Fylleblogg?

Det var kanske tanken att jag skulle skriva, faktum är dock att jag inte är är särskilt full, så det blir inte fylleblogg. Bådar gott för imorgon kanske, jag ska upp ganska tidigt.

Ikväll var det tyvärr lite lite folk på jammin, folk borde gå dit, det är trevligt där. Några tappra klasskompisar kom dit tillslut iaf. DJ;sarna pratade om vip-kort till mig, det känns bra, iofsinga extra fördelar, men et vipkort är alltid coolt liksom.

Sjunga en sång kanske, nä jag ska sova.

Norgevisan


Champions League-kväll

Ikväll har jag haft en chmapions league-kväll för mig själv, det har varit väldigt trevligt.

Det var även mångta intressanta resultat, alla grupper lever faktiskt på denna sida av champions league. Vi kan börja med Lazios grupp, resultaten där var för mig ganska trevliga. Lazio lyckades förlora hemma mot Olympiakos. Den andra matchen i denna grupp slutade med Weder Bremen seger mot Real Madrid, detta gör att Lazio hux flux är sist i gruppen, jag trodde faktiskt att de skulle gå vidare. Nu krävs det att de ska vinna borta mot Real Madrid,, det kommer inte hända, en förlust för Real skulle nämligen innebära att Real är borta från CL.

Milan var ett utav två lag som blev klara för vidare avancemang idag. I samma grupp tog Celtic en viktig seger mot Shaktar. Om Celtic klarar poäng borta mot klara Milan så är Celtic klara för avancmang, förlust ger Shaktar möjligheten att gå om Celtic.

Det andra laget som blev klara för slutspel idag är Chelsea. i Samma grupp är Valencia redan ute. Det blir en helt angörande match mellan Schalke 04 och Rosenborg, Schalke har hemmaplan, det räcker med oavgjort för Rosenborg. Jag tror tyskarna klarar detta.

Den tajtaste gruppen är Liverpools grupp, därifrån kan alla lagen gå vidare (det kan iofs även hända i Lazios, så de är väl lika tajta då). Liverpool lyckades idag vinna mot Porto samtidigt som de fick hjälp av Beskitas som mötte Marseille. Detta gör att det räcker för seger för Liverpool borta mot Marseille för att gå vidare. Mycket starkt att komma tillbaka för Liverpool med tanke på läget de hade skaffat sig, de missar inte det här nu. Porto sluta etta i gruppen eftersom att jag tror att de vinenr hemma mot Besiktas.

Lagen som är klara
Manchester United
Roma
Arsenal
Sevilla
Barcelona
Real Madrid
Inter 
Milan
Chelsea

Cl lär bli spännande, förhoppningsvis slutar Roma som vinnare av turneringen.

   
 

Norge

Det sägs ju att man inte ska generalisera
och säga till exempel att Tyskland ej är bra.
Det ska man inte heller
i allmänhet jag tror,
men detta gäller inte om
det land där norrmän bor.

Norge, Norge, det är ett ruttet land.
Norrmän, norrmän, ett jävla rövarband.
Norrmän, norrmän, dom fiskar dålig torsk.
Så om du ser en slisk
och han stinker rutten fisk
är han utan tvivel norsk.

Ja, norrmän är förskräckliga,
så fula och så små.
Med slipsar som är äckliga
med norska blommor på.
Dom larvar sig och sjåpar sig
och joddlar och står i.
Man frågar sig när man dom ser,
hur korkad kan man bli?

Norge, Norge, det stiger aldrig frem.
Norge, Norge, med de tusen hjem.
Norge, Norge, du skamfläck på vår jord.
Känn det står en stank
ända ner till Doggers bank
från ditt norska smörgåsbord.

Man borde ge en riktig smäll
åt Norge som nation,
för att dom har så fula fjäll
och taskig folkpension.
Dom gör ju inga bilar
och cyklarna är kass
och deras ende store skald,
han heter Peter Dass.

Norge, Norge, är världens sämsta land.
Norrmän, norrmän, dom borde tas om hand.
Norrmän, norrmän, det folk som Herren gav
en hopplös håg och en panna som är låg
så att hatten ramlar av.
 
Letar efter låten, vill gärna ha hjälp med letandet


Roma är klara

Roma blev idag klara för avancemang i CL, trots att man hade det på känn så är det skönt att det nu är helt klart. Panucci gjorde mål igen, vilken härlig spelare det är. Jag har svårt att se hur Cicinho kan spela sig till en startplats just nu, för i detta nu finsn det ingen högerback som är bättre än Panucci! Cicinhos chanser lär väl dock komma, det brukar bli så, fotbollspelare har en förmåga att bli skadade. 

En jobbig sak är skadorna Roma har. Romsonen Aquilani är ännu inte frisk, han skulle ta klivet till att bli en ordentlig stöttespelare för Roma och storspelare i världen, skador ser ut att stoppa honom från att bli det. Den största Roma-sonen vid namn Francesco Totti fortsätter också att vara skadad, han ser ut att bli borta till helgen också, det är skit. Totti behövs. 

Taddei var iallafall tillbaka i dagens match. Han spelade iofs bara en halvlek, men det räckte gott och väl, det stod 3-0 när Taddei gick ut, matchen slutade 4-1. Taddei är en viktig spelare för Roma, främst hans inställning och att han har en viktig roll att balansera upp laget. 

Övriga målskyttar blev Vucninic *2 och Giuly, helt rätt spelare som fick göra målen ur ett psykologiskt perspektiv.  

Kanske ska nämna Pizarro också, han har varit ordentligt bra de senaste matcherna, kanske den allra bästa i Roma tillsammans med Panucci då. Det är kul att Pizarro kan via att han verkligen kommer att kriga om en startplats i ett helt ordinarie Roma. Någon utav Pizarro, Aquilani, Perrotta kommer behöva petas. Alla dessa tre behövs dock verkligen, skador och andra saker kommer alltid, just nu är t.ex. både Perrotta och Aquilani skadade.   

Radio ikväll

Klockan 21, lyssna eller koka kaffe.

Glögg, inte så gott

Idag smakade jag glögg, det tyckte jag inte smakade så gott, tyvärr, hade varit mysigt att drcika lite glögg och knapra pepparkakor någon kväll. Aja, det får väl bli julöl istället, det funkar nästan lika bra. man kan tyvärr inte gilla alla sorters olika alkoholdrycker.

Avlsutning,

Bokanalyskit klar

I stort sätt i alla fall, ska fixa det sita med fotnoter och likande formalia, men det gör jag imorgon innan jag skickar in. Hela analysen är dock haltande och lite halv dålig, satan. Aja, det lär väl lösa sig i sinom tid.
 

Världen är underbart galen ibland

Skottland-Italien, läget är oavgjort och matchen börjar närma sig 90 minuter. Italien har en frispark från högersidan. Frisparken slåss mot Panuccis panna och Panucci nickar in bollen i det högra hörnet.

en vecka senare

Genoa-Roma, läget är oavgjort och matchen börjar närma sig 90 minuter. Roma har en frispark från högersidan. Frisparken slåss mot Panuccis panna och Panucci nickar in bollen i det högra hörnet.

Och vissa säger att saker händer av slump.

Forza Grande Panucci.

tillägg, de två målen.
Kreativitet

Ibland undrar jag vad den har tagit vägen, min egen alltså. Jag har nu mer betydligt svårare för att komma på lite roliga ideer eller bra projekt. För i tiden kom jag på mer saker könns det som, jag kanske inte förverkligade dom med jag hade ialla fall tankar om saker som kunde vara spännande projekt. Min humorådra är också under isen, men nu var det slut på självgnäll.

Tillbaka i Långemåla är jag nu tillfälligt igen, det känns sådär, kanske lite dåligt planerat att åka hem denna helg. En fördel är väl att en eventuell rastlöshet kan göra så att orden till hemtentan bara rasslar ner. En annan fördel är att jag slipper jag skriva hemtentan bakfull.
 
Imorgon är det längskidåkning på tv, det är en sport som jag har intresserat mig för en längre period, innan canalplus och därmed serie A och Premier Leagues förlovade land kom till mitt hem så var många gånger wc i längsåkning höjdpunkten på helgen. Nu är cykling dock den konditionssport som jag finner mest intressant, längdåkning finns dock fortfarande i min intressesfär. Jag ska se på det imorgon om jag komme rihåg är vaken och inte gör något annat.

Jag tänkte avsluta med att skriva namnet på en känd människa (ej fotbollspelare) som jag beundrar, men jag kommer faktiskt inte på någon. Äsch vafan, jag skriver Lasse Brandeby.       

Tung i huvudet

Kan man bli om man gottar sig lite i att läsa Weber och Bourdieus teorier och sen försöker tolka in de på ett sätt så att man kan applicera det i ens hemtenta. Det jobbiga är att jag inte ens använder mig utav deras egna texter utan jag tar utifårn folk som tolkat dessa teoretiker. Undra hur mycket mer tungt det skulle vara att läsa deras ursprungliga texter. Det jobbigaste är väl egenligen inte att förstå (hoppas jag inte, för isf förstår jag fel) utan det är att få in deras ord i min egen förbannade text. Jag har lagt upp det så att jag ska ha två trumfkort att slå ut i mitt skrivande. Två saker som gör att man får ny kraft i sitt skrivande, dessa ska jag använda när det går trögt. Den ena är att sätta rubrik, det förlänger skriften en del. Och framförall, det stora trumkortet, nämligen att ändar till 1,5 radavstånd. 

Jag skulle vilja skriva om något annat, men just nu är jag lite för förvirrad och insnöad i min hjärna. Jag börjar förstå varför lärarna (jag tänker fortsätta att kalla de för lärare trots att det är en felaktig benämning (tror jag (jag gillar parentes i parentes))) är som de är.   

God morgon

Idag gick Simon upp tidigt, Simon kan inte missminna sig om när han senast gick upp denna tidiga timme, förmodligen var det när han skulle till en fotbollsträning eller match, de kunde vara tidiga.

Orsaken är att Simon behävde låna en datspelare och tiden för uppgång blev 8.05. Simon var hungrig vilket gjorde att han åt några mackor till frukost. Mycket mackor har det blivit de senaste dagarna och numer är det heller inget som sviker Simon i hans frukostaptit. Till spetsen och hämta dat blev det iaf för Simon och nu sitter han på spetsen och skriver blogg. Att han sitter på spetsen och skriver blogg istället för att gå hem och lägga sig beror på att han ska vandra till studiebesök hos Sveriges Radio vid tio och hem till täppan har Simon ingen lust eller ork att gå.

Tlii gårdagens bravader och då pratar vi fotboll. Sverige kvalifecerade sig för EM, woho! England däremot gjorde det inte, lite tråkigt, alltid kul med de bästa lagen i EM. Samtidigt så kan jag inte undvika att få lite skadeglädje, elakt kanske, men man kan inte riktigt rå för sina känslor.

Tillägg så här 9.33, det är grått nu också, som det har varit i en vecka. Finns solen?

Heja Sverige

Idag är dagen Sverige ska ta sig till EM. Jag hoppas att de gör det, det borde de göra, det räcker med poäng mot Lettland och de har även livlinan Spanien att spela ut. För om Spanien tar poäng hemma mot Nordirland så är Sverige också klara för EM.

Vad Sverige har att göra i EM just nu är svårt att de, spelet har inge fungerat så bra. Det finns dock några punkter som jag tycker finner intressanta och dessa punkter skulle kunna skapa ett bra EM. Dessa två punkter heter Ibrahimovic och Elmander. Det är ett anfallspar som är ett utav europas 5 bästa, där finns kvalite för en bra prestation. Mittfältet och främst backlinjen och försvarspelet känns dock för blekt. Aja, em lär bli kul oavsett hur det går för Sverige, om de nu kommer dit.

Heja Sverige!   

Grått

Allt är så jäkla grått i Norrköping nu, det känns som att man är mitt i Bladerunner, jag har fan inte sett solen på flera dagar, det kan inte vara nyttigt. Nu förstår jag hur Polackerna lever....

Snälla snön kom, kom och lys upp den här hålan, vad fan Norrköping marknadsför ju sig som stad i ljus ibland, men nu är det ta mig satan bara stad i grått, inte konstigt att man dricker.

