lover serien har förstört alla mina möjligheter att lyssna på Every Rose Has It Thorn, bah. Jag som bar en kväll där jag bara vill lyssna på rockballader och känna mig lite gnällig, bah, men jag har iaf det att gnälla på. Blir kanske When Childrens Cry med White Lion resten av kvällen istället, vilket inte beräknas vara särdeles länge.

Konst


Juan

Man kan efter dagens match mot Milan konstatera att han är oerhört viktig för att Roma ska fungera, att försvaret gått så dåligt betyder mycket på att han har varit skadad samt att ersättarna är allt för svaga. Hoppas på en frisk Juan nästa säsong och bättre back-up. Då bör det bli en bättre säsong nästa, sämre kan den inte bli iaf.

Maldini är stor.

Jag måste va full

Jag måste va full, full full full, för jag kan inte se när ölen trillar ner hur ful du är.
 doltPremiär den 26-27 eller 28/5. Troligtvis 26:e 

Skriva ett inlägg

Det jag gör.


Kossor, det har jag sett i mina dar.

Undra om det händer något till helgen.

Snart sommarlov, vet i tusan vad jag känner inför det. Jag ska iaf bli bäst på fotboll.

Jag hör inte mitt eko slå mot gatan.

Mitt hår, det är som det är.
Undra om det finns något som jag är sämst på i världen.
Våld sex och rock n roll

Det är min grej det.


Eller, kanske inte riktigt, men jag är satans cool iaf.

Jag har solbrillor på mig inomhus nu. Detta har jag enbart för att jag ska kunna skriva det i bloggen. Mina shorts innehar en ketchupfläck.

Jag tror på riktigt att jag skulle kunna slå ner flera människor, inte på samma gång kanske, men någongång.

Jag

Är inte rock n roll ganska töntigt egentligen?
Fast ibland är det bra, kanske, jag har ingen egen åsikt. 


Sagan om Guldskon


Stopp

Jag vill vara säga
Staden har frusit i natt
Du är inte ensam om att bära denna längtan
Tack, visst kan jag följa med dig hem inatt
och över sängen tittar little Richard ner
Du måste lova att vi aldrig ses igen sen när jag går
i ett helt annat land har vintern börjat komma
Här du kan låna mina vantar eller varför inte stanna här trots allt?
men när längtan blir till gråt, ber hon klockan skynda på
Det spela ingen roll att jag sa stopp


Lite ståndsaktig humor

På det första ståndet bad vi inte om resning

http://www.canis.se/bibliotek/artikler.php?id=42


flera fall där personer har dömts för allvarlig brottslighet har det i efterhand uppkommit allvarliga tvivel om domens riktighet utan att det gått att få en omprövning till stånd genom resning.

http://www.dn.se/opinion/debatt/lakarna-i-styckmordsmalet-maste-beviljas-resning-1.726160


Stramt stånd, bra resning och någorlunda lugn i flog och skott.

http://www.pcskog.skogomark.se/salut/index4.htm


Grevinnan Katarina Charlotta De la Gardie engagerade
sig i målet och fick till stånd en resning - kvinnorna frikändes.

http://www.tuvaforum.se/historik.asp


De enda som försökte få till stånd en resning i övriga Tyskland var vänsterkommunister inom KPD

http://www.arbetarmakt.nu/radsmakt/rm08b.htm


att ansöka om resning för att få till stånd en ny prövning av målet.

https://lagen.nu/dom/ra/2003:18


kan begära resning i syfte att genom den rättsliga ventil i systemet som resningsinstitutet innebär söka få till stånd en ny domstolsprövning.

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=114&a=313131


användas för att få till stånd ändring av ett tidigare beslut rörande resning i saken

https://lagen.nu/dom/nja/1986s666


De bruna gossarna fick gott om ripkontakter och fick avsluta helgen med kompletta arbeten med stånd, resning och lugn i flog
http://www.gruvris.nu/galleri/2005/mittadalen05.htm

Dessutom är det fråga om ett resningsmål, då muntlig förhandling knappast någonsin brukar förekomma i första omgången, som gäller huruvida resning skall komma till stånd.

http://www.mediemordet.com/agell-socialstyrelsen2.html


Skrattfest på Parken

Årspremiär för mig på Idrottsparken, jag följde med IFK-supprotern Dennis som med åren blivit allt mer luttrad Precis innan matchen startade fick jag se IFK:s maskot Hubbe, han ser ut som ja, en ekorre, hund, utter eller kanske björn, jag vet inte riktigt. En liten bit in i matchen så ska missar/ sneträffar Merdjani bollen och sekunden efter missar FyllerGunnar Thor Gunnarsson bollen, Dennis skriker FylleGunnar och redan här var entrenpengen betald. Sedan fortsätter en kavalkad av dåligt försvarspel, fårn båda lagen, det är framförallt FylleGunnar som utmärker sig. IFK:s offensiv är dock helt okej, de lyckas göra mål och dominerar sista 20 av första, de borde ha gjort minst ett mål till.

Tron på att IFK ska bärga det här finns i halvtid, de måste visserligen göra mer mål, för klart är att de kommer släppa in åtminstone ett.I halvtid så dansar några overaller, jag hoppades att Hubbe skulle stå i mitten, jag saknade honom, Dennis tyckte jag skulle stå där. Vi fick inte se Hubbe mer under matchen, en mer anonym maskot har jag nog aldrihg sett. Dennis tippade att han söp ihop med FylleGunnar på toaletten i halvtid.

Andra börjar med att Vasalund gör 1-1 direkt, en knappt kvart går sen och det står 3-1 till Vasalund. IFK visar upp allt annat än ett imponerande försvarsspel. Eftersom Vasalund är nästan lika taffliga defensivt så lyckas dock IFK både reducera och kvittera. Marchen börjar närma sig slutet. IFKs försvarspel är katastrof, Vasalundspelarna springer if¨rn dem i varje kontringsläge och aggresiviteten runt eget straffområde finns knappt. Både Dennis och jag är övertygade om att Vasalund kommer göra 4-3. Och med en minut kvar så blir det en 3 mot 1 situation för Vasalund och det genererar ett 4-3 mål för bortalaget.

Nu fick jag inte riktigt ut så underhållande som matchen verkligen var, men jag skrattade i princip från första gången jag såg Hubbe tills att jag satte mig här vid datorn. Inte varje gång man skrattar för sig själv när man går på stan. Tack för underhållningen IFK, tack tack.


Antyder


Jag bara antyder

Jarvis Cocker

Så jävla britpopindie


Film och annat

Vårt filmarbete har gått stadigt framåt hela tiden och nu är vi nästan färdiga, bara lite ljudnivåeer och någon liten omklippning kvar typ. Så lite eftertexter och kanske en dvd-meny typ, känns bra. En ganska mysig liten skräckfilm blir det :) 
Sedan blir det väl att ta ut den på olika filmfestivaler och sådant, någon som har något bra förslag? Filmen är ganska internationell genom att den i princip helt saknar dialog, så hela världen är marknad :)

Annat går lite sådär, uppsatsen tragglas med men går framåt och bör bli klar. Skrivppgiften ska jag nog fixa, är ganska långt kommen och vet vad jag ska skriva. Lite designad skulle inte vara fel, synd att jag har lite dåligt designtålamod och sug.

Det började som en skakning på nedre däck

Gör det inte alltid det?


Jag har planer på en så ska det låta tävling, dock är jag orsäker på om det eventuellt kan vara för svårt, vi kan köra några tester här och se om folk kan.

där bränner 3 4 5 själv
1 took her 4 5 supermarket
och sätta sprätt  4 5 6
whatever 2 3 4 funky race
i got 3 first 5 6


Undra om nazister gillar att kramas ömsint.

Det är 7 mil till Norge, ja inte just härifrån, men 7 mil från Norge är det 7 mil från Norge.

I don't know why but I had to start it somewhere, so it started there. På nedre däck alltså.

Underlig kväll

Blev ingen kooky, en lite halvkonstig balkongfest istället, jag vart pepp på ut och dansa, men så blev det ej. Så går det när man agerar allmäna reklamationsnämnden eller något, men lika bra var väl det, kanske, jag ville dansa.


Aja som man säger.

Hungrig trött och kinkig

Men det går nog över.

För tidigt för middag redan är det dock, så jag får svälta mig ett tag till. Nu vet jag hur folk vid svältområden känner sig. Fast i vissa områden är det ju iaf varmt och man kan sola, här har jag något jävla tak ivägen och sen har jag en mobil i närheten som sänder ut farlig strålning. Fan vad de har det bra, de som svälter i solen.


Lotta Engberg