Fotboll är inte det viktigaste i livet

Det är sådant man inser när man själv förlorar. Vi borde i alla fall fått minst en poäng.

Ibland känner jag att det känns skönt att plåga kroppen, lite halvt utmana vad den klarar av, sen har jag en relativt låg smärttröskel, fast jag försöker ha en hög. Jag tror inte jag är sjuk längre när jag spelade idag, lite krasslig möjligtvis, men det är inget man känner av under matchen.
Fotbollsspelare, i alla fall jag, gillar att lyfta fram när man gör "heroiska" insatser och spelar när man kanske inte riktigt borde, t.ex. om man råkar vara skadad. 

Imorgon, jag har fan för stora förväntningar, dessutom lyckades jag efter fotbollen få någon slags småblåsor på tungan, så imorgon kan man redan ge upp. Man ska inte har förväntningar, knappt ens förhoppningar, sån är jag.

 

För fan

Nu kör vi. Lite alkohol i blodet och kroppen blev rensad på bakterier eller något. För lite underligt är det att man efter en balfylledag mår det bästa man gjort på hela veckan.

Jag är ganska laddad.

Ikväll är det boll, känns bra, eller i alla fall helt okej. Med hyfsad sannolikhet så förlorar vi, men med lite tur så ska det nog kunna bli seger.

Imorgon blir det fest, känns bra. Så här partysugen har jag inte varit på ett i alla fall hyfsat tag. Två veckor kanske.


På måndag ska jag tvätta, det blir nog kul. Nu kommer jag inte tänka på det på ett tag.Krunegård var ganska bra igår, det är trevligt.

Inte ett moln

Eller vafan, de tär ganska många moln, regnar gör det också, det är att jävla pissväder. Fan, hoppas det slutar rgan tills man ska vandra runt, jag har ingen lust att bli blöt. Dessutom kanske jag ska försöka skaffa ett försök till frisyr, och hur ska det gå om det regnar och håller på? Många frågor inga svar. Helvete, sluta regna, jävla väder! Kallt är det också, snart blir det väl snö av regnet.

Nu såg jag, det snöar! tvi vale.

Inställt


regn.

Dags för helvetet

Snart är det dags för helvetet igen, Roma möter Sampdoria. Den matchen ska genomlidas, för ett par dagar sen hade jag känslan att det skulle bli seger, den har jag inte riktigt kvar. Fan, Sampdoria hemma, det ska ju bara vara seger, men nu blir det ju inte alltid som man vill eller har förväntat sig.

uschanamig,

Vardagstankar

Undra hur många som promenerat på Ölandsbron. Varför skulle man förövrigt vilja promenera ölandbron? Det är ju som att promenera några kilometer på en betongklump över vatten, det låter jättetråkigt.

Varför?

Undra om eskimåer skulle trivas i Namibia?

Frankie Fredericks kommer från Namibia, han var ganska snabb, och han har haft mustasch. Lite som Tom Selleck, fast Tom är ju inte snabb då. Inte som Frankie i alla fall. Deras mustascher är inte så lika heller förövrigt.  

Fan det är närmare till Riga än till Kiruna, i alla fall om man befinner sig i Tallinn. Om man befinner sig i Piteå så är det inte så.

Den som kom på tennisräknesättet måste ha haft någon form av störning.

Kanske syfilis.

Undra om någon kommer heta Benito Mussolini i framtiden, eller Benoit Pedretti för den delen?

Panelen

Panelen som har svaren på hur tjejer ska bete sig har kommit med nya svar, två stycken faktiskt.

avtändande

sminkad eller ej

Nils briljerar med bra svar: - Jag föredrar lagom med smink. Att försöka uttrycka personligheten med smink går bort och matchat smink med kläderna ser bara töntigt ut. Det ska se ut som om du inte bryr dig, även om du gör det.

Ingen stress bara fart och fläkt iaf

Utan att de inte har hänt något så har en lätt snuvig jag sprungit runt. Och det på dagen då vintern kom till stan, för det är väldigt kallt, så kallt att jag faktiskt i detta nu fortfarande har byxor på mig. 
 

Imorgon blir det filminspelning vid kungens rondell.
Det finns en morgondag, den är imorgon.
På den kan man äta bullar, eller banta. 
Idag åt jag fisk, men inte bara det.


 

En text

Om du tror på det första ögonblicket, om du vågar lita på det.

Vi som aldrig setts förr

Betyder glansen i ditt öga att du trånar o längtar

Men vi är som ett pusselspel, som passar med varsin del

låt mig komma in, när du öppnar dig, som en vildros


jag tycker om när du tar på mig

Och jag tror kärleken är på väg

På fyra sekunder går det i mina brallor.

om det är det här du kallar kärlek vill jag inte längre va med


Fast det var så kort romans var det nåt jag borde ha förstått

Jag skulle sakna den där stunden
det fanns mycket kvar att säga men hon bara gick

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut, då ser man allt med lite andra ögon


Det blir alltid värre framåt natten

Snart kommer regnet som en våg och sköljer bort

Jag trivs bäst i öppna landskap

där jag kan glömma att du lämnat mig


Jag har lånat textrader från andra låtar och satt ihop i ett kollage eller vad man ska säga.


Suck

varför bry man sig.

suck


Fan så fullkomligt oerhört uselt, det blir väl att undvika nerflyttning nu antar jag. Till nästa säsong sä lär De Rossi, Aquilani och Mexes lämna, för vem fan vill stanna kvar i detta sjunkande skepp, patetiskt. Så många spelare som inte håller nivån att man mår dåligt. De tjänar tydligen hyfsade pengar på detta arbete, tänka sig.

Årets längsta natt

Utnyttjade man inte i form av fest, lite ledsen är jag äver det, men det går över, tror jag.

Timmen längre för denna dag har jag egentligen inte alls utnyttjat, jag väntar mest, inte på ngt specieltl heller, först på fotboll och sen på att dagen ska ta slut. Det är något speciellt med dagar man bara inväntar att de ska gå förbi liksom, de är ganska menninigslösa men på något sätt ändå inte menningslösa.

Allt är väl egentligen menningslöst, men det jag tycker har en poäng eller vfiktigt blir ju på något sätt menningsfullt för mig.

Nästa vecka har jag förväntningar på, men samtidigt inga alls, känns som att den på vissa plan i alla fall kan bli underhållande, eller så blir den det inte. Jag funderar på om jag kan bli besviken på nästkommande vecka, och klart jag kan bli det, men inte så farligt.


Sitting here wasted and wounded
At this old tangentbord
Trying hard to capture
The moment this morning I don't know

Silbersky

Leif Silveberski överraskade på mig idag i en Videokväll med Luuk, på ett postitvt sätt. Jag tyckte han hade mycket intressant att säga. Det bästa programmet jag sett av Videokväll denna säsong.

Ibland kanske program borde ha mer gäster som inte är artist skådis eller idrottare. Det finns väl säkert iofs, bara det att jag söker lite dåligt. Halvnormalt folk eller hur man nu ska uttrycka det är många gånger hyfsat intressanta de med.

Funderingar

Lördag spenderad i sin ensamhet gör att man hamnar i lite olika funderingar. Eller vafan, egentligen vet i tusan om jag har gjort det nu när jag tänker efter.

Jag har ju mest slötittat på boll och kollat upp vad som går på tv ikväll. För ikväll blir det en klassisk tv-kanalskväll i glad Svensson-anda. Till min förfaselse ser jag att det ingår en jury i i alla fall två av kvällens program. Jury-konceptet var kul ett tag, men nu blir det bara menningslöst. De ska hålla på att bedömma folks mediokra eller rent av usla framträdanden och sen ge kritik. De ska gärna vara lite roliga och fyndiga, och för en människa som inte är rolig eller fyndig så är det svårt att ge en sådan kritik, det blir liksom bara röv.

De två programmen som är ikväll är dansbandskampen och stjärnor på is. Dansbandskampen, som jag faktiskt inte har sett mer en en glimt, tycker jag det verkar vara helt menningslöst att ha en jury, folk är väl själva benägna att bedömma vilken jävla musik de helst vill dansa till. I stjärnor på is förstår jag poängen med domare, men låt dem för fan vara domare, jag vill inte höra menningslösa skåp försöka låtsas vara halvkomiker.

Jag funderar på att i alla fall se delar av de två programmen ikväll så att jag sedan kan sitta och spy galla över de båda jurysena (hur fan böjer man det ordet).

När jag tänker efter så har jag nog funderat lite på livet. Jag kommer inte fram till något, om det nu är det man ska göra.  

Möjligheter

Idag har jag möjligheten att se på fotboll mellan klockan 13.00 till klockan 23.00. Det är inte omöjligt att det blir så. Jag ska nog se i alla fall tre matcher.

Fylleblogg

De senaste utgångerna har jag på olika sätt haft förhinder för att fylleblogga. Nu har jag inte det, woho! Jag borde inte ens gått ut eftersom jag inte är riktigt pigg, men dum som jag är så gör jag det. Det är nästan så att jag förtjänar att må piss imorgon, men bara nästan.

Fotbollen hade jag rätt bra fysik, reslutatet var dock sämre, skit. Lagkompisar delar förövrigt på saker.

Redo

.


En kamp

Livet är en kamp. På det hela taget en ganska ojämn kamp. Man försöker länge, men efter ett tag går det åt helvete och det är bara att inrikta sig på en ny kamp.


Just nu har jag en kamp för att bli frisk så att jag kan spela fotboll imorgon, det ser ut att gå åt helvete, men fortfarande finns chansen, jag ska försöka ta den.

Hälsa

Min hälsa är gott till att ha blivit lite o. Jag hoppas att det bara är en daglig dipp och att jag inte är påväg att bli sjuk, jag har inte tid att bli sjuk, eller framförallt inte lust, men det ska nog gå bra. Livet tendera att fungera helt okej. En annan sak är fotbollen, men den skiter vi i nu.

En sak som är trevligt i samhället är att hälsa på folk. Jag börjar bli bättre och bättre på det tycker jag. Jag hade lite problem med det förr i tiden, men jag börjar skärpa upp mig.  En sak som jag har stora problem med är dock fraserna tack och varsågod, så ta det inte som en förelämpning eller något om jag skulle missa ett sådant agerande, men ni som känner mig vet troligtvis redan om det.

Ronaldo?

knappast, eller?

Hänt mycket

För mig har det hänt ganska mycket under helgen. Jag orkar inte göra någon redovisning mer än att jag kan säga att den började ganska bra och slutade lite sämre.

Den kommer nog påverka mig i framtiden i alla fall.


Fan, ibland är jag jävligt bra, och det är fan kul att vara det ibland.

John Bon Jovi, haha.


Fan Fan Fan

.........


Totti var ialla fall bra.

Ikväll smäller det

Roma möter Inter i vad som kan bli Romas absolut sista chans att haka på i någon form av titelkamp. Skador har faktiskt börjat läka och det stora problemet inför matchen är att två mittbackar är avstängda. Det mest glädjande inför kvällen är att Totti är med i truppen, rykten gör också gällande att han kommer starta matchen. Låt Totti bli en injektion som Roma behöver.

Det skulle vara jäkligt skönt med en seger idag. Jag vill uppleva den härliga känsla som bara en fotbollsseger kan inbringa.

Forza Roma!

Lite seg

Ibland känner man att man kanske inte riktigt har orken att göra det som man planerat. Men uppdraget ska fullföljas, så det är bara att ta tag i saker idag.

Just nu ska jag försöka ta tag i frukost och sen dusch, fy fan, livet är inte alltid lätt.

Förövrigt, Bon Jovi, fucking John Bon Jovi.


Jag tänker

Det är därför jag bloggar.

Eller så bloggar jag för att  jag inte tänker.

Skitsamma alla skäl är lika goda och om man inte har något skäl så är det också ett bra skäl.

Tänk om man var skelögd, då skulle man man kanske se lite annolunda, och även ha ett lite annolunda utseende.

Förbannade landskamper

Juan blev skadad skadad när hans Brasilien mötte Colombia och är tveksam till helgens match. Det kan innebära att Roma möter Inter utan Juan, Mexes och Panucci, detta kan bara sluta åt helvete.

Kassar

Kassar är den enskilda vara som butiksinnehavaren gör det största påslaget på. Egentligen borde man göra en kasstrejk, och om jag inte var så lat så skulle jag jämt ta med mig en egen väska eller kasse och inte betala för skiten. Undra hur mkt pengar man lagt ut på kassar de senaste åren, Jag vet inte, men jag skulle gissa på. För Mycket! Dessutom förstör de miljön.

