Fotboll är livet, fotboll är bäst

serie A är äntligen igång igen, det känns ooerhört bra, spännande och kul.

Det blev seger för Roma med 2-1 mot Atalanta, inte jätteövertygande men seger är alltid en seger. Roma lyckas dock inte knappa in på Inter som fortsätter att vinna, 3-2 mot Siena idag. Egentligen var det igår startade och det med en match mellan Catania och Juventus, Juve tappade poäng vilket innebär att seriens två bästa lag drar ifårn än mer. Cassano gjorde ett och låg bakom de två andra i Sampdorias seger mot Palermo, han börjar komma igång den goda Cassano.

Matchen som denna omgång som på förhand kändes klart mest intressant var mötet mellan Milan och Napoli. Det var nämligen matchen där Milans nya fräslare skulle debutera, den 18 åringe brassen Pato. Lite i skymundan fårn Patos debut så gjorde en annan brasse comeback i Milan. Hans namn? Ronaldo. Matchen på San Siro blev på många sätt magisk, det låg liksom en viss förväntan i luften, det var idag Milans skulle vakna ur siin dvala som de har legat i, det är nu det ska komma in i en nya era, ledda utav den 18 åringe Pato. Milans anfallspel i matchen gjorde idag ingen besviken, många gånger var det fotbollspropganda. Och den stora kreatören var, just det Ronaldo. Världens bästa anfallare stal lite av showen från den nya stjärnan. Två mål och ett erhört vackert förarbete var lite av det Ronaldo gjorde. Napoli och framförallt Lavezzi bjöd dock upp till dans, ordentligt. De kom tillbaka två gånger i första halvlek och i halvtid stod det 2-2. I andra drog Milan ifrån och vid ställningen 4-2 så fick Pato sitt läge och han tog det, han fick sätta matchens sista mål, 5-2, San Siro kokade. 

Milan går nog en ny vår tillmötes. Den kan dock ta slut ganska fort. De ställs som bekant mot ganska tufft motstånd redan i åttondelsfinal i CL och om de åker ut där så är säsongen i princip över, för ligan är de redan borta ifrån.     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback