Idioter

Ibland är folk idioter, ibland är folk inte idioter. Jag är hyfsat ofta en idiot, men iland är jag inte en idiot.

Det kan vara ganska dumt att döda en idiot. Idioten är säkert värd att dö, men straffet är ganska jobbigt. Det är bättre att skicka någon annan att mörda honom så att du slipper straff. Gärna en hjärndöd orangutang, han kan nämligen inte avslöja dig.

Frätande strumpor

Detta gignatiska problem har ibland drabbat mig. Man sitter, kanske på en stol. Plötsligt ser man att alla ens strumpor håller på att frätas upp. Då finns det bara en sak att göra. Ringa Esais Tegner. Men eftersom han är död så kan man inte ringa honom. Så man får helt enkelt låta strumporna frätas upp och tillverka nya utav navelludd och kikärtor.

Konsten att....

Jag vet i fan.

Det kanske finns en konst i att göra något som är helt tomt, men detta inlägg är inte tomt, bara konstlöst.

Kanke lite väl stora anspråk att försöka göra något med konst. Konsten att tänka är att tänka. Alla människor tänker, tror jag. Ibland kanske man skulle tveka. På att dom tänker. som jag nu, jag är medveten om något, men jag vet i fan vad det är. 

Banan

Jag tror jag fick en lätt släng av apati nu. Det brukar jag inte få, eller lite har jag v'l alltid, men nu känns saker extra menningslöst, inte bara på ett existentiellt plan utan även ett personligt, tråkigt. Jag vill inte ha tråkigt, jag vill ha roligt, men jag orkar inte ha roligt.

bah 

Nu får jag rycka upp mig. Ryck. 

Borde egentligen inte elefanter vara ett vattendjur? Jag tycker en elefant skulle vara ett perfekt vattendjur. Det skulle vara hur häftigt som helst om dne simmade runt med sin snabel. Elefanten skulle också ha ankfötter. För då skulle den kunna simma bättre. Simma kan vara bra om man ska vara ett vattendjur.

Undra hur elefanter skulle se ut om de levde i ett artiskt klimat? Vem vet efter några år så kanske de skulle skaffa päls. Nä, nu svamlar jag bara, det måste vara feberdrömmar. Elefanter med tjock päls, haha.  

Nostalgi

Jag satt och kollade på Eurotalk, där nämndes en spelare som heter Marc Overmars. Denna makalöst snabbe ytter kunde man knappast annat än gilla. Jag sätter mig ner och kollar på lite Overmars-klipp, ganska usla tyvärr. Jag kom dock att tänka på en historia som jag läst angående Overmars som handlade om honom och två lagkamrater vid namn Anelka och Bergkamp. Nyheten var att Anekla bara påstod att Overmars passade Bergkamp. Simon fick då för sig att googla upp nyheten.

En sak som kom emellan nyheten var dock en fullkomligt lysnade och briljant hemsida om Arsenal  
http://home3.swipnet.se/~w-39067/arsenal.htm Om jag haft kunskapen att göra en liknande sida om något lag under samma tid så hade jag nästan garanterat gjort det. Jag gjorde faktiskt en fotbollsbok tillsammans med den kompis långt tillbaka på tiden. Då rankade vi spelare på olika positioner och skrev lite "fakta" om dom (kommer inte ihåg om det var allmänt eller typ en VM-ranking). Enligt min kompis utsago så sålde han senare den tidningen till en pojke i Stockholm, jag kan inte riktigt verifiera det, en fantastisk historia tycker jag det är i vilket fall.

Min kompis var förövrigt Arsenalsupporter, så det var helt fantastiskt att få läsa denna okända persons spådomar om spelarna när man hade lite koll på spelarna då och man vet hur det har gått. Älskar framförallt spådomarna om Stephen Hughes och Alex Manninger. De skulle tydligen bli ordinariespelare i Arsenal i framtiden.  

Tillslut hittade jag även Anelka-storyn, vilken undebar dag! Såhär lödd hans citat: Hösten 1998 riktade han skarp kritik mot sina holländska lagkamrater, Marc Overmars och Dennis Bergkamp.
  - Overmars passar bara Bergkamp hela tiden och ignorerar mig. Ska jag ha bollen får jag springa och hämta den själv, sa Anelka till L'Equipe.

Artikeln: http://wwwc.aftonbladet.se/sport/9907/26/anelka.html

Fantatisk människa den där Anelka.

Alla vet vi att ubåtar inte flyger

Och trots denna vetskap så knarkade Beatles.

Ha!!eluja!

Mina eskapader, bravader och misslyckanden

Så ska min självbiografi heta. Vad den ska innehålla får ni läsa i boken som kommer i sinom tid.

Kampen för att bli redo

Det är något man har utkämpat ett antal gånger i sitt liv och det kommer alltid tillbaka. Problemet börjar alltid med tid, man har nästan aldrig lagom med tid. Antingen går det för snabbt eller för långsamt.
 
De kamper som jag är emst familjär med är att försöka komam tillbaka fårn skada eller sjukdom till en vioss tid inom fotboll. Tendensen är ofta att man tror att det ska gå fortare än vad det gör, iaf om man har en kroppslig skada så att säga. En annan är sjukdom, det brukar kunan gå bra om man gör lite olika kurerarknep. De bästa är mycket vätska, gärna juice och vatten samt vila, mkt vila.

Idag genomgår jag också en form utav kamp för att bli redo, den kampen skulle kunna likans med kampen man genomför när man ska bli frisk till en fotbollsmatch. Vila, vätska och mat ska nog dock göra att jag lyckas tillfriskna till den grad så att dagens uppgift ska gå att klara. Formen kanske inte blir den bästa, men en stabil insats utan allt för många kreativa utsväningar ska jag nog lyckas genomföra.

Ja, jag är idrottsskadad.     

Baah

Baah


Vardagstankar

Varför tar det så lång tid att gå till ett ställe trots att man vaet exakt var det ligger?

Varför ligger inte 100 hundar på samma ställe och sjunger Odelali, odelali, hoppsan vilken dag?

Varför studsar en vinkork bättre än ett usb-minne? (det finns svar på det, men jag orkar inte ta reda på det)

Är Christer Sandelin stolt över vad han har gjort?

Hur länge kan man lyssna på Tomas Ledin utan att bli sinnessjuk? Hur tar man reda på att man är sinnesjuk? Om alla andra är sinnesjuka är det då jag som är sinnessjuk?

Hur lite kläder kan man ha på sig och fortfarande räkans som naken? Är jag naken nu? Varförs skulle jag vara naken nu? Jag är inte naken nu, däremot har jag kläder på mig. Mina händer är iofs nakna, men det räknas inte.

Nu sak jag segla iväg till, Peru, nä jag sticker till Mars, nu. Nej det får bli lite senare, men snart snart.

Test

Idag gjorde jag ett test. Testet  gick ut på att kolla upp tålighet och tid som det tar att göra en sak. Den föll ut på ett reletivt positivt sätt. Öl är fortfarande att föredra men vin är ett rekordeligt alternativ. Test av varorna måste man göra innan man är redo för att ta ut dom i det verkliga livet.

Nu tänkte jag skriva en inledning till en uppsats, bara på skoj. Uppsatsen ska handla om hur text-tv förmulerar sina rubriker så att de ska vara intressanta för tittarna.

Alla drabbas av det, någon gång i ditt liv känner du lite tristess av att se ett visst tv-program. Man kan då inte hålla sig ifrån det. Nej, man måste trycka på knappen som gör att du kommer in i text-tvs värld, och där, där kan du träffa på det mesta. Exempel på rubriker är: hur man avmaskar katter, presdientkandidanten i Pakistan har mördats,
Tutt-Linda ska tydligen sjunga och drömål av Zlatan.

Det finns otaliga exempel på rubriker som gör än väldigt intresserad och nyfiken, men hur är det egentligen med innehållet? Blir innehållet bara innehållslösa artiklar som säger mindre än själva rubriken, eller kan de leva upp till vad man förväntar sig?

Det är frågor som man gärna vill ha svar på och det kommer du få. Om du läser den kommande uppsatsen och inte lägger ifrån dig den och läser aftonbladet, veckorevyn eller något annat innehållslöst tjafs.


Vin, fotboll och rockballader

Kan det bli bättre?

Träning

Nu är det dags för ett riktigt dagboksinlägg igen, kan vara bra, kul eller alldeles jättetråkigt till och från, hur som haver här kommer det.

Jag har lite smått börjat dra igång med träning under året, det har blivit en mjukstart vilket jag främst skyller på långa skoldagar. I lördags hade jag grusträning ganska tidigt, men det var oväntat trevligt. Jag hänger fortfarande med helt klart även att det nu finns folk som har tydligare bättre kondis än jag. Tunnel och mål var dock lite av det jag hann med :D. Idag blev det cykeltur, skönt även att det kanske var i lite väl maklig takt, men det kändes iaf i ben och lungor. Imorgon blir det lite lugnt naffi och någongång under veckan ska jag lyfta lite kropp.

Numer tränar jag inte fem gånger i veckan som en gång i tiden. Jag tror ändå jag kommer klara av att hålla mig på en hyfsad nivå. Förhoppningsvis kan jag också slippa sjukdomar som jag ofta fått under vintertid när jag tränat och då får man ju börja om igen lite halvt. Så jag håller mig förhoppningvis på en jämn nivå hela tiden nu. Två till tre gånger i veckan räknar jag med att träna.

Ombytta roller

Eller vad man ska kalla det. Argumenten förändras i alla fall snabbt beroende på vilket situation man har. Om man vinner hela tiden så är det bara segrarna som spelar roll, inte vägen dit. Om man nu inte är riktigt bäst på att vinna så är det spelet som avgör.

I Serie A är det just nu lite omvända roller mellan Juventus och Inter och argumentatioen från lagens suppotrar är många gånger underhållande och förbluffande att höra. Intersupportar försvarar vissa billiga situationer på samma sätt som Juventus gjorde för flera säsonger sedan. Jag är osäker på straffsituationerna igår, många är säkra, de flesta som inte Är Intersupportar är säker på en sak, Intersupportarna på en annan, märkligt.

Juventus är nu det laget som får allt emot sig från domarna, iaf enligt supportarna. Lite tragikomiskt för andra som år efter år har upplevt likande saker som Juventussupportar påstår att Juventus utsätts för nu.

Roma då? Jo Roma är laget som spelar roligast fotboll, de moraliska vinnarna helt enkelt ;).  


Sagan om päronet som ville bli ett äpple

Det var en gång ett päron. Päronet var ett ganska lyckligt päron fast det var en liten sak som gnagde päronet, ja eller två saker, dels en liten jävla insekt. Den andra saken som gnagde honom var att han ville bli ett äpple. Päronet kände sig helt enkelt inte trygg med att vara ett päron, för han visste om att han i själen var ett äpple. Dessutom gillade han inte schargongen i päronträdet. Han ville inte hela dagarna höra dåliga skämt om att hans kropp var päronformad och att han borde träna lite mer. Han ville hellre höra skämt om dråpliga personer med äppleknyckarbyxor som vill ha en mot sitt lår. Dessutom älskade han äpplenas sång, de som sjöng så fint: Jag som är ett äpple, du kan dela mig i två, eller äta hela själv.

Päronet satt där på sin gren och längtade efter att bli ett äpple. Dagarna gick och tillslut hade päronet inte längre energi att hålla sig kvar i trädet, han ramlade ner. Päronet föll i närheten av äppleträdet, han kunde kommunicera lite med äpplena, de var så snälla, men de var noga med att påpeka att han var ett päron. En dag när all energi höll på att ta slut, vårt kära päron höll på att dö. Då såg han en person med äppleknyckarbyxor som plockade upp äpplen från marken. Han närmade sig päronet och höll på att plocka upp det, men så såg han det: Du är ju inget äpple, sa han och mosade päronet med sin fotsula.

SLUT 

Orka sova

Nä tråkigt, Någon jävla Bin laden vill mäkla fred, nu känner jag inte till släkten så noga men det känns som att jag har mer jävla legitimitet att medla fred i världen en honom oavsett hur kompetent eller inkompetent han är (möjligtvis felstavning men jag då får du väl sjunga någon jävla opera osh strypa en gnu och supa en sup och helt enkelt stå ut för jag tänker inte ändra mitt ordval(om det inte är fel och du snällt påpekar det)) så kommer det liksom bara slå fel.

En annan sak som är intressant är hur väggar tenderar till att inte ändra färg oavsett i vilket tillstånd man är. Om man då inte av olika anledningar hallucinerar eller så, men det finns det ju aldrig någon anledning till att göra.

Jag känner att det finns en tendens till ett bittert tonfall i mitt inlägg. Detta beror på att jag skriver blogg nu och kom hem ganska nyligen, iofs drygt en timme sedan. Det börjar bli dags att sova, tiden är redo för det.

Den 25:e smäller det!

Perfekt fylla

Det är inte ofta man drabbas av det, ikväll gjorde jag dock det. Helt bortslösat känns det dock till exempel fär att jag sitter hemma och skriver blogg. Den mest intressanta personen träffade jag nog på ICA idag och nykter vilket kanske säger det mesta om kvällen, lite intressanta diskussioner uppstod också men när det inte håller på till halv fyra så är det fan inte rätt på något sätt. Det ska inte ta slut lite innan två iaf, baah.

