God morgon

Idag gick Simon upp tidigt, Simon kan inte missminna sig om när han senast gick upp denna tidiga timme, förmodligen var det när han skulle till en fotbollsträning eller match, de kunde vara tidiga.

Orsaken är att Simon behävde låna en datspelare och tiden för uppgång blev 8.05. Simon var hungrig vilket gjorde att han åt några mackor till frukost. Mycket mackor har det blivit de senaste dagarna och numer är det heller inget som sviker Simon i hans frukostaptit. Till spetsen och hämta dat blev det iaf för Simon och nu sitter han på spetsen och skriver blogg. Att han sitter på spetsen och skriver blogg istället för att gå hem och lägga sig beror på att han ska vandra till studiebesök hos Sveriges Radio vid tio och hem till täppan har Simon ingen lust eller ork att gå.

Tlii gårdagens bravader och då pratar vi fotboll. Sverige kvalifecerade sig för EM, woho! England däremot gjorde det inte, lite tråkigt, alltid kul med de bästa lagen i EM. Samtidigt så kan jag inte undvika att få lite skadeglädje, elakt kanske, men man kan inte riktigt rå för sina känslor.

Tillägg så här 9.33, det är grått nu också, som det har varit i en vecka. Finns solen?

Kommentarer
Postat av: Adam

De bsäta till EM?
Så som sverige spelade igår skulle de få stryk av Ryssland.

Naturligyvis finns solen. Bakom molnen!
Solen lyser alltid, men inte på samm plats hela tiden. Solen är mycket frihetssökande individ som inte vill fastna någonstans utan flyttar runt, men solen finns.

2007-11-22 @ 13:53:02
Postat av: Daniel

Som svar på din fråga: Nej! solen finns inte.
Eu lät en kommision bestämma att solen var kostnadsineffektiv och dessutom kränkte hederliga oljeborrare i deras arbete att skaffa fram effektiv energi. Så man beslutade att lägga ner projektet med Sol som de flesta ändå tyckte hade fått pågå för länge.

Var det svar nog?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback