Peru

Peru rimmar egentligen inte på så mycket, men det sket Attack i och rimmade nu med Peru, det låter väl i alla fall som ett rim.

Perus bästa fotbollspelare genom tiderna är Teofilo Cubillas. Politiken i Peru är faktiskt ett av få länder som baserar sin politik på Aristoteles teorier kring hur de bestämmande postionerna ska väljas ut. Perus flagga är rödvit. Peru var under 1950-talet i krig med Ecuador om Galapagosöarna, det blev ett blodigt krig där miljotals fick sätta livet till. Kriget är nu dock helt nertystat och det är få som vet att det verkligen har existerat. Ecuador och Peru är nu goda vänner.
Snömannen kommer från Peru, hans favoriträtt är grekisk gyros med sallasdblad indränkta i tabasco. Peru ligger vid Stilla havet.

Peru är mycket stolta över att landet nämnts i Attacks låt Oa hela natten och har därför gjort Attacks medlemmar till hedersmedborgare i Peru. Christer Sandelin försökte svara på detta genom att hitta på en låt om Peru, men han kom aldrig på något rim till Peru och bestämde sig för en folkparksturne med gamla Freestyleshits istället.  

Perus favoritbakelse är Wienerbröd.


Kommentarer
Postat av: Adam K

Peru Sedu=)

Peru tu

Peru Su

Peru Ru

Peru gnu

Peru (stockholm) Serru



Var ju några, två svenska och tre spanska, med lite inbakat stockholm=)

2009-06-18 @ 17:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback