Ingen stress, bara fart och fläkt i alla fall

Eller det är faktiskt lite stress, men inte så farligt. Mest rolig stress, om jag hade varit i min bästa form så hade denna helg varit ännu trevligare, nu får jag hålla kvällarna på en nivå lite under det vanliga, men jag börjar trots allt känna mig bättre, så det kanske blir normal nivå iaf

En dag är i alla fall fixad, två kvällar kvar. Och tillråga på allt ska det spelas fotboll ikväll också, det blir nog att jag ska stå målvakt, viktig match, kvartsfinal, hoppas jag är en panter, här luktar det rödvin.
 
Sen imorgon blir det tydligen också fest, blir man bjuden så bör man vara fin nog att komma. Fast Roma spelar på lördag så jag kanske skiter i festen.

En dag

Detta är en dag, den är ganska lik alla andra, men ändå annorlunda. Detta är en sådan dag som man om tre år inte kommer ha något minne av. Ändå var det en ganska trevlig dag, eller iaf helt okej, nästan alla dagar som jag får spela fotboll är roliga dagar.

En Hund för en hund och en höna för en hund.

Jag har en stilla undran om vem som vinenr melodifestivalen, Jag hoppas på Christer med I Love Europe. Jag tror dock att Charlotte Perrelli vinner, har iofs inte hört låten, men vafan, den vinner.

Imorgon är en spännade dag, jag ska inte spela fotboll själv, däremot så ska jag se på fotboll. Inter mot Roma. En chans för Roma att återigen göra serie a striden spännande. Vid seger så skiljer det "bara" 6 poäng mellan lagen, seger är en måste, forza Roma.

Söndagen= fotboll

Mycket fotboll blev det i söndags. Det jag blev mest glad över var Romas seger. Sen blev jag också glad över att Inter tappade poäng, i lördags tappade Juve poäng.

Det roligaste jag såg i helgen var nog Van Bommel, igår visade han att han verkligen är ett ordentligt pucko till och från.
Kolla efter 15 sekunder och sen framåt i klippet.

Ögon

Öpnna dina ögon, kolla upp i himlen och se.

En kass översättning, men likväl en översättning.

Och det kan vara ganska bra att öppna sina ögon, kanske inte för att kolla i himlen, eller gör gärna det om du känner för det.
 


Jag tror jag blrjar bli lite halvkär i Mancini, hoppas han skriver på, annars blir det kanske hat. Jag hoppas det inte blir så, tyvärr blir det så om han inte gör som jag vill att han ska göra.

En som man allitd kan lita på är Totti.De levande

Finns det många av på våran jord. Döda finns det också en del tror jag, eller jag vet inte hur man ska säga, för de döda blir ändå hyfsat snabbt liv igen. Om jag uppfattat det hela rätt, vilket inte alls är säkert.

Undra om det kan finnas mer liv på jorden än den mängd liv som finns nu?


Vet inte

När jag tänker på det så inser jag nog att jag knappt vet något alls. Eller vissa saker vet jag, men de är egentligen menningslösa, eller mindre intressanta när man vet dom. Nä det ver i fan om det jag skrev stämmer, men det lät lite halvdjupt på något sätt så det får stå kvar.

Det finsn i alla fall saker som jag inte vet, dessa saker vill jag ibaldn veta om, inte alltid, ibland vill jag veta men ändå inte.

Nu yrar jag.

Jag har för mig att det finns en låt på temat, som är gjord av Lisa Ekdahl, jag är dock för lat för att ta reda på texten, en lyricssökning på google tar för mkt tid av mitt liv (som att inte detta redan gjorde det, (nä det gör det faktiskt inte) (eller egentligen, men jag hade inte gjort något vettigt i alla fall))


Skandlöst att Viasat sport två slutar visa sina CL repriser klockan 0.25, tur att det iaf går repriser på vs1.

2-1

Ett helt okej resultat. Det var också nyckelspelarna som visade vägen, Mancini och De Rossi var bäst, även Totti, Mexes och Juan gjorde goda insatser.

Chansen att gå vidare lever i högsta grad, Roma kan absolut vinna mot Madrid på Bernabeu, på denna nivå är det små marginaler. Jag är försiktigt optimistisk.  

CL

Är det dags för imorgon. Roma möter Real Madrid, min känsla inför mötet är sådär. Just nu är det dock mycket förväntan.

Det är dags för Romas stjärnor att kliva fram. Det är dags för Totti, Mexes, Mancini och De Rossi att kliva fram. Ingen uav dessa fyra herrar har varit på topp under denna säsong, det är dags att de presterar på topp imorgo. Om de gör det så tror jag att det blir en rolig morgondag, om inte så blir det problem.

Forza Roma!

Fåglar

Flyger ibland högt. Ibland lite lägre. Ibland sitter de på grenar. ibland väntar dom, på mat t.ex.

Groda

Plötsligt försvann fåglarna på taket. Det var som ett alfabet som inte funkade som det skulle.

Det Tyska slottet byggdes 1714. Det var många som var glada för att sliottet byggdes. Det gjorde nämligen att Österikes plommonodling blev större.

Större blev också toalettindustrin

Nagelsaxen fungerade som en vagel i ögat för vageln i tån. En tårtspade användes för att skära pajen , det gick bra, men Ove var allergisk mot lök, så han dog. Klantigt utav Rudolf.

 Alla Barn är inte lika, däremot är alla Sundsvallsbor det.

Torsdag, inte längre

Men vafan gör det, jag orkar inte sova.

Imorgon blir det hemfärd, svagt, men vafan, det kan kanske bli kul det också.

Lite mycket vafan, måste sluta svära, även i skrft.

Marko polo har varit både i Italien och Kina.

:D

Alla

image37


dag


Puss och kram

Om Bonnie

Om Bonnie Tyler någongång kommer till Norrköping, då, då, då, kommer jag vara hennes groupie.

Snälla Bonnie Kom! Kom!


image36

Hon har förresten skrivit en sång som handlar om mig,
lyssna gärna

Schackrutor i huvudet

Det kan jag få när jag spelar mycket schack. När jag var yngre och gjorde det fick jag det, ibalnd innehöll mina drömmar schackrutor. Med tanke på att jag har spelat det hyfsat mycket så är jag ganska dålig och då är det lite pinsamt att ha sådana rutor i huvudet.

Idag har jag spelat lite schackpartier. Den senaste höll på i två timmar, detta beroende på att min motståndare höll på att spela andra pariter samtidigt. Matchen höll på i cirka 30 drag för båda spelarna, kanske ger en bättre fingervisning. Tyvärr förlorade jag, satans skit. Och inte nog med det, jag har schackrutor i huvudet .

Under Ytan

Finns jag för mig själv
under ytan, bränner sviskon mig
det är många där som lever som jag inte träffar på
Och det smakar alltid saft, där i botten av en pajdeg


Min Orup min Orup, varför är du inte med i melodifestivalen?

Köttet är på stekning


Kanske flytt på gång


Nervöst

Teddybear

Tänk om man kunde sjunga som Elvis

Nu kan jag bara dansa som honom :)

Jag tror knappt jag har haft en teddybjörn, högst ett par. Däremot hade jag en del gossedjur. Jag minns att jag hade ett favoritgossedjur, jag har dock glömt bort vad det var för djur och hur det ser ut. Som tvåa hade jag en kanin, den minns jag, men den var dock bara tvåa.

Om någon annan hade sjungit låten
I Love Europe så hade jag nog gett ut skottpengar, men inte nu.

Heja Christer Sjögren!!

Glad, alltid lika glad

Rubriken kommer ifårn en textrad till en viss låt. Låten har jag en klar hatkärlek till. Mest för den meningslösa Engelska refrängen. Man kan dock inte komma ifårn att den är härlig, särskilt en bit in i festen.

Låten var med i melodifestivalen och den börjar ikväll. Som den Schlagerbög (som jag tydligen är :/) så måste jag meddela beskedet att jag inte kommer se hela kvällen program. Det vankas nämligen fotboll, forza Roma. 

Just nu är jag glad, vet inte riktigt varför, men behöver man en anledning till att vara det :D? 

Vingrönt

Kvällen känns skum. Det är fredag och det finns mycket att göra, trots det gör jag ingenting, det känns också skönt.

Jag tror ingenting är bland det roligaste man kan göra, visst, många gånger är det lite tristesskapande, men det är smällar man får ta.

Kan man tänka fast ändå inte tänka så att säga? Det känns som att man gör det ofta. Jag gör det nog just nu.

Tänk om Nigeria skulle ge Ryssland lite pengar. Jag tycker det skulle vara en fin gest från Nigeria, jag menar Ryssland kan behöva mer pengar.

We shall overcome

Taktik

Jag sov mig igenom Sveriges landskamp mot Turikiet. Jag tror dock jag har koll på taktiken, det hade varit lite kul att kolla till de nya spelarna, men det var roligare att sova.

Efter Sveriges match så  knappade jag fock in matchen mellan England och Schweiz. Den var för mig intressant av en anldening och det är vilket spelsystem och taktik som laget komemr att använda sig av. Inte helt oväntat ser det ut att bli ett 4-5-1 system. När man bara har en bra forward så är det svårt att spela ett annat system. Laget har sedan tvåvägsmittfältare centralt som passar bra in i ett tremannamittfällt och dessutom kantspelare som kan utmana vilket man behöver i ett sådant system. Just att Beckham är dålig på att utmana tror jag är en av orsakerna till att han inte är uttagen. Att han inte har spelat match på ett tag kan vara en annan, vi får se om han blir uttagen sen. Truppen är inte omöjligt att han blir med i, jag tror dock att han får svårt att ta en ordinarie match.

Intressant att England spelar med mediokra spelare som Bentley, Jenas, Upson, Barry och den gamla målvakten James. Fast det är ju bara träningsmatch. Det står förövrigt 1-0 till England efter första halvlek.

En pigg Simon

Det känns skönt, men samtidigt lite b. Att det känns b beror på att jag var som ett vrak hela morgonen/förmiddagen och nästan eftermiddagen. Ju längre dagen har gått destå mer piggare har jag blivit och nu är jag nästan på topp, i pigghet då.

Det stämmer faktiskt inte om jag ska vara ärlig, jag känenr mig lite trött, trött på ett härligt sätt, min kropp känns klart piggare än förut idag.

Imorgon blir imorgon, fast det egentligen är idag.

Radio

Ikväll är det dags för radio igen, äntligen. Det är dags för årspremiär. Programet ska gå i samma anda som det brukar göra. Eventuellt något mindre dansband, men det är smällar man får ta.Citat

Det är vägen, som är mödan värd.
K.BoyeFörsta gången jag hörde denna dikt var i samband med VM-krönikan 94, krönikan inleddes nämligen med dikten som det stycket jag skrivit är hämtat ifrån. Tommy Svensson ska ha läst denna dikt för spelarna.  

hela dikten

Turn Around

Igår fick jag äntligen sjunga loss på den (heter egentligen Total eclipse of the heart, men turn around passar bättre som rubrik till inlägget) på singstar. Trots att jag som vanligt suger på spelet, och även denna sång, så var det givetvis roligt att sjunga den.

Turn around

Dagarna flyr, och jag har just nu relativt roligt, skönt efter tristesen tidigare i veckan.

Turn around

Jammin var kul i torsdags, denna gång var det lite folk och ös som det ska vara, jag vet, jag är trots allt stammis. Jag tror det är smart utav pojkarna att bara ha det en gång i månaden numer. 

Turn around 

När man kommer upp i den aktningsvärda åldern som jag trots allt har gjort så börjar man intressera sig för program som på spåret. Eftersom att jag fortfarande är ungdom så missade jag det igår kväll, men jag t'nker se på reprisen nu.

Turn around bright eyes