Ranking

Centrala mittfältare
1. Steven Gerrard, Liverpool
2. Michael Essien, Chelsea
3. Dejan Stankovic, Inter
4. Esteban Cambiasso, Inter
5. Frank Lampard, Chelsea
6. Daniele De Rossi, Roma
7. Patrick Vieira, Inter
8. Claude Makelele, Chelsea
9. Andrea Pirlo, Milan
 10. Deco, Barcelona

Denna lista är givetvis objektiv och helt korrekt.
 

Kulturarv

Så här lagom till slutet av ärvd kulturdelen i ksm så har jag varit med och påverkat allas vårt kulturarv. Det var igår jag gjorde detta stora bidrag till vår värld. Jag gjorde det genom att rösta på vilka underverk som ska bli de sju nya underverken. Jag röstade på följande:
Kinesiska muren
Pyramiderna i Giza
Macchu Picchu
Påskön
Stonehenge
Colosseum
Chichén Itzá

Jag tycker att ni andra människor också kan bidra till kulturarvet genom att rösta på detta. Alla ni fem som kommer att läsa detta.

Inte klokt av mig att kommentera min stavning. Genast kom språkfascisterna! 
Fast det är klart att de gör när jag stavar som en kratta när jag klagar på min egen stavning, det var ett öppet smashläge helt enkelt.

Förbannade disk!


 

Relativt komplikationsfritt

För det första så lyckades jag vakna och komma iväg i tid till samlingen trots tidsomställningen. För det andra så har jag tvättat utan att det har uppstått några egentliga problem, första gången jag lyckas med det! Jag lagade för övrigt mat under tiden också, fan jag börjar bli lite kärring. I och för sig var maträtten jag lagade en mikrorätt, så det kanske är lite mer ensamstående medelåldersgubbe över mig.

Jag har läst lite av mina senaste inlägg och sett att jag varit lite slarvig med språket. Jag ber om ursäkt för det. Världen är full och språkfascister och även jag är detta ibland (även om det inte märks på mitt språk), så jag förstår att vissa kan vara irriterade över vissa språkliga fel. Nu är det inte så många som läser denna blogg så jag vet inte om det är någon som blir berörd av min ursäkt. Eller förresten, jag vet en som blir berörd av min ursäkt och det är jag själv. Det var vackert av dig Simon.

Fan jag känner att jag måste korrekturläsa detta inlägg innan jag publicerar det nu. Det skulle vara lite dåligt om det var en massa stavfel och sånt i detta, men denna blogg är ju inte känd för sin kvalite så det kanske inte gör så mycket.


Klockjävlen!

Fan, ska klockjävlen ställas om i natt?! Jag ska upp hyfsat tidigt imrogon och då får jag allstå en timme mindre på mig att sova, sicket helvete! Hur skall jag klara detta? Detta känns inte bra. Ajsa, det är väl bara att bita i det sura äpplet och gå upp en timme tidigare, det ska väl Simon klara.

Det var tur att jag läste det nyss på aftonbladet.se. Tänk om jag missat det, då hade jag kommit försent till en samling.Tänk om aftonbladet lurar mig, vilka jävlar i så fall! Jag får kolla tiden på text-tv när jag vaknar imorgon.

Spanien leder med 2-0. Simon börjar bli trött och ska snart sova, det blir en sängliggande Simon som kommer att studera den inte så intressanta andra halvlek  mellan Spanien och danskjävlarna.

God natt#


Fjant

Raymond Domenech är en fjant. Att han inte har med Mexes i startelvan är bedrövligt.

God morgon!

Gårdagen var en speciell anledning av några anledningar. Nu har jag inte längre kvar någon sammanfattning av litteratur att göra. Firandet av det var trevligt, i ett par timmar i alla fall. Sedan kom John Blund eller någon annan jävel och släckte lyset. Efter ett par timmar så lyckade jag i alla fall ta mig till hemmet lugna vrå. Jag sov i alla fall lugnt och fint.

Jag kom på en sak nu. Jag måste diska. Av alla sura saker som finns så är nog diska den suraste. Det är så att man funderar på att skaffa sig en plastservis om det nu inte skulle bli så jäkla mycket sopor utav det. Fan det krävs planering om man ska kunna vara lat, vilket helvete det är.

Nu ska jag ta upp ett ämne till för att få rätt mängd i bloggen. Jag vet bara inte vad jag ska ta upp. Jag skulle ju kunna prata om mina känslor för siffran 7. Siffran 7 kan vara bra att använda sig av ibland. Det finns inget annat tal i världen som beskriver en mängd av 7 på ett bättre sätt än just talet 7. Visst det funkar att säga 6+1 eller 3+4, men det ätr mer omständigt än just 7. Jag tänker avsluta detta inlägg med att tanka7 för att du finns. 7 du gör mitt liv mycket enklare, jag vet inte om jag skulle kunna klara av att leva utan dig.

Det blev visst ett ganska långt blogginlägg idag, och trots att det är långt så slutar jag inte skriva, jag kanske borde göra det. Nu kanske detta inlägg blev för långt för att någon levande individ ska orka läsa det, men va fan gör det, denna blogg riktar sig främst till döda. God vår på dig!

 

Kryddor

Kryddar kan ibland vara bra om man vill piffa till maten. Jag själv har inte särskilt mycket kryddor i den maten som jag lagar själv. Det beror till stor del på att jag inte har orkat eller tänkt på att köpa kryddor. I det gemensamma köket så finns det lite olika kryddor, jag brukar dock inte använda de så mycket, varför vet jag inte, förmodligen för att det är en felkoppling i min hjärna. Jag använder i alla fall saltet och grillkryddan. En dag när jag kokade pasta så upptäckte jag att det inte fanns något salt i köket, vad tokigt det kan bli. Jag fick då äta pastan utan att jag hade saltat den.

Glöm inte detta. Om du har för mycket krydda på tomaten så kan du dö!

Länge leve studentkryddan ketchup!

Ahh

Idag har jag kompleterat. Jag blev färdig med den delen. Känns skönt, jag är lite stolt över mig själv. Jag firade min prestation med en mintusnaps, riktigt härligt! Först gången jag har druckit mintu utan att ha syftet att bli full, känns bra det också, det mesta känns bra nu.

Kom hit så ska jag pussa dig! 

Var är alla?

Jag sitter här och gör en gigantisk trevlig skoluppgift. Problemet är bara att ingen är ute på msn. Så jag kan inte dela med mig av mina bedrövelser, svårigheter och framsteg under skrivandet, fan! Jag har nu i alla fall lyckats kladda ihop en sida och jag är faktiskt relativt nöjd hitills vilket inte bådar så gott. Saker jag tycker är bra brukar nämligen andra ofta tycka är dåligt. Det har var ju jätteintressant att läsa, men det skiter jag i! Detta är min blogg och jag för skriva allt som är inom lagens ramar i den!

Tarmvred på dig!

Nu ska jag återgå till den spännande skoluppgiften!

Ranking

Jag forstätter min fotbollsranking. Jag har försökt skapa en rättvis fördelening av positioner och även ge alla spelare en chans att komma med på listan. Denna position som jag kommer ranka nu är yttermittfältare/släppande forward.

1. Ronaldinho, Barcelona
2. Kaka, Milan
3. Cristiano Ronaldo, Manchester United
4. Lionel Messi, Barcelona
5. Franck Ribery, Marseille
6. Arjen Robben, Chelsea
7. Florent Malouda, Lyon
8. Simao, Benfica
9. Mancini, AS Roma
10. Ryan Giggs, Manchester United

Den här bedömingen är givetvis högst objektiv och korrekt.

Radio

Om cirka två timmar så ska Simon sända radio, du kan höra på den via http://www.studentradion.nu/. Jag garanterar bra musik och mindre intressanta samtalsämnen.
 
Fan vad mycket reklam jag gör för radion på denna blogg. Så kan vi inte hålla på, denna blogg är inte till för att ni ska upptäcka allt spännande och kreativt som jag gör. Eller förresten det är den visst! Lyssna på mitt program idag klockan 21! fan det är ju näst intill prime time.

Djupt

Nu ska jag skrva någor smart djupt och intelligent (jag tror att jag lyckade stava rätt till detta ord nu, jag orkar inte kolla upp om jag verkligen gjorde det). Mitt inlägg kommer att vara ett sånt inlägg som verkligen får dig att tänka efter och efter ett tag få en aha-upplevelse. Om du inte får en aha-uppelevelse så är det din begränsade tankeverkamhet som hindrar dig från att få det.

Varför finns det ingen kroppsdel som är bra att peta sig mellan tänderna med?

förövrigt måste jag rekomendera StureplansTV. Det är fullkomligt lysande! Du får klicka dig fram till tv:n på
denna sida. Jag rekomenderar särskilt Brännpunkt: Stureplan. Riktigt bra!

Ranking

Jag har roat mig med att ranka lite fotbollsspelare. Jag kommer med ojämna mellanrum presentera vad jag kom fram till i denna bloggen. Vi börjar givetvis framifrån och med anfallarna

1. Francesco Totti, AS Roma
2. Thierry Henry, Arsenal
3. Didier Drogba, Chelsea
4. Samuel Etoo, Barcelona
5. Zlatan Ibrahimovic, Inter
6. Luca Toni, Fiorentina
7. Fernando Torres, Atletcio de Madrid
8. Wayne Rooney, Manchester United
9. David Villa, Valencia
10. Miroslav Klose, Weder Bremen

Detta är en objektiv och högst korrekt ranking. Om du inte håller med så beror det på att du har fel.

Kollektivtrafik

Ibland blir jag lite vred. Ett företag som ganska ofta få känna av det ä SJ, eller jag säger ju aldrig något till dom, uatn jag gnäller endast lite för mig själv eller till en person i min omgivning, men jag vet att de kan känna av ångan av min ilska. SJ lever nog på sådan ånga de sadistiska svinen. Eller nej fel av mig, de lever inte på irritationsånga, utan de lever på sina skyhöga biljettpriser. Nu är det inte bara Sj jag ska gnälla på, mycket utav Sveriges övriga kollektivtrafik suger också dalmatinerpung. T.ex. så har varje jävla bolag någon form av satans tullavgift så fort man byter län i detta förbannade land. 
 
Jag kommer om cirka två veckor åka ner till Kristianstad. Biljetter dit ner från Norrköping är ta mig fan inte billiga, 400 satans jävla kronor kostar en biljett för en ungdom. Och då talar jag om klass2 just nu, enkel klass 2 kostar ännu mer, dubbelt så mycket typ. Jag ska ägna mig åt SJ:s eget lotteri som kallas för sista minuten och se om jag har tur. Den där jävla skitrekalmen SJ hade om att det kostar 95 kr att åka tåg mellan typ Linköing och Malmö, var har dessa pris tagit vägen? Jävla pajasar! Jag tycker att alla människor bör skaffa sig en bil som släpper ut så mycket avgaser så mljligt bara för att jävlas med de som sköter kollektivtrafiken, det kan inte vara så mycket dyrare än att åka kollektivt i alla fall, och med tanke på hur sällan det går kollektivtrafik mellan vissa sträckor så lär man tjäna tid också.

Jag vann förövrigt på lotteri igår. Lotteriet heter sista minuten. Jag vann mellan 50-100 kronor beroende på vilket pris som SJ behagar sätta på sin resa, det skiljer sig från gång till gång.

Förövrigt så var min tågresa hem till Långemåla idag ganska behaglig (eller jag fick skjuts sista biten hem beroende på att kollektivtrafik knappt existerar i området). Det var ganska skönt att sitta och slappa och lyssna på lite musik, det kanske finns hopp om att jag ska gilla musik trots allt. 