Ikväll ska jag äntlingen spela fotboll igen, jag saknar det till och från, snart ska jag komma igång med träning ordentligt (har jag sagt nu ett tag, men efter jul ska garanterat ha tagit i det).


I am a man who walks alone
And when I'm walking a dark road
At night or strolling through the park

When the light begins to change
I sometimes feel a little strange
A little anxious when it's dark

Fear of the dark, fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someone's always there
Ångest över

Orsak


Jag vet att jag har haft med denna innan, men den är värd att ha med igen. Skaparen av denna musikvideo tycker jag är ett geni.

Ångest

Jag tror att jag har drabbats av en liten lätt ångest, det är någon jävla dimma som ligge över mig som omger mig. Tung är den på något sätt, och jag måste diska, det har jag behövt göra i några dagar nu. Alla problem börjar med att man måste diska.
 
Förmodligen så kommer sakerna jag har lite ångest över lösa sig när jag väl har diskat, så blir det alltid. Ett annat alternativ är att totalt knöla in sitt intresse i fotboll och lämna den vanliga världen, då kanske jag inte ens behöver diska. Enda problemet med det är ifall det skulle gå åt helvete för Roma, då sjunker man bara ännu mer.

Jag är just nu i valet och kvalet om jag ska lyssna på always look on the bright side of life eller om jag ska lyssna på Tears in Heaven.

Landslagslördag

Var det igår, jag missade nästan alla matcher, såg lite utav Italiens match mot Skottland iofs men det var allt. Givetvis gick till slut Italien och Frankrike vidare tillslut, lite synd om Skottland, det känns lite som att de hade variot värda en EM-plats, men den får man inte när man blir lottad i EM kvalgruppens tuffaste grupp. Italien visar upp sin grinta i avgörande läget, de kommer förmoldigen inte ha tillräckligt med fingertoppskänsla för att vinna det kommande EM:et, det gäller nog även Frankrike.

England fick otroligt nog chansen att ta sig till EM och detta tack vare Israel och deras seger mot Ryssland. Nu har England det i egna händer, det räcker med poäng hemma mot Kroatien. Det ska de klara och om de inte gör det är de inte värda EM-platsen.

Sverige tog inte chansen att kvalificera sig till EM borta mot Spanien. Det var väl inte riktigt att förvänta sig heller, Spaninen är trots allt ett ganska bra landslag. Jag bävar lite för att det kan bli ett fiasko mot Lettland. Men att Sverige förlorar hemma mot Lettland och Nordirland spöar Spanien kan väl inte hända, eller?

Finland har fortfarande en chans att gå till EM, den är dock inte så stor. De måste vinna borta mot Portugal, lättare uppgift kan man få.

Den stora favoriten till kommande EMet kommer att vara Tyskland. De har bra spelare, ett bra fungerande lag och så har de den bästa tränaren, med konkurrans utav Portugals Scolari. Att något annat land en Tyskland vinner EM komemr dock att kännas som en skräll för mig.

Skit

Jag så precis att min grupp lyckades bli ännu sämre, jag får mig gårta mig igenom p6. Förbannade jävla satans förbanande skit. Detta är helt jävla otroligt, suck. P6 kommer att bli extremt långt.

Roligt

Allt är så roligt, mitt liv är underbart, tänk om någon kunde vara mig för en stund, vad roligt den skulle ha.

Nu ska jag inte dricka alkohol på ett tag, jag kan säkert ha lika roligt utan den.

Akitv fredag

Fredagar är alltid de dagarna som man aktiverar sig och gör massa saker. Först går man upp tidigt och tar itu med det viktiga skolarbetet som man måste göra. sedan kommer man hem klockan 3 och städar rummet. Efter städningen så blir det att träna, först springer man en runda på ett par tre kilometer och efter det så pumpar man lite på gymmet. När man sen kommer hem från gymmet så blir det matlagning av stora mått mätt, lyxmiddag får det bli på fredag. Sedan avslutar man kvällen med lite tv-tittande och även lite skolplugg.

Någon fredag kanske man skulle göra på detta sätt.


Skada

Sp hör kan det gå om man ramlar på asfalt


image35

Det finns så mycket

Det finns så mycket att blogga om när vintern kommer till oss
om glögg som puttar på spisen min, och snoret som fryser i nos
med mössa på huvet och vantar på går man ut ur sitt rum
ute blåser snönflingor runt, och lägger sig på  väg
en hund kissar vi vägens kant och snön blir gul som en sol
kylan känns under foten min, jag känner kölden mot tån


Banker

Detta är en viktig del av dagens samhälle. Banker är till och med den viktigaste byggpelaren av byggplatsen som kallas samhället. Faktum är att utan banker så skulle hela mänskligheten gå under. Jag kan inte med ord besrkiva hur väldigt väldigt viktigt det är att vi bevara denna institution, jag menar utan banker hur skulle vi då kunna ta lån till våra semseterresor. Eller handla med visa-kort, just det, det går inte utan banker. Redan på de gamla grekernas tid var banken det mest centrala för samhället, många känner ju till den där Sokrates på olika sätt, men faktum var att den viktgaste kvarlevan från honom är att det var han som uppfann kreditkortet, ja, det är inte många som vet det, men så är det.

En annan viktig funktion som banker har är att lösa konflikter, denna fredens rörelse. Utan banker så hade det aldrig gått att stoppa falklandskriget t.ex. Det viktgaste som banker gör nu för tiden är att stoppa svälten i världen, inte ens Gud skulle kunna sätta upp så generösa och humana låneavtal som bankerna klarar av att sätta upp.

Radio

Ikväll är det radio, i studion kan det komma att sitta en lite mer aggresiv och irriterad Daniel än i vanliga fall, det kan bero på hösten, november eller att kaffet smakade lite sämre än vanligt.

Lali-citat

Jag kan inte raka mig för då ser jag ut som jultomten.

Mat

Mat och kost är ett problem i ens omgivning. Man dör av det men man måste ha det för att inte dö. Hur mycket och vad är frågor som ständigt problematiseras. Jag har personlighen ett problem så rör att det är ganska tråkigt att laga mat och mitt kök är väldigt dåligt och oinspirerande att laga mat i. Detta gör att Norrköpings alla oändliga kebab och pizzaställen känns inbjudande och det är ju inte alltid så jävla nyttigt.

Nu har det dock blivit så att jag i princip av olika andledningar tvingast att behöva laga mat hemma under veckan, det har faktiskt varit positivt för min kropp, det och att jag har rört lite på min kropp den senaste veckan jämfört med ett par månader tillbaka. Jag ska nog försöka börja laga mer mat hemma, det är nog nyttigare även att det blir en del halvfabrikat och sånt tjafs. Sedan till januari ska jag börja kosta och träna bra samt att bara dricka alkohol (iaf så man blir full) varannan var tredje vecka.   

Kom ihåg; äta bör man annars dör man, om man inte äter fel saker, för då får man cancer, och om man inte äter sakerna man får cancer av så får man inte i sig den näring man behöver vilket leder till olika problem.

Livet är ett helvete, men ett ganska kul helvete trots allt.


Jag måste avsluta med ett studentmatlagningstips. Koka lite makaroner, stek lite köttbullar och krydda rikligt med ketchup.

Gråt inte dracula

Jag finner inte låten, jag finner inte ens tecken på att den existerar, satans förbannade jävla skit. Den är gjorde av Anders Lundin och Lars in de Betou. Om ni vet om dess existens så snälla hör av er.

Lustigt beetende

Igår köpte jag en mobilladdare. Jag köpte en laddare av ett billigare märke, någon sa att dessa kunde brinna upp. I alla fall, jag satte i min laddare och testade den. Efter bara några minuter så tyckte jag mig känna en doft. Jag luktade runt laddaren, det kluktade lite suspekt, men ingen brand givetvis och mobilen laddades som den skulle. I alla fall så laddade jag klart telefonen, det forsatte lukta.

Emmelertid så lyckade jag i alla fall somna, dock i tankarna av att jag skulle bli förgiftad och dö av doften som något hade utsöndrat, jag längtade verkligen efter att natt skulle bli till dag och det fort! Klockan 4 på natten vaknade jag dock igen, doften fanns kvar, jag kunde inte uthärda detta mer, något fick lov att göras. Laddaren stängdes in och förslöts och fönstret öppnades. I 20 minuter låg jag sedan vaken med fönstret öppet, jag kände dock i min näsa hur frisk luft kom in. Jag stängde då fönstret och återgick till sömn. När jag sedan vakande så fanns det något annat som barrikaderade min näsa en den där förra doften. Snuva kallas det.

Viktigt

Roma höll på att förlora mot Sporting, men i matchen sista skede så laddar Pizzarro ett till synes idiotiskt skott som tar en Sportingspelare och går in i Mål, 2-2. Ganska orättvist, Sporting var klart bättre. Romas skadade spelare saknas verkligen och försvarspele är det svängdörrar som ja det vet i fan. Allt kommer förbi ialla fall.

Liedholm hedrades med svarta band, en tyst minut samt en banderoll med texten: addio di Barone (kommer inte ihåg om di var med, sak samma).

Knäckebröd och banan

Det är en riktigt god kombination, det är lite av den nya grejen för mig. Dessutom så tror jag att det är nyttigt vilket gör det hela ännu bättre, mums mums. Nu ska jag äta den ljuvliga kombination.

Nils Liedholm

Nils Liedholm har avlidit

Han är en utav de största i svenskfotboll genom tiderna. Han var en utav spelarna i den klassiska trion grenoli. han har vunnit flera itlaienska mästerskap som spelare och han är en utav två svenskar som gjort mål i en VM-final i fotboll. Han var även tränare när Roma nör de vann deras andra scudetto 83. Han var oerhört stor både som spelare och ledare. 

Liedholm har även spelat fotboll i Norrköping, i IK Sleipner och IFK Norrköping.


Lite ord om Liedholm:

Francesco Totti

Efter presidenten och kaptenen för vår andra mästartitel så kommer vi nu även att sakna tränaren. Jag fick möjlighet att både möta och lära känna honom och det var en person som jag kom att uppskatta mycket för hans stora humor och hans mänsklighet. Det här är en stor förlust för fotbollen och för Roma.

Giorgio Rossi (massör i Roma)

Han hade allas respekt. Senast idag så pratade vi om Nils på Trigoria. Han var en exceptionell person och jag har exceptionella minnen: han hade en otrolig karisma, han kunde ge intrycket av att vara timid men när det krävdes kunde han hantera situationer som ingen annan. Jag minns när Falcao hade varit dålig en hel vecka och inte kunde träna. När brasilianaren sedan dök upp på matchdagen och sa att han mådde bra så svarade Liedholm: 'Bra, då orkar du ta trapporna upp på läktaren'.

Italien Sverige och fotbollsvärlden sörjer. Vila i frid Nils Liedholm.


Fotboll- Onödigt

En fotbollshelg som gick lite i kryssandets anda. Vi börjar väl med Romas match. Roma lyckas tappa poäng mot ett motstånd som de är klart bättre än. Roma borde ha avgjort matchen med ytterligare mål eller i alla fall stänga till matchen, det håller inte att släppa in mål i slutminuterna, denna gången lyckades motståndaren Empoli kvittra till 2-2 i 90 minuten via en frispark. Frisparken var horribelt dömd, domaren så heter Luca Banti får Mike Riley, Anders Frisk, Pontus Kåmark, Luciano Moggi (en liten överdrift) att framstå som väldigt goda domare. Förlusten ska dock inte skyllas på domaren, Empoli bjuds in på ett sätt som de inte ska göras och Roma måste börja visa bättre mentalitet i sådana här lägen.  Det saknas något i Romas vinnarinstinkt, för många matcher har tappats på slutet, där har Spaletti en nöt att knäcka. Till sist så ska jag tilläga att om Totti hade spelat idag så hade nog Roma vunnit med 4, 5-0.

Ett lag som inte saknar vinnarinstikt är Juventus. De lyckade kvittera mot Inter ikväll, visserligen med 12 mintuer kvar, men de kom ändå tillbaka. Annars så tror jag fortfarande inte på Juventus i år (eller om det är att jag hoppas). Roma är ju för satiken ett bättre fotbollslag på alla sätt och vis, eller borde vara i alla fall. Roma hade chansen att dra in poäng på Inter, nu hölls bara avståndet så onödigt.

Den tredje kryssmatchen i helgen var Arsenal mot United. Fotboll borde inte få spelas så här tidigt som denna matchen startade, fotboll är mkt roligare på kvällen. Wenger verkar ha lyckats med precis allt, till och med valet av Gallas som kapten verkar nu vara helt rätt. Eller ja, han kanske borde fundera lite på någon ny målvakt, men han lär väl ha en plan där med. Målet som Arsenal gjorde i slutet kanske kan komma att visa sig bli riktigt viktigt, kanske kan moralen det målet ger i slutändan leda till en titel. Eller så maler United ner allt annat och lyckas vinna till slut ändå. Vinnaren i Premier League kommer inte ha råd att tappa mycket poäng alls, det är en sak som är säker. 

Det bev ett ganska långt inlägg, men jag behövde skriva av mig lite och vad passar då bättre än en blogg?

Helg

En helg med fotboll framför tv:n, sånt kan vara trevligt. Mycket fotboll har det också blivit och mer ska det bli. Imorgon väntar nämligen en intressant fotbollssöndag och det blir inte heller en resedag. Roma spelar vid klockan 15 och klockan 20.30 är det Juventus-Inter, intressant blir det.

Imorgon så funderar jag också på att cykla en sväng, det kan vara bra med lite träning, mitt flås har npg gått ner lite de senaste dagarna, trots ett visst tränande på öppna ytor på diverse klubbar, iofs tror jag den största lockelsen förstör mer än vad de olika rörelsemomenten hjälper upp ens fysiska status. 

Snart kanske Simon rent börjar på gym. Det bär mig emot eftersom det är emot nästan alla mina principer. Betala för en träning som inte är särskilt rolig känns spontant jävligt så där. Jag orkar dock inte att fortsätta i samma lag här uppe i Norrköping, känns inte rätt och något nytt lag orkar jag inte söka upp. Efterom att springa är en änu mer segare träning än att gå på gym så känns gym, trots att det är dyrt som satan, ändå som det bästa alternativet. Det får vara värt lite pengar på att rädda min kropp. 

Jag hoppas detta var en intressant inblick för er i mitt liv.

Avslutningsvis så kan jag säga att jag aldrg riktigt förstått grejen med salmonella.  

Ibland

Iböand fgår det som det går.

Lite lite folk och lite lite av den musik jag hade önskat. De musikansvariga har dock nästan lovvat mig till nästa gång, jag hoppas det lovar sitt nöstan löfte. Mer roligt folk måste komma, annars är det slut på min torsdagsfester, för fan detta går inte.

Nu ska vi sjunga en sång. Jag tycker kristina guldét blev tiill sand, kläm i nu för allt vad din smålänldska bär.

Nu ska vi ha ett uppehåll, det blir trevligt :D

Fristila

När jag sätter mig nu vid bloggen så är allt blank, jag har inte en ide om vad jag ska skriva. Eller givetvis har jag vissa ideer om vad jagt ska skiriva, det kan inte komma vad som helst. Jag är trots allt en enkel människa som ofta hamnar i samma mönster som tidigare, på gott och ont.

Min tankeverksamhet går dock inte så långt just nu, det är bara ett par tre saker som bubblar upp i min hjärna, dessa saker är sånt jag inte vill skriva om i min blogg, jag har trots allt en publik att tänka på. Jag har nog svikit en del läsare av denna bogg senaste tiden, jag ber så skamligt om ursäkt för detta. 

Man kanske skulle spy ut en massa åskiter om man jag tycker om vissa saker. Jag tror jag ska göra det. Förbered er nu på något oerhört spydigt aggresivt och kanske otrevligt. Hoppas ni inte tar illa vid er. Eller va fan, det skiter väl jag i!  Dessutom så kommer ni ta illa vid er. Jag tycker att det ska vara förbjudet att äta samma middagsrätt tre dagar i rad!