Grazie Roma

Undebar vänding. När första målet släpptes in så blev jag nervös. I år har dock Roma börjat spela bättre i underläge. Matchen slutade tillslut 3-2. Målskyttar Vucinic, Mancini och Perrotta. Mancini var underbart bra, Vucinic var också väldigt bra liksom de flesta andra i Roma. 3-1 målet var underbart.

Roma har nu den senaste tiden visat att de inte alls är beroende av Totti. Frågan är nu hur Spalletti ska få ut Totti, Mancini och Vucinic på planen samtidigt, angenäma problem för Spalletti. Jag tackar Spalletti för att han har visat tro på Vucinic, det börjar äntligen betala tillbaka.

Jag är glad, Roma har vunnit mot Lazio, det är underbart. Grazie Roma 

Snart smäller det

Forza Roma!

Radio

Ikväll sänder jag återigen radio, klockan 21.00 är tiden. Vi har inget tema men däremot har vi en gäst.

Ett tråkigt besked som nådde mig idag är att Totti missar derbyt mot Lazio, tyvärr. Vi får hoppas att Vucinic gör mål igen. Roma är ett bättre fotbollslag än Lazio, även utan Totti.

Härliga söndag

Det laget som jag kanske har hejat på under längst tid vann idag sm-guld, deras första på elva år. Mitt supporterskap för IFK Göteborg har av olika anldeningar minskat en del genom åren. Jag är dock ändå väldigt glad för IFK Göteborgs skull, de förtjänade det här. Givetvis firade jag med att äta lite guldpytt idag på samma sätt som IFK alltid gör när de firar sm-guld.

image34

Serie A helgen har också varit underbart härlig. Roma vann borta över serie A:s formsvagaste lag. Det kanske låter lite mer imponerande om man säger att de vann mot Europas bästa klubblag i fotboll vid namn Milan. Och detta räckte inte för helgen. Napoli vann över Juventus, Lazio fick spö av Udinese och Inter spelade oavgjort mot Palermo. Underbara resultat.

Vad fort det kan gå i fotboll, nu känns Roma hux flux som en titelkanditat igen.


Klockan

klockan är inte lika mycket som den borde vara. Detta beror på vintertid, tror jag. Ställa om komemr blir jobbigt, min dator har iaf ställt om, text-tv också. En sak som också är bra är att jag inet komemr vara så värst bakfull imorgon (tror jag), det beror på att jag tog min sista alkoholdryck för ett ganska bra tag sen.

Kvällen då? Jo, det var ganska trevlig. Ett tag var jag lite låg, men humörsvängningar kommer och går.  Sammanfattning: det var trevlig. Efterfesten var den sämsta någonsin, alla bara försvann.

Just det, jag blev glad när jag kom hem. Juventus fick spö av Napoli. Fan vad Napoli är bra just nu. 

Edit: lIte bakfull blev jag om man ska vara insiktfull så här dagen efter, fast det gör mig inget. 


We Shall Overcome

Jag är medveten att detta ämne förmodligen redan har behandlats i denna blogg. Jag orkade dock inte leta upp det inlägget så jag gör ett nytt. Upprepning förnyar.Birgit Friggebo är bäst!

Inte sova

Blä, jag väntar ett tag till med att sova. Jag kom på att jag vill skaffa mig en hund. Mitt liv just nu gör dock att jag inte kan skaffa mig en hund, värken mitt  bostadsutrymme eller min tid er mig utrymme för att skaffa mig ett sådant,,,,33 bestialiskt djur.

Jag får nöja mog med att hälsa på mina favoriter ibland på helgerna. Jag gillar faktiskt "mina" (iaf familjens) hundar bättre än de allra flesta människor som finns på jorden.   

image33

Så här ser rasen ut, dock är det ingen utav familjens hundar. Denna är dock ganska lik Charlie, han är smart men han har en social störning. Den andra (Kajsa) är ganska korkad, men den ganska bra socialt.  

Suck

Skriva blogg klockan  02.31 (började då) säger väl egentligen det mesta, kvällen var lite så där. Förutom att natten var ganska tråkig så lyckades jag råkade få i mig några munnar för mycket, oerhört irriterande och helt utan anledning.
Nu spelar jag jävla depplåtar innan jag ska sova. Just nu är det Queens Who want to live forever, passar perfekt (killing me softley är också med i listan som låten efter).

Fan

Fan.

blä.

Aja nya tag till helgen, ut ur kroppen jävla fjantalkohol.
always look on the bright side of life...
Always look on the light side of life


Du kära lille snickerbo

Du käre lille snickebo
här kommer jag igen.
Nu är det bråttom, kan du tro,
nu är det klippt igen.

Snickerboa hopp fallera
å snickerboa hopp fallerej
är bra att ha
hopp fallera för stackars mej
hopp fallerej.

Till snickerboa ränner jag,
när det är nåt jag gjort
Men min far löper också bra
fast inte lika fort.

Snickerboa...

Det får bli slut med mine hyss
har far min sagt ifrån.
Jag gjorde ett alldeles nyss
som visst tog knäcken på'n!

Snickerboa...

Jag sitter så smått och försöker lära mig texten. Jag visste inte att låten hade 4 verser, trodde att det endast var två.


Snö

Jag tänkte ägna detta inlägget åt snö, snön har inte kommit ännu så det är inte därför jag skriver om det. Däremot så väntar vi på snön som med största sannolikhet kommer att komma, även metropolen Norrköping lär drabbas utav snöfall.

Snö är förresten ett tecken på att Gud finns, för om gud inte skulle ha funnits så skulle det vara hårda isbitar som föll ner istället ner det är minusgrader i luften.

En annan sak med snö är att den kan ha många olika färger. Fonns det något vackare en karamellfärgad snö? Ja det skulle väl vara magsår kanske. Magsår är en sak man får passa sig för när man äter snö. För mycket snö kan nämligen lätt ge magsår, detta på grund av den oerhört konstiga stärkelse som finns i snö. Nu är det inte så många som vet om denna stärkelse, det beror på att coca cola försöker tysta ner det. För då skulle nämligen deras colaförsäljning minska eftersom att snömängden i varje coca cola-dryck ligger på 24%.

Grazie Roma

Äntligen får man känna lite lättnad. Tillslut blir det en seger i en jämn och viktig match. Tack Juan, planens gud och Vucinic som avgjorde med ett underbart mål, underbart.

Konsten att vara vis

Att vara vis skulle man kunna kalla för konst. Det är en konst som jag sällan bemästrar. När jag väl gör det så är det ofta på något sätt omedvetet. Det kanske man inte ska kalla för vishet utan snarare för genialitet. Det finnns egentligen ganska få visa människor, den enda jag kommer på just nu är Jan Guillou och han är inte precis ett ideal att sträva efter. Då är jag hellre ett liten halvkorkad människa med stort hjärta som är ett geni inom ett visst område. Lite som den store Totti, även om Tottis geni överskrider mitt och alla andras inom vilket område som helst om man jämflr med det området som Totti är mest genial i.

Äntlingen en kompetent nominering

Nu har Ballon d'Or släppt sin nominering över de 50 spelare som de har nominerat för sitt pris http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=453437.  Detta är en lista som det verkar som att de har kollat på prestationer under säsongen 2006/2007.

Jag har inga direkta invändingar på listan, det är väl småsaker i så fall. Jag tycker att en iaf en  i trion De Rossi, Mexes eller Mancini borde ha varit med, men det spelar egentligen ingen roll eftersom att ingen utav de tre har någon chans att vinna eller att ens få en röst som världens bästa fotbollsspelare. I denna lista finns i princip alla tänkbara kandiater som personer skulle kunna se som världens bästa spelare för säsongen 2006/2007 och det är det som sådana här nomineringar är till för.

Blää

Sett på förbannade fotboll hela dagen och till vilken nytta kan man ju undra. Varför ska det jämt bli på detta jävla vis. Det är ju catenaccions hemland för bövelen. Visst hela grejen med att hålla på Roma är väl att det är underhållande passionerat och att det allt som oftast går åt helvete, eller i alla fall mindre bra. Det sura är att man i princip vet hur säsongen kommer sluta redan nu, förbättrningar från förra säsongen verkar inte existera. Placeringen i ligan lär bli mellan 2-4 och i CL lär det bli åttondel eller kvartsfinal. Fast Roma vore inte Roma om de inte skulle överraska, just nu känns en negativ närmast till hands. 

Just nu känns fotbollen lite halvt blä överhuvudtaget. Inte ens ett merseyside-derby fick min puls att pulsera särdeles mkt. Denna lite minskan på aptit på fotboll kommer inte att hindra mig från att titta imorgon, förmoligen kommer Juve avgöra sin match tidigt eller nåt sånt skit, alternativt avgöra i slutet. Mitt aptittapp kanske har att göra med att det inte går som jag vill. Jag kanske skulle ägna mig åt någon annan hobby.... givetvis blir det ingen ny hobby, på tisdag kommer jag slitas mellan hopp och förtvivlan som vanligt  och det kommer sluta med en apatisk Simon som ser hur CL-slutspel glider ur Romas händer (suck).

Fan jag tror jag håller på att drabbas av en mindre depression här och jag är inte ens sugen på alkohol. Jag ska fan bli nykterist. 

Då kan man fråga sig om det finns något roligt att se fram emot, sova är nog det roligaste alternativet, tätt följd av att städa badrummet alternativt stapla batterier.   

 
 

Vit

Vit är en färg som ofta stpr för renhet på olika sätt (detta har jag inte kollat på wikipedia). Att göra något som man ovit är att göra en synd. För att vara helt osyndig så måste du bära vita kläder sänka alla dian pengar till kristna samfund och bada i skita floder (det renar).

Jag har dock ett problem. Det finns en dryck som heter renat, är det en synd att dricka den? Det kanske är så att man måste dricka den rent för att undbringa synd.

Besök
http://www.virtualisland.org/, för bästa resultat använd webläsaren firefox.


Ta inte droger, det kan förstöra ditt liv!


Klippning

Imorgon ska jag klippa mitt hår. Det är lite nervöst, jag är osäker på hur jag vill ha det. Förhoppningsvis vet den snälla frisören råd. Mitt hår behövs verkligen klippas, särkilt mina tofsar. Jag tänkte ta en bild med hjälp av min en kass webcam. Att ta bild på sig själv är svårt, särskilt när man är en lika bra fofomodell som jag, men ser man ut och beter sig som en get så får man skylla sig själv.Radio ikväll

Ikväll är det radio! Hela världen jublar och med all rätta. En ännu bättre sak till dagens program är temat. Det underbara temat!

Vi kommer ha dörrtema! Det innebär att alla låtar som vi spelar kommer att ha en text som innefattar ordet dörr eller det engelska ordet för dörr. Det kommer bli trevligt, lyssna.

89.0 är frekvensen för hederlig radiolyssning och om ni vill lyssna via webb så är det studentradion.nu som gäller.

Mobbing av min dialekt

Det är en sak som händer till och från. Jag blir faktiskt utsatt för det oftare nu för tiden känns det som. Även smålänningar använder denna låga beteendeform, de andra lyckas nämligen kamoflera sin smålänska, men inte jag. Inte nog med att de retar talet av den vackraste dialekten utan det görs dessutom i Östergötland av alla jävla ställen! Deras sätt att tala är inte att betrakta som något annat än ett grovt talfel. Det är säkert avundsjuka som gör att de retar mig för min dialekt. Tillägg; Glömde att det var en j'kle som tyckte jag pratade skånska för nåågra dagar sedan, det var en förolämpning utan dess like. Usch.

Jag vet smålänska är det vackraste som finns och jag står över andras glåpord angående min dialekt! Alla ni andra har talfel! Det är jag som talar rätt!

Godnatt

Nu är det dags för att sova. Jag harv bestömt lite ont i huvudet denna sena timme, förbannade någonting.

Godnatt och ha det så bra. 

Lagligheter

I många år har vi krigat får vår rätt. Vår rätt till vår egen njutning. Därför är det tur att Sverige inte försöker att begränsa våra begär i sina lagböcker.

1944 gjorde man en mycket viktig sak för svenskar och dess rättigheter och avkriminaliserade en sak. Saken jag talar om är givetvis tidelag och tidelag är som tur är fortfarand lagligt. Under samma paragraf låg homosexualitet och det blev också lagligt samtidigt som tidelag blev det.

Än idag som kämpar tidelagarna och de homosexuella vid samma sida, det är en vacker rätt. Det är som man säger, när en ko säger nej så betyder det nej, annars är det bara att köra.  


Både fotboll och utgång

Lösningen på beslutsproblemet blev en sammanslagning av de två, jippi.

Slits mellan fotboll och utgång

Det är ett tufft val, jag är sugen på att gå ut. Samtidigt är fotboll en mycket spännande sport, en sport som jag kan tillbringa en hel lördag tillsamans med. Dock är landskamperna som visas inte de allra mest intressanta, men det kan gå ändå.

Fest kan ju ha sin begräsning i umgänget ibland, fotbollen vet man var man har, denna underbara sport, en kombo mellan fest och fotboll kanske inte skulle vara fel. Dryckeslekar mot Litchenstein låter lockande.

Aja nog om detta. Idag ska jag hur som helst försöka se Sveriges landskamp, jag ska bli det där nationalistiska drägget helt utan någon finkultur i mig. För när det vankas landskamp är vi alla Glenn Hysen. Förutom dom där som inte alls gillar landslagsfotboll och inte hejar på Sverige (ibland kan det väl vara lite si och så med mitt Sverigehejande), de där unika som går emot massan, de ska gärna heja på Catania, Empoli eller något likande lag. Fotbollens finkultur finns i Italien, den som jag tillhör till och från (oftast faktiskt). Den kulturen som försöker njuta av något annat en fart, kraft, vilja och full fart framåt. I Helgen tänker jag gå till andra sidan, som jag brukar kunna göra ibland. Den sidan som hejar på landslaget och kollar i den där öligan som allt oftare räknas som välrdens bästa (starkaste varumärket iaf). Ikväll ska jag försöka heja och tjoa på det svenskalandslaget.

Ty för när det är landskamp är vi alla Glenn Hysen!

Reklam till projekt
Vackert va?


Sidan ska sen upp på adressen virtualisland.org. Just nu är den dock på en annan adress som prototyp.
http://studentweb.isak.liu.se/~emegu511/index.html

Forumet har vi ännu inte hunnit länka till på sidan. vi har dock ett forunm uppe, Detta är adressen. http://virtualisland.ecommunity.se/
Adda er gärna på forumet.

Provdocka och dess mått

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article1002813.ab

I denna artikel står det om vilka vikter man har på provdockor. Lite intressant är det. Jag ligger två kg ifrån att ha samma mått som en manlig provdocka. Längden är nästan exakt den samma. Jag får nog dock äta lite mer skräpmat så att jag kan gå upp ett par kg. Då skulle jag kunna extraknäcka som provdocka, woho.

Jag har inget mer att tilläga, eller ju förresten. Jag är bäst.

Kontraster i vardagen

Hela veckan har varit häktisk, knappt en ledig eller i alla fall aktivitetslös stund. Nu sitter jag här, mkt av folket har åkt ifårn Norrköping och skolaktiviterna slutade tidigt för dagen. Det är ett totalt jävla lugn nu, känns lite skumt, inte skönt alls faktiskt. Jag känner mig ganska rastlös. Nu kan man väl då egna sig åt nyttiga aktiviter som att diska, städa och laga mat. Eller enj det orkar jag inte, förutom att diska då, det måste göras. Annars hade jag tänkt beställa pizza idag istället och städa först imorgon.

Ikväll är det idol. Det känns jättespännande. Ungefär lika spännande som att diska. Jippi.


På gränsen

Ikväll balanserade jag hårfint på gränsen. Ett tag var jag riktigt nära att traska äver den. Jag höll mig dock på rätt sida, ganska imponerande om jag får säga mitt.

Jammin var bra, jag kunde inte ge dom rättvisa i baren dock, endast på dansgolvet. Jag blev nog svettigast av alla, så lite rättvisa blev det iaf. Soclialiseringen gick åt skogen, blir så när man råkar vara fullast i lokalen.

Åbäket har kommit

Min TV alltså. Den var större än vad jag trodde. Detta vållade vissa problem (svårt att veta hur stort 28tum egentligen är, särskilt när man är dum i huvudet). Som några av är kanske vet så är jag inte den bästa på att tänka igenom saker. Pallen som jag har haft min tidigare tv på visade sig vara för liten. Så drygt klockan 6 så bestämde jag mig för att gå till stan och köpa tv-bänk. Jag hade bara tagit med mig ett mått Det gick som ni kanske förstod åt skogen. Jag hittade inte ens en butik som säljer tv-bänkar. Aja jag åt i alla falla lite mat ute, allitd något. 

Ett annat problem när jag fick tv:n var att det kändes omöjlig att bära. Jag hade precis kallat på förstärkning när jag hittade två handtag, jag han precis kallla tillbaka förstärkningen. Detta var innan jag gick på stan.

När jag gick hem fårn stan med en lite för mätt mage och utan tv-bänk så gick jag och tänkte på hurvida jag skulle ställa min tv på pallen eller golvet tillfälligt. Den kunde ju faktiskt stå stabilt på pallen, men puffarna under TV:n ställde sig utanför pallen. För en intelligen person hade detta inte varit ett problem, men för en galen idiot så blir detta genast ett problem, den galna idioten är säker på att TV:n går sönder om den inte står på puffarna. Först löste jag det med att ställa den på golvet. Sedan läste jag i bruksanvisningen att det helst ska vara luft under, då fick jag ställa upp den på pallen igen, det funkar.

Lite styrkeluft fick jag också. Jag bar inte bara upp TV:n med hjälp utav postmannen, jag ställde också upp och ner tv:n från pallen hela tiden, beach 2008 här kommer jag!

TV:n är så stor så att jag nästan får ont i huvudet av den nu när jag sitter vid datorn, men jag lär väl vänja mig, eller i värsta fall ha tv:n avstängd ibland. Just nu är det Bonde söker fru på TV, jag är trött svettig och har lite lätt ont i huvudet. En sak till, just nu är jag faktiskt lite lycklig.  
 

Förbannade FIFApajasar!

FIFA har nu nominerat 30 spelare som kan vinna priset världens bästa spelare. Av någon utgrundlig anldening så har de struntat i att ta med två av serie A:s tre bästa spelare. De har också tagit med spelare som haft en medioker säsong samt varit skadade ungefär halva säsongen. T.ex. Henry, Thuram, Vieria och Etoo. Även mindre bra fotbollspelare som Marquez och Lahm fick plats.

Spelare som inte fick plats var den viktigaste spelaren i laget som vann serie A i överlägsen stil samt spelaren som vann guldbollen som europas bästa målskytt.

Att inte Totti eller Zlatan är nominerade är msp grymt dåligt. Så grymt dåligt att jag inte ens borde bli upprörd, detta borde bara kunnas se som ett skämt. Men som ni märker så blir jag upprörd. Jag förstår inte hur juryn tänker, det gör nog ingen annan heller. Någon verklighetsföranrking i dagens fotboll verkar de inte ha. Statistik och prestation verkar vara obetydligt mumbo jumbo. Skandal!

Jag är så arg , tur att jag är ung så att det inte är någon fara när mitt blodtryck stiger.

Hela jävla rövlistan har ni
här


Social

Det är inte alltid jag tänker på det, men ibland gör jag faktiskt det. Det jag tänker på är vilket socialt geni jag är. Jag tänkte försöka skriva ett långt inlägg där jag visar hur otroligt social jag är, men jag kommer inte riktigt på något exempel.

Förresten visste ni att det inte är någon ytterback som har vunnit det mest prestigefulla indiviudella priset inom fotbollen?  Individuella fotbollspriser vinns oftast utav anfallare och offensiva mittfälltare. 

Faktum är att jag har en väldigt hög social nivå, jag kan till exempel spela schack, kanske inte bra, men i alla fall spela.


Ångest

Jag har ångest nu. Idag har jag köpt kläder för pengar som är mycket, mycket mer än det jag normslt får ångest för. Och inte nog med det. Jag har också idag beställt en TV, det värsta är att jag inte vet om den är bra eller inte, får hoppas på det bästa. 2738 gick det på med försäkring och frakt, usch usch.

Detta är åbäket jag har köpt
http://www.netonnet.se/item.asp?iid=54395&sid=1003771&SpaceCode=SectionTopOffer, och om ni tycker den är skit så snälla säg inget eller ljug och säg att den verkar bra. Annars kommer jag må än mer dåligt. 

Jag tror bestämt att jag ska lyssna på Tears in Heaven nu och lägga mig på sängen och ja, gråta.  

Att komma ut med sin musiksmak

Det kan vara en tuff sak att göra, det tar allt lite tid, iaf för mig. Man måste ju vara cool och häftig de första gångerna man möter människor, då vill man gärna se vad som är rätt innan man gör fel. Jag har nu kommit fram till att folk inte heller på ksm gillar min svensktopp och så ska det låta musiksmak, det är bra. Lite halvt det som är menningen med min musiksmak, att irritera folk då. En andra och ännu vikitgare menning med min musiksmak är att jag gärna vill att den ska vara trallvänlig så att man kan sitta och sjunga låten.

Korridorren var dock det tuffaste stället att komma ut med sin musiksmak, för då spelar man ändå musik som man ska gilla. Det finns ju ingen mening att spela musik som man inte gillar i sin ensamhet. Nu är jag helt ute med den dock känner jag. De första månaderna om jag spelade t.ex Tommy Körberg- Stad i Ljus och det gick någon i korrdorren så sänkte jag ljudet eller bytte låt, det gör jag inte längre. Den senaste gruppen jag kom ut med var förra veckan, det var faktiskt The Ark, jag fattar inte varför jag hade svårt att komma ut med dom. De är ju trots allt coolare än många andra jag har spelat.

Nu är jag ute! 

Veckostart

Känns lite speciellt att komma att dra igång med skolarbetet igen. Det känns jobbigt, men samtidigt ska det bli lite skönt att köra ut sig mentalt lite.

Jag längtar redan till på torsdag, det ska bli jäkla kul.

Vilket fint dagboksinlägg det blev idag. Hmm, har det hänt något mer intressant i mitt liv? Nej det har det inte, det är fullt ös som vanligt. Orlando Bloom är väldigt avis på mig, han vill leva ett lika händelsrikt liv som jag.

Roma vann med 3-0 idag borta mot Parma. Totti presterade som vanligt. 2 mål och en assist.

En liten grå nyans på det vita

Det råkade slinka ner ett par öl i lördagseftermiddag. Så det blev ingen helt vit helg. Aja jag har i alla fall rört på mig i dag.

Antonio Cassano

Jag borde hata denna man. Men det kan jag inte, jag älskar honom.

Roma satsade stora pengar på Cassano. Det gick också bra till att börja med. Säsongen 2003-2004 spelade han en sådan underbar fotboll så jag trodde att han skulle bli den bästa spearen i världen. Sedan gick det utför. han ville ha samma lön som Totti, han bråkade med allt och alla (även sig själv) som vanligt när det gäller Cassano. Han lämnade sedan Roma för en struntsumma till Real Madrid.

Det finns något som är så härligt med Cassano ändå. Han är så dum i huvudet så att det blir charmigt. När Cassano var som bäst och spelade fotboll så fanns det för mig ingen spelare i världen som har varit lika underhållande, inte ens Totti. Det finns något charmigt med en person som säger att be om ursäkt inte finns i hans vokabulär. 

Jag såg nyss ett mål som han gjorde för sin nya klubb Sampdoria. Jag kan inte annat att le då.


Lugn

Kan vara skönt ibland, och det blir en sådan helg nu. Nu ska jag bara luta mig tillbaka och kolla på en massa fotboll, precis som det ska vara. Jag ska inte själv idrotta (ibland är det skönt att slippa) och jag ska inte heller dricka alkohol (känns skönt att slippa det också i helgen).

Jag måste dock snart börja hålla igång min kropp igen, eventuellt tar jag en cykeltur till helgen. Eller så skiter jag helt enkelt i det och kollar på tv istället.

Peter Swartling kommenterar en idolartist framträdande av Foreigners "I wanna now what love is" så här: - Du ser inte ut som du vet vad kärlek är, jag ser ingen värme i dina ögon i dag, sa Peter Swartling.
Jag kanske har missuppfattat texten i låten, men är det inte den känslan man ska förmedla?
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/idol2007/article946560.ab

Jag måste uppröras av denna pajaselva som fifpro tar ut. Jag fattar inte vad de går efter. Tydligen kommer spelare som spelar i de lag som rankas som världens bästa med i elvan trots att de knappt vann en titel på hela säsongen. Jag syftar på Chelsea och Barcelona som har hela fem spelare med i elvan. Messi var dessutom skadad stora delar av säsongen, men sånt spelar tydligen inte roll. Inter som vann  serie a har inte med någon spelare exemeplvis. Den saken som ni förstår som jag är mest irriterad på är att guldskosvinnaren inte är med, mkt underligt. Särskilt med tanke på att han vann mer och större eller lika stora saker under säsongen som sex andra spelare. 

Man borde sluta bli bitter på sånt här(man vet ju att de är värdelösa och dumma i huvudet), men jag kan inte släppa det. Hur Ronaldinho, Messi och Drogba kunde komma före Totti i en ranking om förra säsongen är för mig totalt totalt ofattbart. Man kan ju fråga sig varför inte Maradona var med om man ska gå på någon sorts högstanivå istället för prestationer.    

Tuggummi

Jag borde ha sportat ut mitt tuggummi. Jag har dåligt samvete.


TV3 lägger om

TV3 lägger återigen om i natt-tablåerna. Nu är det Simpson som de har valt att tabort. Det gör mig dock inte så mycket numer, jag somnar nämligen utan att ha på TV:n. Det hade dock varit kul att se på lite Simpsons innan jag somnar, men det får gå utan det också.
 
Godnatt.

En kvart av pina

Idag på morgonen när jag skulle sätta mig vid datorn så kom det något från bredbandsbolaget tatt jag måste aktivera blaha blaha. Det hann jag inte, för min aktiveringskod är borta. Efter skoldagen ringde jag till bredbandsbolaget och fixade det. Enda problemet var att det skulle ta en kvart. Detta var en låg kvart, en ren pina. Jag lyckades dock stå ut för att jag är bäst.

Marginaler

Marginlaer är en sak som händer ofta i saker. Det är små marginaler som avgör om min scatkabel ska funka,. Jag måste nog köpa en ny TV, ångest. Om jag har tur så kanske det finns någon jag kan få tag på med lite teknisk koll och det inte är allt för dyrt. Det är nämligen bara den irriterande detaljen som gör att tv:n funkar sämre.

Roma hade också småmarginaler imot sig mot United. Roma skapade lika många chanser. Tyvärr så var United mer effetkiva. En 1-0 förlust borta på Old Trafford är inte hela världen. Det saknas fortfarande lite lite i Roma för en stor titel, jag tror dock att chansen finns att de kan jobba det till sig. Den senaste tiden har Roma inte rikttigt haft marginalerna på sin sida, hoppas det kommer tillbaka lite senare under säsongen.

Angående skolskiten och det. Hur fan ska man hinna? Så mycket att göra och så lite tid.