Test

Idag gjorde jag ett test. Testet  gick ut på att kolla upp tålighet och tid som det tar att göra en sak. Den föll ut på ett reletivt positivt sätt. Öl är fortfarande att föredra men vin är ett rekordeligt alternativ. Test av varorna måste man göra innan man är redo för att ta ut dom i det verkliga livet.

Nu tänkte jag skriva en inledning till en uppsats, bara på skoj. Uppsatsen ska handla om hur text-tv förmulerar sina rubriker så att de ska vara intressanta för tittarna.

Alla drabbas av det, någon gång i ditt liv känner du lite tristess av att se ett visst tv-program. Man kan då inte hålla sig ifrån det. Nej, man måste trycka på knappen som gör att du kommer in i text-tvs värld, och där, där kan du träffa på det mesta. Exempel på rubriker är: hur man avmaskar katter, presdientkandidanten i Pakistan har mördats,
Tutt-Linda ska tydligen sjunga och drömål av Zlatan.

Det finns otaliga exempel på rubriker som gör än väldigt intresserad och nyfiken, men hur är det egentligen med innehållet? Blir innehållet bara innehållslösa artiklar som säger mindre än själva rubriken, eller kan de leva upp till vad man förväntar sig?

Det är frågor som man gärna vill ha svar på och det kommer du få. Om du läser den kommande uppsatsen och inte lägger ifrån dig den och läser aftonbladet, veckorevyn eller något annat innehållslöst tjafs.


Kommentarer
Postat av: clara

haha jaaaa gud vad kul det är!

Postat av: Josefin

Ja kanske är det just läsken som gör det men alkohol är inte riktigt min grej. Blir kanske en grogg då och då men inte mycket mer.

2008-01-24 @ 11:46:00
URL: http://zimmergren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback