Fotboll fotboll fotboll

Idag spelade Långemåla träningsmatch mot Blomstermåla. Vi förlorade med 2-0, men spelade bra, framförallt i andra halvek, och borde fått iaf oavgjort. Jag spelade andra halvlek och jag är nöjd med min insats.  Fick beröm av vår förra tränare som numera är målvakt och lagledare, dock är han skadad för tillfället. Jag har nu fått två halvlekar i de två senaste träningsmatcherna och jag har tagit chansen och visat vad jag går för känns det som. Nu kan jag göra ett bra kommunmästerskap som är på lördag och sen får vi se om jag får chansen att spela i serien sen, jag har iaf inte försämrat mina chanser under tränningsmatcherna. Fotbollen känns rolig nu och min kropp är i bra fom, en härlig kick.
 
Roma började igång sitt tävlingsspel för säsongenmed Europa League idag hemma mot Belgiska Gent, de vann med 3-1 och finns väl inte så mycket att säga om det, resultatet är ungefär vad som förväntas. Guberti som iprincip är enda nyförvärvet, om man inte räknar utlånade spelare som är tillbaka, Guberti spelade 90 minuter och verkade göra lite intressanta saker.Comebackande superhjältar

Iår har varit comebackernas år. Lance Armstrong började återigen tävlingscykla iår, och nu ska Michael Schumacher in i F1-cirkusen igen. 2009 är alltså ett år, där två av iaf topp 20 idrottsmän genom tiderna comebackar, ganska häftigt. Armstrong höll en bra nivå, det utgår jag ifrån att Schumacher också gör, trots att F1 inte har sett ut som det brukar, Ferrari bara förlorar ju.

Dessa två känns som två superhjältar och det får mig osökt att tänka på att det skulle vara jävligt coolt att göra en film med stora idrottshjältar. Tänk typ att Lance Armstrong, Michael Schumacher, Alexander Karelin, Usain Bolt och Nastia Liukin tillsammans ska kämpa för att stoppa onda krafter. Vilka idrottare som ska vara med har jag inte fastställt ännu, Namn som Michael Phelps, Yelena Isinbayeva, MIke Tyson, Roger Federer, Ole-Einar Björndalen, Gunnar Thor Gunnarsson känns aktuella. Fienden kan till exempel vara någon rörelse som ska förbjuda vanliga människor från att delta i idrottstävlingar och gör det istället till en industri där olika läkemedelsföretag tävlar mot varandra och en atlet är tvingad att ta dess mediciner för att få tävla för dem.

Dofter och kameler

Skeppas vidare av runda kamrerer.


Ibland är det värt att slänga iväg en tanke på saker, man brukar inte förlora på det, kanske.

Ibland är nog det bästa som finns att slänga, man kan inte få en punkad boll lika rund och god som innan, man kan inte heller få en möglig kanelbulle ätlig igen. Om man inte gillar mögel.

Undra om ågon använder en overhead om 20 år? Det skulle väl vara i typ Nicuragua isf, där är de sena på ny teknik har jag hört. De har nyss lanserat bilen och en såndär kulspetspenna, men de äter iaf potatis.

Jag har inte skalat en potatis på jättelänge, sist jag gjorde det var det tråkigt.

Puls, jag vill känna puls, annars är jag nog illa ute.
Tour de France slut

Tre veckors cyklande är över och en förundran över vad man ska göra under dagarna sveper nu över mig, men något ska man väl göra istället.

Contador var klart bäst och striden om slutsegern blev egentligen aldrig riktigt spännande. Han har nu vunnit de fyra senaste stora etapploppen han ställt upp i och det är svårt att se vem som ska stoppa honom, men det kommer säkert en utmanare framöver, tvåan Andy Schleck är också riktigt duktig. Lance Armstrong fortsätter även till nästa tour, han ger touren något extra och det är få, om ens någon som har lika bra psyke och vilja som honom.

Annars så var det ganska många som underpresterade och inte alls kunde utmana. Menchov, Sastre och Evans som jag på förhand skulle vara de största hoten till Contador, men så blev det inte alls. 

Positiva överraskningar fanns det också en del i Touren. Framförallt Wiggins som slutade fyra och är nu på allvar en tänkbar framtida segrare vilket få trodde innan årets Tour. Brice Felliu vann en tuff etapp och sprätte och var en av de som satte färg på touren och man kommer få se mer av framöver. Le Mevel blev bästa fransman på 10:e plats och presterade över förväntan. 

Årets Tours drömlag

Alberto Contador
Bäst, två etappsegrar
Andy Schleck
Näst bäst och vinnare av ungdomströjan. 
Lance Armstrong
Övertygande insats i touren och slutade trea
Bradley Wiggins
Bra insats, bra tempoåkare
Fränk Schleck
Trejde bäst i bergen, och den enda förutom Contador på topptio i sammandraget som segrade i en etapp. 
Franco Pellizotti
I utbrytning nästan hela tiden i bergen. Vann bergaröjan och dessutom den mest offensiva åkaren i årets tour. 
Nicki Sörensen
Utvecklades till bröderna Schlecks viktigaste hjälpryttare och fick dessutom vinna en etapp. 
Thor Hushovd
Vann poängtröjan efter oerhört smart körning och körde bättre i bergen en vad han någonsin gjort tidigare. 
Mark Cavendish
Överlägset bästa spurtaren och vann hela sex etapper, klart mest
 

Contador

Avgjorde idag iprincip touren. Han ligger 4 minuter före närmaste konkurrent som är Andy Schleck. Visserligen är den 20:e etappen den tuffaste, men Contador har varit den bösta cyklisten både på tempo och i bergen i dagens tour, bara en kris kan hindra honom. Han har imponerat stort i touren och verkligen överlägnst sin stallkompis Armstrong som också gjort en fin tour ovh en fantastisk comeback.

Bakom Conador är de en hård kamp om pallplatserna. Andy Schleck som varit näst bäst i bergen ligger tvåa och bör rimligtvis plocka hem andraplatsen. Kampen om tredjeplatsen är nästan hel öppen mellan Armstrong, Klöden, Wiggins och F. Schleck Lär bli en intressant kamp.

Larsson gjorde en bra insats i dagens tempo och slutade fyra, synd han missade pallplats, utav de som slåss högt upp i sammandraget var det bara Contador som slog Larsson.


Dikt

Det här är ingen bikt
Men väl en text av vikt
Jag vet inte hur den ska sluta
Men det hjälper iaf inte att pruta
Eller börja spela på en luta
Jag står vid en svikt
Hoppas jag inte får gikt
Börja inte tjuta
Utan dansa efter min tuta

Och så smällde det

Äntligen rörde sig de stora favoriterna på sig efter ett bra tag. 

Detta innebar att Touren både blev spännande och intressant, men även avgjord. Alberto Contador kommer att vinna årets Tour de France. Kampen om andraplatsen finns det dock riktigt många kandidater till och den kampen kommer bli spännande, den kommande veckan kommer bli intressant och spännande. Det ser man fram emot.Summer lovin happens so fast


hahahahahahaha

hahaha

haha

Snart upp i bergen på Tour de France och snart fotbollsäsong igen, på måndag träning, härligt. Det ska bli kul med en månads fotbollsspel, fotbollsspelande har jag alltid känt mig bekväm med, där är man liksom naturlig.

Die hard, John McClain kommer att döda dig om du är ond, om du är god kommer han bara säga halvkassa skämt till dig och verka allmänt hård, vilket han är, han är bland det hårdaste man kan vara, det finns inte något som är slappt på hela hans kropp. 

 Tomas Ledin

En låt från hans nya cd går såhär:

Att inte göra någonting alls är en underskattad aktivitet.

Jag tror nog det kan vara bland det bästa Ledin har skrivit, jag håller med.


FredagIdag är det fredag.

Jag har inte pulisonger.

Eller? Beror på hur man räknar, om man har någonform av helskägg har man då också pulisonger och mustach? Jag säger nej, jag har bara skägg.

En tavla.

En roman tistel.


Själslig irritation

Idag är jag lite irriterad, utan att egentligen har någon direkt anldening, bara mest lite tjurig och rastlös. Saker man ibland kan ta ut via idrott, inte idag, jag cyklade en tur, men det kom lite regn, vägarna var tråkigare än vad jag hoppades och min mage och kropp vart inte i sitt bästa slag vilket gjorde att irritationen växte efter cykelturen, dessutom har jag redan ätit kvällsmackor, innan cyklingen, men är nu hungrig efter och har svårt med beslutet att äta eller ej, bah.Breakaway
Flera cyklister som varit i utbrytningar i årets Tour. Kanske mest aktiv Ignatiev, men den som nästan varje tour är i utbrytning och iår också har vunnit en etapp genom utbrytning är Voeckler, så Voeckler blir tillägnad denna låt

Lemon tree

I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens and I wonder

I'm driving around in my car
I'm driving too fast
I'm driving too far
I'd like to change my point of view
I feel so lonely
I'm waiting for you
But nothing ever happens and I wonder

I wonder how
I wonder why
Yesterday you told me 'bout the blue blue sky
And all that I can see is just a yellow lemon-tree
I'm turning my head up and down
I'm turning turning turning turning turning around
And all that I can see is just another lemon-tree

Lukt

Idag luktar jag minnsann lite illa. Det är så jävla söndag över det, och varför ska jag lukta gott just idag för? Nä totalt anledningslöst .

Om några timmar sådär kanske jag luktar godare, vem vet.

Mitt hår börjar bli jobbigt, så blir nog klippning iaf, typ imorgon kanske.

Pyreenerna blev lite av en besikelse händelsmässigt, mer bergsmålgångar och framförallt inte så jävla långt till mål efter sista bergspriset, trams. Hitills har det varit utbrytningarnas tour.

Hur luktar egentligen blomvatten?

Inför bergen

Astana har inför bergen skaffat sig ett utmärkt läge inför fortsättningen av Tour de France. De har fyra cyklister inom topp 5 och alla dessa har tidigare slutat topp tre i Tour de France, så de vet vad som krävs och Astana är storfavorit till att ha slutsegraren i Touren, kanske framförallt Contador. I bergen är dock en ny prövning och det komemr visa sig vilka som kommer ha form i bergen och vilka som inte har de rätta benen. Räkna med omkastningar. Saxo Banks främsta utmanare är Andy Schleck och Carlos Sastre, de ligger en bit efter, men är riktiga bergsgetter och kan säkert skapa saker.

Annars så har lagens styrka hitills visat sig vara oerhört viktig i årets Tour, framförallt med tanke på lagtempot. Cyklister som på förhand saknat ett starkt lag har kommit långt efter redan, framförallt Evans och Menchov har drabbats, men även Sastre. Menchov har dock inte så mycket att skylla på laget, utan det är mest han själv som redan har kört bort sina chanser. Evans handlar dock allt kring laget, om han istället kört för Garmin-Slipstream eller Columbia som både är bra stall men saknar en riktigt toppnamn för totalen så hade Evans legat kring minuten efter Armstrong, nu är det hela 2.59 och han får oerhört svårt att vinna touren, på grund av ett för svagt lag. Saxo Bank är stallet som kommer i närheten av Astanas nivå och stallet var till stor hjälp för Andy Schleck att på lagtempot hålla en bra avstånd till Astana. Liquigas är ett annat stall som har flera bra åkare och gjorde ett ganska fint lagtempo. De har tre namn som kan attackera och störa Astana lite i bergen, tyvärr är nog ingen av de tre den där riktiga toppåkaren för att utmana ordentligt om totalsegern, både Kreuziger och Nibali får nog vänta något år till på det.

Gustav Larsson har gjort en bra inledning på Touren och ligger nia. Gustav kan köra bra i bergen och kommer få en viktig roll med att hjälpa bröderna Schleck i bergen. Jag hoppas han kan visa framfötterna imorgon, det skulle verkligen vara roligt. Han kan mycket väl behålla sin topptio placering imorgon.


Favoriternas placering och tid

1. F. Cancellara Saxo Bank 00

2. L. Armstrong Astana 00

3. A. Contador Astana 00.19

4. A. Klöden Astana 00. 23

5. L. Leipheimer Astana 00. 31

7. T. Martin Columbia 00. 52

8. C. Vande Velde Garmin 01. 16

9. G. Larsson Saxo Bank 01. 22

11. R. Kreuziger Liquigas 01. 31

13. V. Nibali Liquigas 01. 36

14. A. Schleck Saxo Bank 01.41

18. K. Kirchen Columbia 02.16

19. F. Schleck Saxo Bank 02. 17

21. F. Pellizotti Liquigas 02. 32

23. C. Sastre Cervelo 02. 44

26. C. Evans Silence - L 02.29

28. O. Periero C D'epargne 03. 03

37. L-L. Sanchez C D'epargne 03.18

47. M. Astarloza Euskatel 04. 04

64. D. Menchov Rabobank 04. 54


Chavanel

Morgondagens etapp vinner Sylvain Chavanel.

Onsdag

Idag är det onsdag. Känns lite som en mellandag, som onsdagar ofta gör. Fredag blir lite mer händelserik.

Det fanns en gång en onsdag som inte var grå. Det var den tjugoförsta en månad. Sedan dess har onsdagar varit av varierande färger, utan den fjärde, då är den fortfarande grå. Idag är inte den fjärde.

Musik för Touren 09

Ägnat morgonen åt att välja ut låtar som kan passa för årets Tour de France. Från spotify är låtarna tagna, men alla har la inte spotify så jag skriver listan.


1. Le marche the Monaco - Slovak Radio symphoni
2. Tour de France - Kraftverk
3. Yellow Shirt - Amy Diamond
4. Eurosport music baby - Le Sport
5. I want to break free - Queen
6. Texas Ranger - The Vineyards
7. Bicyle race- Queen
8. Breakaway- Melodi club
9. Liftathela vägen uppför bergets värsta brant - Anders F Rönnblom
10. Endless cycle - Lou Reed
11. Itsy bitsy teenie weeni yellow polka dot bikini
12. Jag savner min blå cykel - Ibnes
13. Le Tour de France - Edmond Duplan
14. Tell know one about tonight (Mont Ventoux remix)
15.  Maillot Jaune - Merzhin
16. Sous le ciel de Paris - Edith Piaf
17. The best - Tina Turner

spotifylänk


Aftonbladets Tourintresse

Det står inte mycket om Touren i Aftonbladet, någon kortare notis om Armstrong kanske en gång om dagen. Detta tycker de dock är av väldans intresse av att rapportera, lite småkul kanske det är, men vafan.  

Nyheten

fjärde etappen. Armstrong tiondelar från gult

Fjärde etappen var lagtempo. Lance Armstrongs Stall Astana vann och Armstrong imponerar, han lyckade dock inte knipa gult från Cancellara. Flera av de stora namnen som på förhand har lite svaga lag fick problem. framförallt Menchov och Evans och till viss del också Sastre. Det gör att Astana med Armstrong och Contador till bergen har skaffat sig ett försprång.

Här är en lista på 20 favoriter och hur de ligger till tidsmässigt.

1. F.Cancellara 00

2.L. Armstrong 00

3. A. Contador 19

4. A. Klöden 23

5. L. Leipheimer 31

12 C. Vande Velde 1.16

13. G. Larsson 1.22

15. R. Kreuziger 1.31

16. M. Rogers 1.32

19. V. Nibali 1.36

20. A. Schleck 1.41

24. K. Kirchen 2.16

25. F. Schleck 2.17

28. F. Pellizotti 2.32

29. C. Sastre 2.44

33. M. Astarloza 2. 54

35. C. Evans 2.59

40. O. Pereiro 3.03

53. L-L. Sanchez 3.18

72. D. Menchov 3.52

Första riktigt stora konkurrenten till Astana är Andy Schleck som är 1.41 efter, de har alltså redan skaffat sig ett bra avstånd till sina konkurrenter, men mycket kommer hända i begern, folk kan få form, folk kan spränga sig och allt möjligt. Touren har knappt börjat än.


900

Imorgonkväll någongång bär det av till Norrköping ett tag igen. Ska bli skönt att komma upp lite. Det är tänkt jag ska ha roligt. Ikväll känner jag mig pigg och med energi, känns skönt med tanke på att jag varit sjuk under veckan, bara för det dras en bris av sjukdom in över kroppen när jag skrev jag kände mig frisk, men frisk är jag. 

Jag har lurat mig själv för många gånger nu.

Ordbajsa och överflödesskriva är inte min grej.

Briljant strömning av oändlös extravagant genialitet med små pärlsockerkorn av ytlighet kring den himmelskt goda  glassen med världens djupaste glasstrut(detta ord kan betyda två saker va?).

Det var mitt 900:de inlägg, oändligt nödvändigt.Touren, Första etappen, intressanta tendenser

Först etappen var ett ganska kort tempo på 15,5 km, dock en etapp där det blir en del tidskillnad och tendenser om vilka  som ser ut starka och vilka som inte verkar har träffat formen.  En tendens är att de som gick bra i Girot inte gjorde någon bra dag.

Övertygande insatser:
Fabian Cancellara, ett tempomonster, jag tror han kan göra intressanta saker även i bergen, knappast slutseger dock.
Alberto Contador, körde bra idag och slutade tvåa. Har förstärkt sin roll som favorit i Touren
Astana, Laget hade fyra på topptio, förutom Contador även Klöden, Leipheimer och Armstrong, de blir att räkna med.
Liquigasungdomarna, både Kreutziger och Nibali slutade topptio idag. Jag tror någon av dem tar topp fem totalt.

Besvikelser
Denis Menchov, 1,31 efter, inte bra. Hade inte varit en katasstrof om det inte vore för att han normalt sett är bra på tempo, hans segerchanser är iprincip borta.
Fränk Schleck, Några sekunder efter Menchov, normalt sett ganska svag på tempo, men skulle behöva bevisa mer om han ska vara att räkna med totalt.
Kim Kirchen, väldigt svagt tempo, 109:e plats håller inte någonstans
Franco Pellizotti, kring Fränks placering, kanske inte någon som man hade räknat med sådär jättemkt, men bättre presattion hade man ändå trott. Kanske inte helt fel för hans lag, nu kanske han kan ta en nyttig hjälproll för Kreuziger och Nibali.

Toppstriden
Contador och Evans var toppåkarna som körde bäst, de två är nu huvudfavoriter och framförallt Contador. Sastre och Andy Schleck gjorde båda två ganska stabila insatser och är med bra, deras främsta styrka finns i bergen. Det senare tempot är efter massa etapper i benen och sånt samt dåvarande form kommer påverka resultatet i det tempot. Efter dagens etapp så tror jag att slutsegraren är någon av Contador, Evans, A.Schleck, Sastre, samt ytterligare en från Astana (Klöden, Leipheimer eller Armstrong). Ingen vågad profetia, men fan. Menchov tror jag man kan räkna bort.  

Dagens Svensk
Gustav gjorde ett stablit tempo och slutade 11:a.

Jag förstår Owen

Jag gillade Liverpool mycket när jag var liten, framförallt på tiden då McManaman, Fowler och Owen spelade i klubben. Nu håller jag inte lika mycket på dem längre, jag hoppas dock fortfarande att de ska vinna PL. Jag tycker också illa om när spelare går till konkurrentklubbar.

Att Owen nu går till Manchester United har jag klar förståelse för. Alex Ferguson är förmodligen den enda tränaren i världsfotbollen som fortfarande faktiskt tror på Owen. Alternativen för Owen hade varit att spelat i ett bottenlag i PL troligvis, jag tror inte Owen skulle passa i ett spel som ett bottenlag har. I ett topplag har han dock fortfarande en chans att kunan hålla bra kvalite som fotbollsspelare. Owen måste ta den här chansen för hans karriär trots att det svider i ögonen för Liverpoolsupportrar världen över.

20 profilstarka cyklister inför Touren

20. Sylvain Chavanel, Quick Step
Bästa franska cyklisten inför årets tour, kommer vara attackvillig och med i flera utbrytningar, kanske en kandidat till bergatröjan, lär få svårt att hamna topptio i sammandraget.

19. Oscar Pereiro Sio, Caisse d'Epargne
Vinnare av Tour de France 2006, på en aning slumpartat vis efter att ha släppts in i loppet på grund av en utrbrytning han tog in cirka 30 minuter, och så körde han riktigt bra när de kom in i bergen igen (Landis gick om men åke dit för doping). Attackvilig cyklist, bör inte kunna hota om segern iår, men kanske topptio. Kraschade otäckt under förra årets tour. 

18. Thor Hushovd, Cervelo
Spurtsnabb norrman, vunnit poängtröjan i touren förrut, och kommer utmana om etappseger i flera etapper. Kommer inte utmana om totalsegern

17. Oscar Friere, Rabobank
Endagsspecialist som vunnit Vm tre gånger. Vann poängtröjan förra Touren. Inget hot i totalen.

16. Kim Kirchen, Team Columbia
Total 7:a de två senaste åren i touren. Tar ofta sitt eget tempo uppförbackarna, en topptioplacering är rimlig.

15. Vincenzo Nibali, Liquigas
En intressant relativt ung cyklist som var nära ungdomströjan förra året. En utav tre vassa Liquigascyklister som vill vara med och utmana därframme.

14. Andreas Klöden, Astana
Har som bäst en andraplats i Tour de France. Han kör dock i det överlägset vasstare laget vilket gör att han troligtvis kommer få en hjälpryttarroll, lär ändå placera sig ganska högt upp.

13. Roman Kreuziger, Liquigas
Också en ung och vass cyklist från Liquigas, duktig på det mesta. Topptio eller kanske till och med toppfem är ingen omöjlighet, slutseger bör det dock inte bli redan iår för Roman. 

12. Franco Pellizotti, Liquigas
Den tredje av de starka Liquigascyklisterna och också den mest rutinerade. Slutade trea på Giro d Italia iår.

11. Christian Vande Velde, Garmin-Slipstream
Fyra i förra årets tour, duktig på det mesta, framförall tempo. Saknar dock ett riktigt vasst vapen för att vara ända där framme och utmana om totalsegern.

10. Mark Cavandish, Team Columbia
Tourens på förhand vasstare spurtare och klar favorit till att ta hem poängtröjan, har liksom de andra spurtarna inget att hämta i totalen.

9. Fabian Cancellara, Team Saxo Bank
Världens bästa tempocyklist som bara börjar att bemästra mer och mer. Kan bli en riktigt kandidat till totalsegern om ett par år, knappast redan iår, men bör kunna göra saker även i bergen till och från iår.

8. Fränk Schleck, Team Saxo Bank
Den äldre och någor svagare av de två bröderna. Duktig uppför men lite för svag i tempo.

7. Levi Leimpheimer, Astana
En stabil cyklist som bäst slutat tre i touren, om allt stämmer för honom så är han en kandiat till slutseger. Mycket talar dock för att han tillslut kommer att få hjälpa stallets två största stjärnor i kampen om totalen.

6. Andy Schleck, Team Saxo Bank
Vann ungdomströjan under förra touren då han hade en hjälpryttarroll till Sastre, är iår kapten i sitt lag, går för totalseger, och är en bra kandiat till den.

5. Cadel Evans, Silence-Lotto
Kommit tvåa två år irad i touren och satsar för att få en ännu bättre placering iår. Saknar lite explosivitet för att ställa av sina motståndare i bergen och hans lag ser en aning svagt ut.

4. Denis Menchov, Rabobank
Vann Girot iår och har tidigare i karriären vunnit Vueltan. Har här ett bättre lag än vad han brukar ha i de stora etapploppen, Gesnik är en som troligtvis kommer ge honom bra assistans i bergen. En riktigt het kandidat till slutsegern.

3. Lance Armstrong, Astana
Om inte de bästa cyklisten genom tiderna, så ialla fall Tour de France bästa cyklist genom tiderna. Har gjort comback iår efter att han slutade av efter 2005, fyller iår 38. Han bör inte kunna vinna men man kan inte räkna bort en man som Armstrong.

2. Alberto Contador, Astana
De senaste årens bästa cyklist, han har vunnit alla tre stora etapploppen. Har kaptensrollen i Astana och är den stora favoriten att vinna årets Tour de France.

1. Carlos Sastre Candil, Cervelo
Förra årets vinnare av touren. Har iår ett sämre lag kring sig och kommer få svårt att försvara sin titel. Sastre kommer dock vara med och kampa troligtvis ända in mot slutet om segern och i bergen kommer han bli svår att tas med. 

Feberdrömmar

Är trevliga saker. Feberdrömmar är på sitt sätt ganska faschinerande, men kommer in i något totalt osammanhängande som även att man försöker förstå inte har någon aning om vad det handlar om. Dessutom är det i stort sätt omöjligt att få hjärnan att fokusera på något annat, man liksom är fast i den lustiga världen. Jag hatar ferberdrömmar när man ska försöka sova med, så jävla svårt, man får ont i huvudet av dem, dessutom är man svettig och dan ofta. Såhär i efterhand så är de ganska faschinerande. Jag hoppas dock jag slipper dem inatt.