Citat

Ett citat hämtat från ett forum på http://www.svenskafans.com 

Italiensk fotboll är som en sköldpadda utan skal d.v.s  död.

En undran

Kan döden räknas som en del av livet?

Sax

Simon saknar en nagelsax. Det kan vara lite jobbigt ibland. Jag har dock en sax i mitt gigantiska studentrum, den brukar jag ibland använda till olka saker. Jag brukar t.ex. frysa ner grönsaker med hjälp av min sax, det går väl inte alltid så jättebra, men de funkar i alla fall. Du kanske tycker att jag ska använda frysen till det, men det går inte. För i frysen förvarar jag nämligen mina ica-kassar, och endast ICA-kassar, för övriga kassar har jag i bokhyllan.

Ibland är jag dock så oortodox i min använding av saxen så att jag ibland använder den till att förkorta mina naglar, men jag känner snart att jag måste lägga av med den styggelsen. Jag kanske skulle göra slag i saken och gå ner till affären och inhandla mig en nagelsax, men inte idag. Idag har jag viktigare saker för mig, jag ska nämligen försöka bygga ett hus med hjälp av ett USB-minne, ett juicepaket, lite julklappspapper och en odiskad tallrik.

Ta bort navelluddet din stolle!

Toner för miljoner

För er som inte vet det så kan jag säga att jag sänder radio, det är jag och en till person som är oviktig som sänder. För er som inte vet vilken musik vi spelar så kan jag säga att vi spelar metal, dansband och lite annat. Idag har jag suttit och tank.. nej det har jag inte, det är ju olagligt, utan jag har köpt ett antal dansbandskivor så att jag till nästa program kan spela ordenligt med dansband.

Om ni om ni känner för att lyssna så gör det. Om ni inte känner för att lyssna så lyssna inte, men då missar ni något, fast det gör ni om ni lyssnar på det också. Du kan lyssna på nätet, addresen kan du hitta vid länkarna på denna sida.
 
 
Denna länk har inget med vårt radioprogram att göra, eller förresten, de kanske den har, hur som helst den är i alla fall ordentligt rolig. (lite irriterande bakgrundsmusik men jag orkade inte leta upp en annan version)


Tom

Jag är tom, i hjärnan. Den har varit igång egentligen hela dagen och tankar om olka saker har rörts runt i den från kl. 10 till nu, har jag då något vettigt att skriva här? Nej det har jag inte, men det har inte hindrat mig tidigare så varför skulle det hindra mig nu? På sätt och viss är det skönt när man känner sig helt tom i kropp och hjärna (inget dåligt rim här inte) för då känns det som man har lättare att somna, man bara lägger sig i sängen och slappnar av, men det lär väl gå åt helvete, men lär väl ligga vaken en bit i på natten bara för att ens egen kropp gillar att jävlas med en. Fast det känns som att jag kommer somna när jag lägger mig, jag håller ju ta mig fan på att somna i min osköna skrivbordstol. jag måste dock äta innan jag kan falla i sömn.

ps. Mitt ben har somnat, nu är det bara min övriga kropp som är kvar.

god natt Norrköping och Gud vare med dig!


Världens bästa fotbollspelare

image11

!

Godis och nazister

Jag skulle kunna skriva om godis och nazister, men jag väljer att inte göra det p.g.a att jag inte gillar godis särskilt mycket.

Varför äter man inte saft med bullar längre? Jag saknar det, i och för sig gillar jag inte saft särskilt mycket, men ändå, känslan av att dricka halväcklig saft och äta bullar ute i naturen där getingar och flugor stör en så att man måste speeda i sig bullen, det var undebart. Jag kanske skulle börja med det igen. Eller nej förresten då måste jag ju fixa saft och köpa bullar och dessutom ta med en filt, de skulle bli lite jobbigt. Sedan är jag tveksamt ifall föräldrarna låter sina barn följa med mig för att äta saft och bullar, jag har uppnåt en ålder där man kan tänka sig att jag skulle kunna vara en pedofil, vilken milstolpe!

Vad svårt det är att välja vilken musik man ska ha på sin mp3. Ett annat problem angående den är att jag inte vet hurvida andra kan höra musken jag spelar. Så jag vet inte om jag kan spela trevliga sånger som Guldet blev till sand eller Stad i ljus av Tommy Körberg utan jag får köra låtar av lite coolare artister som Metallica och Bob Marely. För säkerhets skull så stod jag helt över Jöback och så sänkte jag ljudet när Körberg sjöng. 

Snart kommer fåglarnas revansch!

Tåg

Tänk vad mycket tankar man tänker när man åker tåg. Jag har annat att göra nu så jag ska inte berätta om mina tankar i tåget nu eller i framtiden heller för den delen i min blogg (inte dagens resa iaf). Jag tänkte bara komma med konstaterandet att man oundvikligen tänker på många saker när man tåg åker.

Nu är det snart dags för andra halvlek mellan Barcelona och Real Madrid, mycket nöje för mig!

Lidande

En timme efter att min tv hade lagt av så slutade mitt internet fungera. Att två så betydande delar i ens liv slutar fungera samtidigt önskar jag inte någon annan människa på denna helvetesplanet. När jag vaknade nästa dag så var allt som tur var som vanligt.

Cl har lottats och Roma kommer att möta de röda djävlarna från Manchester. Det amerikanskägda laget lär få koncentrera sig på att vinna ligan i år, för i Cl så kommer de inte längre. Jag avslutar med ett citat från Pizzaro som är översatt till svenska så att du och jag lättare ska förstå: "Cristiano Ronaldo är en mycket bra spelare, men har fortfarande en bit innan han når Tottis nivå".
 

Fruktansvärt

Min TV lade precis av, vad fruktanvärt, vilket trauma. Om inte bilden kommer tillbaka snart så får jag panik, vad göra då? Läsa,, haha, nej, nej, jag hart ju fortfarande dig min kompis datorn. En sak som är positivt är i alla fall att jag är säker på att det inte är TV:n det är fel på utan det är överföringen från kabel eller likande som strular(något som inte jag kan fixa), inte kul, men detta ordnar sig nog ska jag se.

I min hjärna

Det finns egentligen inte så mycket i min hjärna. Nu finns det nog ännu mindre än i vanliga fall, eller snarare kanske mer, för det enda jag kan tänka på just nu är fotboll, skolan och till viss del radion. Så vad göra? Jag ska inte skriva så mycket om CL, jag säger bara att om ni vill veta vilka som gick till kvartsfinal från gårdagen så hänvisar jag till mitt tips från gårdagen här på bloggen, fan varför spelade jag inte?

Jag vet! Jag kan ge er ett musiktips,
detta är en rysligt bra låt, jag tycker om denna låt  mest tack vare den underhållande texten, videon till låten är också underbar.

Vill ni veta en hemlis, eller en liten halvtråkig grej? Då får ni läsa nästa menning. Om man skriver www.yputube.com så kommer man till www.youtube.com. Häftigt va? Eller en mindre intressant notis rättare sagt.

Puss på dig och jag hoppas du smeker din dator lite extra från mig, hej!

HIK

Hihi, stackars HIK

Ja!

Roma avancerade till kvartsfinal, så härligt, så härligt. Det var inte Perrotta som blev matchhjälte dock. Det var en laginsats, men det största hjältarna var nog ändå Totti som var bra, riktigt bra och Mancini som enligt Daniel Oden gjorde årets mål.

Idag är det dags för nya åttondelsfinaler. Jag har bestämt mig för att även tippa dom.(dock endast på bloggen, inget spel för pengar här inte.)

Arsenal-PSV, jag tror faktiskt inte att Arsenal klarar detta, jag tror PSV:s defensiv kommer att klara anstormningen, alltså PSV vidare.

Manchster U- Lille, United är för bra för Lille. United går vidare.

Bayer Munchen-Real Madrid, jag hoppas lite på Bayern, jag har dock en magkänsla av att Real kommer att vinna, men jag säger att Bayern vinner ändå.

Milan-Celtic, det kan nog bli tufft, men detta ska Milan vinna och det gör de nog också, Milan vidare.

Jag ber om ursäkt för eventuell sveda och värk som denna skrift om Champions League kan ha orsakat, men jag kunde inte hålla mig från att skriva om CL en dag som denna. 


Nervöst

Idag är det nervöst, jag ska idag göra min första radiosändning och Roma spelar mot Lyon. Jag kommer att sända radion vid 21, samma tid som Champions League, men jag får offra mig ikväll. jag kommer att se reprisen av Roma Lyon på vs1 och när jag ser på matche  så ska jag vara helt ovetande om hur det gick, det kommer tat bli som en livesändning fast ändå inte så att säga. Här kan du lyssna på radion.

Jag fick faktiskt en uppenbarelse igår och jag vet vem som kommer att bli matchhjälte i mötet mellan Lyon-Roma. Simone Perrotta heter han som kommer att avgöra matchen.

image8

Jag kommer att vara ett nervvrak hela kvällen. Heja Roma!


Rubrik

Imorgon, imorgon är det en dag. Då ska jag sända radio för första gången i mitt liv om du inte har något för dig så kan du lyssna, och om du har något för dig så kan du skjuta på det lite och lyssna. Jag har dock ett problem, dels är jag ej helt säker på tiden och sen är det CL. Jag kommer dokc att se Lyon-Roma i sin helhet på något sätt men det kommer bli lite stressigt. Just därför had ejga tänkt prata lite om stress. Just det Daniel ska hjälpa till vid sädningen också. Ni kan lysssna på programmet via denna sida.

CL imorgon och jag tänker inte ge ut samma mastodont skrivning om den turneringen, men jag tänkte iaf komma med ett tips.

Lyon-Roma, detta vinner Roma jag både tror och hoppas på det, både hoppas och tror.

Valencia-Inter, jag tror inte att Inter klarar detta, jag tror Valencia går vidare.

Livepool-Barcelona, Liverpool har ett fint utgångsläge, jag tror inte att det hjälper dock, Barca går vidare.

Chelsea-Porto, Jag tror att Chelsea vinner denna match.

Alla dessa matcher är stentuffa och det kan gå i princip hur som helst, ovanstående är dock mitt menningslösa tips. 

Slipsknut

Söker

Just det jag glömde dett i mitt föregående inlägg, och jag kan ju inte lägga in det i mitt föregående, får så kan man ju inte göra.

Jag söker en person som är villig att tvätta mina kläder och laga mat åt mig. Det var allt jag hade att säga förutom: Var inte rädd för att höra av dig! 

Jag kan inte tvätta

Det är helt otroligt. Tre gånger i mitt liv har jag försökte att tvätta, på ett eller annat sätt har jag misslyckats varje gång, i alla fall med att ha fått tvätten klar och torr tills att tiden är slut. Att  Att tvätta sina kläder borde inte vara så svårt, det borde de flesta kompetenta männskor klara av, men det är väl därför män har så stora problem med det. Eller det kanske bara är jag som har dessa problem, det börjar bli jobbigt, jag kan ju inte misslyckas med tvätten på olika sätt varje gång. Jag kommer att stanna kvar i Norrköping allt längre perioder ju längre tiden går vilket  gör att jag snart inte längre kan ta hem tvätt till Småland.

Som många vet så har Totti gjort flera snygga mål i sin fotbollskarriär. Jag har sökt upp ett utav hans snyggaste må loch kollat lite på det. Jag har innan haft problem att hitta hela sekvensen, detta klipp innehåller dock hela
målet 
Kvaliten är inte den bästa, men man kan njuta ganska ordentligt ändå.

En lördag

Drt här är en lördag. Jag har spelat fotboll idag, det gick så där, vi ska hur som helst spela imrogon också. P.g.a. fotbollspelandet imrogon så tar jag det lugnt ikväll, det är ganska tråkigt. Jag sitter här och funderar på vilka roliga aktiviteter jag kan ha.

Jag skulle kunna köpa lite snus och se hur det är att snusa, jag har aldrig snusat innan.
Jag skulle kunna läsa kursl... nä, det skjuter jag på lite till.
Jag skulle kunna spela lite musik, oj det var inget roligt, jag måste komma på roligare saker.
Jag skulle kunna
klättra ner från mitt fönster med hjälp utav lakan som sedan klättra upp igen.
Jag skulle kunna sitta och sitta i två timmar.
Jag skule kunna fylla alla mina glas med vatten och sedan dricka upp alla glasen.
Jag skulle kunna klä av mig naken och göra snöänglar ute.
Jag skulle kunna ringa 112 och säga att drottningen är gravid.
Jag skulle kunna ge bort alla mina pengar till rika människor och sedan ställa mig på drottningatan och sjunga i hopp om att tjäna ihop nya pengar.
Jag ska dock inte göra något av överstående aktiviteter utan jag ska givetvis kolla på toppmötet i den spanka ligan mellan Sevilla-Barcelona. När jag tänker på det mötet så är det inte alls tråkigt att vara hemma längre, nu är det faktiskt roligare att vara hemma. Om jag ska vara ärlig så visste jag inte att de möttes när jag började skriva detta inlägg, nu vet jag bättre och nu ska jag se på fotboll!

Naken

Ibland gillar jag att vara naken, det kan vara skönt. Ett ställe som jag gillar att vara naken på är banken. Man skulle kunna tro att det är många som ogillar att jag går naken på banken, men det är det inte, de allra flesta tycker det är väldigt trevligt och de kastar trånande blickar på mig och nej jag har inte Internetbank.

Ett annat ställe som jag finner det vara trivsamt att vara naken vid är hemma. Man kan gå tunt och lufta kroppen på ett bra sätt. När man går runt och hänger naken i hemmet så kan man ibland titta på tv. Jag finner dock att ju högre status tv-programet har desto mindre lust känner man att vara naken, det känns inte rätt att blotta sig för Bonde söker fru helt enkelt. Idrott är också en sak som jag har problem att sitta naken och kolla på, nej det undviker jag, t-tröja med ens favoritlag samt ett par kalsonger är en perfekt till fotbollssändningar. Förmiddags-tv är det ultimata att kolla på naken och kanske göra lite armhävningar(3) samtidigt.

Till sist, du vill känna på min rumpa och det kan vi nog ordna på något sätt.

Ringprogram

Ni har väl också sett sådana program? De som går på förmiddagarna där man kan ringa in och vinna pengar. Jag har tänkt på en sak angående det. Det jag har tänkt på är att programledarena är så oerhört duktiga, de pratar alltid om intressanta saker och de ger ständigt kluriga ledtrådar. En utav mina favoritsysslor här i livet är att kolla på dessa program naken och ringa in, det är kul.

KHJYDVCVCT

Pluxus= lysande

Pluxus var lysande, har jag hört. Jag var iofs på spelningen men jag missade att uppfatta många av de ljuva tonerna av olika anldeningar. Trots att visa delar av blip-bloppandet var lysnade så uppskattade jag mest Lisas dj:insats. Trots toner från henne utan instrument så blev det ändå riktigt kul och trevligt för Simon. Simon dansade och Lisa blev inte arg för att Simon danseade orytmiskt, det var Simon glad för.  jag har tyvärr glömt bort vad min sista snaps hette, om jag inte var full nu så skulle jag slita mitt hår för att jag inte kom på det. tack vare den vänliga Max så fick jag reda på att det var någon form av blandning mellan jäger och gammeldansk.

Som sagt (man ska inte upprepa sig i en kunskapsöversikt) så var Pluxus lysande, det var rysligt bra, jag diggade alla tonerna och jublande emmlanåt genom att säga att ni är lika mycket Gud som Totti. Detta inlägg  har jag skrivit i mina sinnes fulla bruk och jag har absolut inte blivit påverkad av en eventuell drog.

Tack och hej penna och sudd!  

Positiv

Nu har jag till viss del kommit över gårdagens bedrövelser. Trots att jag idag har varit på svensk kassasevice köpt byxor och gått upp en storlek och köpt ett onödigt spel för lite pengar så känner jag ändå att jag har gått mod. Varför? jag har inte en jävla aning, men jag gör det i alla fall och det känns bra. Idag på morgonen så var jag säker på att jag skulle supa mig  ordentligt full ikväll, det är jag inte längre, nu känne jag mer för att ha trevligt med en sund mängd alkohol.

När jag kommer hem efter min shoppingtur så märker jag att mitt msn funkar! Det vänder nu jag känner det, alla kan misslyckas med något någon gång så även er kung, mästare och geni som ni alla dyrkar vid namn Simon Bjerkhaug.

Nu måste jag ta upp någort som inte handlar om mig för att... jag vet inte, men det är nog inte akademisk korrekt att bara skriva om sig själv. Nu är det inte extremt långt kvar till att Giro de Italia börjar, tänk vilka härliga eftermiddagar man kommer få då. Jag är osäker som vilka ställer upp och förmodligen vinner en italienare Girot, men jag tror nog ändå på Valverde. Fast det är klart Cunego kommer nog att kunna försvara de italienska färgerna på ett bra sätt, en sak är i alla fall säker, det kommer att bli spännande, grymt spännade!

Spelet jag köpte var förövrigt ett cykelmanager spel, nu vet jag vad jag kommer att göra för något när jag får tid över. Det kan komma att bli lite mindre inlägg på denna blogg, men det är inte alls säkert att det blir så.

Förbannad

Egentligen ska jag inte skriva i bloggen när jag är så här jävla förbannad men jag gör det ändå p.g.a. att jag måste förmedla min ilska på något sätt mycket p.g.a. att msn inte funkar.

Jag har nu upptäckt att jag är helt jävla dum i huvudet och att jag inte borde gå på ett universitet, jag ska dock gå kvar bara för att jävlas med dom, haha era förbannade något. Jag har tydligen fatalt misslyckats med att förstå två frågor som var helt uppenbara om ur man skulle göra och på vilket sätt man skulle besvara dom.  Jag håller med om att jag mest sladdrat en massa skit och inte läs tillräckligt mycket av den förbannade jävla skit litteraturen. Jag får hålla med om allt men jag är förbannad som en känguro som precis har ätit kött och insett att det var hans mor han åt. Åh jag är så jävla deprimerad, jag förstår inte hur jag kunde misslyckats med denna spännande och givande uppgift som jag mer en gärna gjorde. Det enda postiva är att jag nu får gå ner i litteraturen och skriva om det intresanta som litteraturen tar upp ännu en gång, jippi!

Fan jagt vet inte vad jag gör och jag kan ju inte blanda ironi(?) med vad jag egentligen tycker på detta sätt, det är ju inte av akademisk klass. Jag är så arg så att jag funderar på att cykla ut till en bondgård och strypa en ko med kurslitteraturen. Fan jag kokar så mycket att sova är uteslutet. En sak är i alla fall bestämd, jag ska aldrig mer försöka hitta en för mig intressant infallsvinkel på en eventuell uppgift utan jag ska skriva om den tråkigatse infallsvinklen jag kan se eller hitta på.

Det är i alla fall tur att jag ska kompletera uppgiften till en lärare som jag tycker är väldigt bra och har stor respekt för.

Åt helvete,allt är åt helvete!