Snart kan jag Total eclipse of the heart, iaf första textraden och typ refrängen.  

 

200

Så många mål har Totti gjort för Roma, 161 av dessa har han gjort i ligaspel. Stort. Cupmatsen mot Torino slutade 4-0, totalt totalt 5-3.

Hey, i made it

Vi fick bra kritik på vår P6 uppsats och nu är kursen snart över, jag är stolt över mig själv nu faktiskt, jag drog ett stort lass i denna produktion och jag klarade av det.

Jag har bara en väldigt bra känsla inombords just nu.

Skämsfilmen

Jag har lagt upp lite olika filmer på youtube. Alla som jag har lagt upp där har jag sedan lagt upp här på bloggen, förutom den som jag nu kommer att publicera.  Det är en musikvideo som jag och en till gjorde till en film i gymnasiumet. Säga vad man vill om den filmen, men det var den räddade upp mina betyg i gymnasiumet en del. Efter att jag har fått ett fint betyg på filmen på youtube så känner jag att jag kan lägga upp den här. Många har ju dessutom hört mig på singstar så pinsamfaktorn är inte så jättestor numer, håll till godo. 

Det blev visst problem med att lägga upp Youtubesaker på bloggen för tillfället, så det får bli en länk för tillfället nu.

LÄNK

Fotboll är livet, fotboll är bäst

serie A är äntligen igång igen, det känns ooerhört bra, spännande och kul.

Det blev seger för Roma med 2-1 mot Atalanta, inte jätteövertygande men seger är alltid en seger. Roma lyckas dock inte knappa in på Inter som fortsätter att vinna, 3-2 mot Siena idag. Egentligen var det igår startade och det med en match mellan Catania och Juventus, Juve tappade poäng vilket innebär att seriens två bästa lag drar ifårn än mer. Cassano gjorde ett och låg bakom de två andra i Sampdorias seger mot Palermo, han börjar komma igång den goda Cassano.

Matchen som denna omgång som på förhand kändes klart mest intressant var mötet mellan Milan och Napoli. Det var nämligen matchen där Milans nya fräslare skulle debutera, den 18 åringe brassen Pato. Lite i skymundan fårn Patos debut så gjorde en annan brasse comeback i Milan. Hans namn? Ronaldo. Matchen på San Siro blev på många sätt magisk, det låg liksom en viss förväntan i luften, det var idag Milans skulle vakna ur siin dvala som de har legat i, det är nu det ska komma in i en nya era, ledda utav den 18 åringe Pato. Milans anfallspel i matchen gjorde idag ingen besviken, många gånger var det fotbollspropganda. Och den stora kreatören var, just det Ronaldo. Världens bästa anfallare stal lite av showen från den nya stjärnan. Två mål och ett erhört vackert förarbete var lite av det Ronaldo gjorde. Napoli och framförallt Lavezzi bjöd dock upp till dans, ordentligt. De kom tillbaka två gånger i första halvlek och i halvtid stod det 2-2. I andra drog Milan ifrån och vid ställningen 4-2 så fick Pato sitt läge och han tog det, han fick sätta matchens sista mål, 5-2, San Siro kokade. 

Milan går nog en ny vår tillmötes. Den kan dock ta slut ganska fort. De ställs som bekant mot ganska tufft motstånd redan i åttondelsfinal i CL och om de åker ut där så är säsongen i princip över, för ligan är de redan borta ifrån.     

Ett år!

Idag fyller min blogg ett år! Mitt första blogginlägg i denna blogg och någonsin skrev jag alltså den 12 januari 2007. Det här är också mitt 412 blogginlägg, jag har alltså skrivit mer än ett inlägg per dag, om det är starkt jibbat eller ett tecken på att jag har för lite i att göra skiter jag i att spekulera vidare på. Jag tänkte återanvända lite gamla inlägg till detta inlägg. Lägga upp lite höjdpunkter eller möjligtivs lågmärken som har varit i bloggen, en liten nostalgitripp skulle man kunna säga.

http://folktomt.blogg.se/2007/january/varfor.html#comment
http://folktomt.blogg.se/2007/january/mitt-livs-storsta-upplevelse.html#comment
http://folktomt.blogg.se/2007/february/diska.html#comment
http://folktomt.blogg.se/2007/may/ryssland.html#comment
http://folktomt.blogg.se/2007/july/tarmskoljning.html#comment
http://folktomt.blogg.se/2007/september/mina-samlade-filmer.html#comment
http://folktomt.blogg.se/2007/september/sno.html#comment
http://folktomt.blogg.se/2007/october/social.html#comment
http://folktomt.blogg.se/2007/december/p76.html#comment

Ha god läsning om ni oorkar läsa skiten. Aannars så kan ni sjunga en sång istället, eller något annat kreativt.Helvetesveckan är över

Och då pratar jag faktiskt inte om datorhaveriet utan min skolgång. Under varje skoldag har jag varit i skolan från typ tio till fem, de flesta dagar ännu längre. Veckan avslutades med att jag satt i skolan från 10 till klockan 21. Det är dock endast jag och en till som har haft denna arbetsmoral, de två andra har varit i skolan lite till och från. Undegfär hälften av tiden som jag och den andra gruppmedlemen, men nog om det.

Kvällarna har det också varit ganska fullt emd aktiviteter så enda kvällen som jag egentöigen har varit hemma var när datorhaveriet ägde rum. Så jag har inte haft tid med bloggen och nu får bloggen bli en klagomur, jag har ont i huvudet trött i kroppen och på gång att bli sjuk. Som tur är blir det lite öldrickande, jag lär dock somna under det.

God fprtsdättning på er, i helgen ska jag bara göra en skolövning, suck.   

Datorstrul

Igår kväll efter en dag där jag satt i skolan fårn 10 till 19, men en längre middag och sedan en kortare löptur i Norrköping så satte jag mig framför min PC. Problemet var att min PC inte ville starta, eller den ville men den ville inte starta igång Windows, en liten sak som jag har fått för mig kan behövas när man ska använda sin PC. Efter lite kontakt emd datorkunnigt folk (främst Lali, tack för hjälpen Lali) så bestämde jag mig för att jag skulle kontakta dell angående saken imorgon. Jag letade också efter garantipapper och likande, vilket gick hyfsat men inte så bra.

Morgondagens samtal. Jag ringde dell och berättade om problemet och likande. Vi kom fram till, eller han som hjälpte mig kom fram till att datorn behövde omformateras.  Det kunde tydligen bli vissa problem med antingen grafikkortets eller minneskortets drivrutiner (eller nåt sånt) och att det nog var det som var problemet. Så nu sitter jag här på min omformaterade dator och har lite blandade känslor. Det är tråkigt att vissa saker har försvunnit, som musik och lite annat, jag tror t.ex. att min Triadtolkning för alltid kommer att vara borta, jag har heller inte lvar min animerade film från gymnaiset, den finns det dock andra personer som innehar så den borde jag kunna få tag på. Aja jag ska inte resonera ihjäl mig om detta. Dansbandstemat till Varför Jimmi Hendrix inte spelar på republik kommer i alla fall få lite problem nu. Jag är ändå positiv att datorn funkar nu igen. När jag har formaterat om den så är den ju lite som en ny dator igen, den behövde en formatering, det hade varit lite strul med den senaste tiden. Jag skulle dock ha önskat att jag gjort den och sparat viktiga och roliga filer, men nu är det som det är.

Glad påsk!

Jag tänkte nu förövrigt lägga upp en bild på mig i bloggen nu äntligen, visserligen via min dåliga webcam men det får duga. Jag fick lite snälla kommentarer angående min växande ansiktman så jag tycker den är redo för internetsvärldens ljus.

Det sämsta som gjorts


Simon är tillbaka i stan

Det är en glädjens dag för många personer i Norrköping. Folk har valfärdat hit p.g.a beskedet. Jag vill dock inte ta emot några besökare för tillfället, så hyllningarna får vänta. Det är ganska otroligt så fort Norrköping mer omnjed har tagit emot mig som folkhjälte. Trodde det skulle ta några mer år. Det tog mig trots allt 12 år att bli folkhjälte i Långemåla.

Hell Simon, och fräslaren sade: Du skall bli försonad om du lever som du tror att man ska leva.

-

Eftersom att många utav mina bloggläsare är kloka människor så förstår ni nu på rubriken att det stundar ett mycket insiktfullt inlägg, men där tar ni fel mina kära vänner.
 
En lila solros med röda prickar på själken. Bladen friteras utav solen med hjälp av oljan som Stuart Baxter har hällt på solrosen. En katt kommer och äter upp solrosen. Efter några år så bajsar katten. Solrosen är fortfarande hel och den börjar återigen växa mot solen. Tillslut når den solen. Detta ser Lennart "det här är Lennart" Daleus och klättar upp för solrosen hela vägen till solen. Lennart sitter på solen och skriker ut: vad var det jag sa medans han brinner upp och tillslut dör.

Jag tror precis att jag fick en akut Carl-Einar Häckner sjuka. Jag råkade se honom lite på TV förut ikväll.

Jag sitter förövrigt här och är fundersam över vad som nu ska inträffa. Jag har liksom förväntningar men jag vet inte på vad jag ska ha förväntningar. Lite som när man ska välja om man ska köpa en glas, en cholkladbit eller ett mjölkpaket. Det blir dock gärna en glass med mjölkchoklad då. Eller en piggelin, för piggelin passar nämligen alltid, fast bara på sommaren.Djur

Ibland tänker man på djur, undrar om djuren någonsin tänker på oss. Det gör dom kanske, jag vet faktiskt inte, vissa djur vet vem man är i alla fall. Vissa djur vet också vem människan är, vissa undviker människan, några suger blod ifrån människan (och då pratar jag inte om kapitalister).

Man kan också fråga sig hur djuren ser på problemet med växthuseffekten, jag ser i alla fall aldrig en grävling göra något åt saken, nu har jag i och för sig sällan kontakt med grävlingar så det skulle kunna göra något om saken. Jag tror dock inte att grävlingar gör det, de är sådana egoistiska varelser, de  rotar t.ex.  i andra personers sopor, snacka om att utnyttja andra.

Då var karusellen igång igen

Igår var det lugnt och stilla, knappt inget hände. Idag däremot så har halva fotbollsvärlden (som brukligt i dessa tider) ryktats till Roma. Eller halva fotbollsvärlden är väl att ta i men i alla fall än 8-10 namn har nämnts i samband med övergångar till Roma, förmodligen kommer väl högst 15% av dessa komma och förmodligen inte under detta fönster, men spännande är det.

Om övriga världen, den riktiga så att säga är igång vet jag inte riktigt, jag spenderar nämligen mina dagar i Långemåla och där finns det inte så många tecken på intelligent liv. Inte för att folk är mindre intelligenta i Långemåla utan av den anledningen att det knappt bor några där och jag har en förmåga att sturnta i att lämna huset. Ett utav få tecken på liv är TV:n, och ofta är det då ointelligent sådant. Speciellt idioterna som sätter upp programtablåer, bu för dom. Tur att det går Tour de ski, samt lite fotboll. Dock blir det konkurrans om TV:n och det. Min syster har den fula ovanan att sitta och kolla på film när jag kommer ner klockan 12 på morgonen för att se på skidor, förjävligt är det. Aja idag missade jag inte så mkt.

Det börjar också så smått bli dags att ta tag i skolsakerna igen. Jag avvaktar dock ett par dagar till, några dagars till lugn och ro innan helvetesveckorna börjar. Jag hade förresten drömmar om mitt grupparbete (tror jag ibland kan det vara svårt att veta om det är dröm eller verklighet) Det som kom upp var iaf problem med tågtider klipptider, magcancer som visst bara var lite gaser samt något annat som säkert kommer dyka upp. Baah.


Intressant dagboksinlägg, snart får jag skärpa mig och skriva lite allmännyttiga saker som varför man ska bojkotta grönsaker, om valet i Pakistan, varför ICA-Stig har tappat i förtroende eller tio råd till hur man ska gå tillväga vid bankrån. 

Blåbärskog 

Dagen då hela världen är bakfull

Kan man kalla denna dag för. Ja alla utom idrottare som spelar fotboll i England eller livnär sig på att åka skidor. De ska nämligen underhålla oss andra som har äntrat det tillståndet där det inte är så lämpligt att hålla på med fysisk aktivitet. En dag som denna får man inte heller några tecken på andras människors existens, det kanske bara är jag kvar på denna jord så här 2008. Massa TV samt datorkonkurrans har gjort att jag inte dragit mig ut på nätet förän vid denna sena timme, men särskilt livfullt var det inte här heller. I nyhetsvärlden, som för mig innefattar just nu i princip nyheter om Roma eller som rör Roma så har det inte hänt ett dugg denna dag. Nyheter verkar sova ruset av sig och kommer nog först imorgon. Övriga nätet känns också ganska folktomt så här den första Januari. Imorgon brummar nog världen igång igen.

Lingonskogen