Inför Champinons League: Bayer Munchen - Real Madrid

Det är stor chans att det finns vissa fel i startelvorna. Det är möjligt att jag har missat t.ex. skador eller avstängningar

Bayer Munchen

O. Kahn


W. Sagnol

D. van Buyten

Lucio

P. Lahm


H. Salihamidzic

M. van Bommel

O. Hargreavs

S. Schweinsteiger


R. Makaay

L. Poldolski


Real Madrid

I. Casillas


M. Torres

I. Helguera

F. Cannavaro

Roberto Carlos


Emerson

J. Guti


D. Beckham

Raul

J-A. Reyes


R. van Nistelrroy


Detta är mötet mellan de som förmodligen är de två bästa klubbarna genom tiderna på den europeiska kontinenten i konkurrens med främst Milan och Juventus. Denna säsong har dock inte varit särskilt bra. I ligan så håller båda lagen på att halka efter så mycket så att deras titelchans håller på att försvinna helt. I Champions League har ock båda lagen chans till titeln. Det skulle inte förvåna mig jättemycket om något utav dessa lag tillslut vinner den så eftertraktade cupen.


Bayern spelar ett 4-4-2 spel med en diamantformation. Hargreavs är den som har ett mer defensivt ansvar medans van Bommel ska fylla på mer i offensiven. Deras högerfotade vänsterkant med Lahm och Schweinsteiger är kanske deras främsta vapen. De två firade stora triumfer under sommarens VM och det kan bli åka av för Beckham och den unge spelaren Torres i Madrid.


Capello (jag försöker vara hyfsat proffsig och undviker därför elaka öknamn på Fabio ) har haft problem att få ordning på Reals spel denna säsong, spelarna har flugit in och ut ur startelvan utan att resultaten har kommit. Inför detta möte ser Beckham ut att vara i startelva åter igen istället för att leta hus i Los Angeles. Capello har i alla fall hittat ett spelsystem som han vill använda sig av.


Det finns flera intressanta dueller på planen i denna match. En form av duell är mellan de två målvakterna som de senaste säsongerna har rakats som två av de bästa i världen. Den målvakt som lyckas bäst kan komma att avgöra matchen för hans lag. En annan duell är mellan lagens båda holländska målkungar Makaay och van Nistelrooy som båda två står utanför landslaget av olika anledningar. Denna mach känns väldigt svårtippad, den kan sluta hur som helst känns det som. Om jag ändå ska tippa så säger jag att tyskarna från Bayern vinner denna batalj.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback