Ibland känner man sig som Linda Bengtzing

Men det är fan inte ofta. När jag tänker på det så har jag nog aldrig gjort det. Lite trist, men man kan inte får allt hör i livet. 

Fest ikväll, woho! Simon kommer dock inte närvara woh...... 

Det är ändå bara trist på Hugos och Republik.

Brasilien-Sverige spelade fotboll igår, lite spännande. En sak som kanske inte är så intressant med matchen, eller när jag tänker efter så är det nog bland det mest intressanta. På planen igår så spelade i alla fall en fotbollspelare som är öppet homosexuell, hur jag vet det? Man har väl koll. 

Jag kanske känner mig som Linda för att jag har en av hennes låtar i hjärnan. Det är spännande, intressant är att hon kommer av sig i texten ibland, ganska oproffisionellt måste jag säga.

 

Wind of changes

Eller nåt.

Egentligen gillar jag inte utrikiska titlar, men idag får bli ett undantag. En förändringens vind blåser i alla fall och oavsett åt vilket håll den väljer att vända åt så kommer den påverka mig starkt som människa.

I Norrköping kommer ni i alla fall inte se mig kommande vecka. Synd att det är så få ögon som får se en sådan vacker varelse live (eller hur jag ska uttrycka det), ni som sett mig, ni ska tänka på det, sånt förgyller era dagar.

The future's in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change

Motto

Jag har nu fått ett motto, det ska jag använda här på min profil på bloggen, fyndigt va. Mitt motto är från en textrad ifrån artisten Pontiak. Mottot lyder: ingen stress, bara fart och fläkt i alla fall.

Radio idag

Återupptaget efter en månad eller så utanför etern, eller etern var ett tag sen vi var i, men webbradio kan man i alla fall höra oss igenom. Till dagens sändning väntar eventuellt en överraskning, det får ni inte missa.


Jag mår bra

Faktiskt

Egentligen går inget särskilt bra för mig just nu och jobbiga skoluppgifter ska göras i dagarna. Ändå så trivs jag liksom med mig själv just nu. Det känns faktiskt jävligt bra. Jag vill vara glad, jag ska vara glad, jag är en gald människa, jag mår bäst så, tror jag.

jag vet inte vad framtiden kommer utvisa, men oavsett vad som händer så kommer det bli bra, i simon tid.

Nonsens

Nu har det blivit dags för ett nonsensinlägg. Äntligen! Som Horace Engdahl skulle ha uttryckt det.

Avstånd är en sak som kan vara en kämpig sak, tänk om inte avstånd fanns, då skulle inte Vikingarna kunna spela slagdängan: Kan man älska nån på avstånd, och då hade världen varit fattigare.

Robin Hood, skulle han spöa Wilhelm Tell?

Idag är det melodifestivalen, en tävling i nonsens. Heja Christer Sjögren! I Love Europe.

Detta inlägg går tydligen i Chriser Sjögren anda, alltså passar rubriken bra.

Jag sitter i kalsong och filosoferar över livet, vad vackert. Att sitta i kalsong gör att en viss måtta av seriösitet tas bort av filosoferandet, och just nu undeviker jag gärna seriösitet i filosoferandet, oj nu blev det visst nästan lite seriöst här, så kan vi inte ha det.

Orup, Orup. Vad skulle jag göra utan dig!

Jag funderar på att starta en klubb. Klubben ska heta Bonnie Tyler och Dr.Alban-klubben, musiken som ska spelas är inte så svår att lista ut :). 

Helg helg

Nu är det helg, men ändå inte. Det ska skrivas på en monografiuppgift, den känns jobbig. Min bok är typ färdigläst nu ialla fall, så nu ska jag försöka analysera den, jag får se hur det går. Sen lutar det nog åt utgång imorgon, jag känner att det skulle vara lite kul, jag får se hur det blir.Förtydligande

Mina senaste inlägg har varit en aning kryptiska, antar jag. Så jag tänkte nu skriva ut mer exakt vad det handlar om, det känns bäst så.

Det som har hänt är att min far har drabbats av cancer.   

bahbah

allt är fan bah

bah

Tralala

Det finns många sånger här i världen, en del bra, en del dåliga. Ett exempel på en sång är: Se på mig, den sjunger Jan Johansen. 

Människor verkar gilla att skapa trudeluter, och även lyssna, själv föredrar jag att lyssna, eller att sjunga på redan existerande trudeluter. Det kan vara kul att skapa en egen text av en trudelut. Tveksamt om trudelut stavas som jag stavar det här, men det är smällar man får ta.   


Jobbig tid

Lär det bli framöver. Läskig vecka på gång, jag är rädd.

Det lär bli endel fram och tillbakaåkande denna termin, knappst optimalt, men vad göras.
 


Cancer

Jag hatar det, jag hatar det så jävla mycket.

fan

Grazie Roma

Nu tänkte jag klä segern i lite ord, jag vet inte riktigt vilka. Grazie Roma är en bra början iaf.

Kungen idag var De Rossi. Kul att han kliver fram och visar klassen, speciellt i de här viktiga matcherna. Alla var ganska duktiga idag förövrigt. Vucinic inhopp var fint också. Alla var bra idag.

Jag är Glad

Grazie Roma

Spännande och nervös morgondag

Det kommer bli en läskig morgondag. Jag kommer nog att vara nervös hela dagen. Nervös, men även fylld av spänd förväntan, det lär under alla omständigheter bli en väldigt lång onsdag.

Hoppas hoppas.

Totti, låt han vara gud imorgon

Casillas, tappa gärna boll

Alla i Roma, prestera på topp.

Jag önskar att även jag själv skulle kunna prestera på topp, men det tycks vara en omöjlighet, förkylning är på väg, blir så när man springer runt i för kalla kläder. Efter onsdag är det i princip helg, men ändå inte, jag hoppas på en rolig helg.

Så här roligt kan man ha på filminspelning

 Socialt geni

Jag är ett socialt geni, särskilt när jag inte har alkohol i kroppen.


Seg

Som ett extra segt vinergum är jag. Jag vill sova men orkar inte, bah. Handla och äta middag måste också göras, bah, bah.

Det skulle vara skönt att ta en vilodag imorgon också, men då ska det filmas. Till imorgon måste jag vara snygg också och försöka skådespela, det kan inte gå väl.

Vad fan händer med Catania? Jag förstår inte, jag tycker de har ett ganska intressant lag med flera roliga spelare bl.a. en av världens bästa vänsterbackar vid namn Vargas och sen den härliga offensiva liraren i Mascara som är både kreativ och galen, härlig kombination. Förra säsongen gick det också fint under våren och sen sjönk som ett sjunkande skepp under hösten, ser ut att bli liknande iår igen.

När jag är seg så kommer inte min hjärnbark på något vettigare att filosofera om än Italiensk Fotboll.

Igår skadade jag tydligen handen, den är lite svullen och jag har ett sår på den också. Nu kommer jag ihåg kvällen, så jag vet att jag inte var i något slagsmål, jag kan dock inte komma på vad som kan ha orsakat den lilla smärta som min hand nu innehar.   

Hugos

Det var kul ikväll, jag träffade roligt folk, därför var det kul.

Roma vann mot Parma, det var också kul, förhoppnigsvis kan Roma spöa Real, det finsn inte många lag som är bättre än Roma just nu, låt oss se om Real är det.

Kram

God morgon

Hälsar jag här från min lugna vrå. Jag är vaken och lite hungrig, men jag väntar några minuter med ätandet.

Fin fotboll idag, stormatch i bundesliga, Schalke 04- Bayer München och sedan är det Roma mot Parma. 

En dikt:
En ko
Går en morgondag
på en sommaräng
en ängel tittar åt höger
där står Bosse
Bosse gillar att spela guacamole
Ett mjölkpaket
från gården
en morgondag
från en ko.

Något annat ([)

Följ bibeln.
Snart ska jag gå till systemet