Utrota alla kassar, inför ekonomiska teleportörer istället. Alternativt bärapor som bär hem allt, eller en skinnfåtölj. Ni vet vad man säger. Man kan aldrig ha för många skinnfåtöljer.

länk till källan

Motivation

Det är något speciellt med motiavtion. På något sätt kretsar hela livet kring just motivation. Många gånger är det just bristen på just motivation som påverkar en, man vet bara inte hur.

I och för sig så skulle förmodligen inte ökad motivation angående exempelvis disk påverkar min vardag nämnvärt. Just nu kan jag inte riktigt bestämma mig om jag har motivation eller inte för saker. Eller, det står väl ganska klart att det mesta jag känner just ikväll är omotiavtion över att göra saker. 

Det här blev en aning rörigt, tror jag, iaf för mig. 

Jag är på någon nivå även taggad, jag vet inte till vad, men på något sätt känns det bra, att inte veta vad man är taggad till.

Låt som är kanoners


Måndag

Gud vad träligt. jag ser redan fram emot inte måndag. Framförallt vill jag ha helg, det känns som att det är dags för det. Det var trots allt ett tag sedan det var festligheter. Innan pengahelg ser det ut att bli en ordentlig uppbunkring, inte mig emot.

Skolan flyter på lagom bra just nu, inge särskild ångest och jobbighet över uppgifterna, förutom lysningsövningen, den ger mig kalla kårar, av uttråkning och motiavtionsbrist då.

Nej nu till något annat än mitt liv. Här kommer lite, jag vet inte om man kan kalla det råd eller vad man ska kalla det, bra skit är det iaf, tänk på det girlz, från
vecko revyn 


Hakuna Matata


Take a look at me now.


Hälsa på

En halv blixtvisit blir det till helgen. Känns hyfsat att träffa familjen lite igen och sen där hundskrällena ska bli kul att se. Hundar har ett speciellt sätt att hälsa som gör en glad.

Jag tror

Jag tror att...

hmm

Jag tror att man måste fiska för att lyckas som fiskare.

Bilder

Här kommer lite bilder på mig i samband med lördagens förfest, snygg som få är jag :).

bild på mig


bild 3


en bild

Blott en dag ett ögonblick i sänder

Ännu en dag har gott av detta jordeliv. Fan, man börjar bli gammal.

Inga tulpaner växer på träden nu (tror jag inte), och tur är väl det.

Jag borde ställa mig i duschen, jag har spelat boll, men jag orkar inte, jag inväntar fattigdom.

Snusa, det kanske man skulle börja med. Tänk om man var smart och rik.

Om jag hade en bra operaröst så skulle jag nog börja med opera, om jag kunde spela pinigs bra så skulle jag nog satsa på att bli pingisproffs. Eller förresten, jag vill inte bli pingisproffs, det känns så förgjordat tråkigt.

Tänk om man hade en egen måne, som man kan åka till. Fan vad långtråkigt det skulle vara.

Lättare

Besult och agerande blir fan så mycket lättare med alkohol i blodet. Man borde jämt var full, då vet man i alla fall vad man ska göra och typ gör det, sen om det är fel åt helvete är bara detaljer.

Sjunger i mitt huvud

Mitt huvud sjunger på lite olika låtar som det så ofta görs. Nu är det dock lite jobbigt, för jag sjungs men jag kommer inte på riktigt vilka låtar det är som gäller. Jag behlver bra hjärnmusik som jag kan springa och nynna på, eller vafan jag behöver inte alls bra, bara det är trevligt att sjunga på den. Fan, det är såhär det går när man missar dobidoo och sing a long. Fan, varför ska man ha ett "liv", skulle inte allt vara mycket bättre om livet var ett enda långt sångprogram? Iofs är livet trots allt ganska roligt, så jag vill nog inte att det ska vara ett enda långt musikprogram trots allt :).

Fotbollen går förövrigt åt helvete, eller mest Romas, men det är ju den som gäller, Naffi kan trösta min fotbollsvärld lite Åt helvete med fotboll.

Nu blir det fan lite Elton, Elton är bra.

.


Gissningstävling

Vilken låt kommer denna textrad ifrån?

Om du tror på det första ögonblicket, om du vågar lita på det.

Och ikväll har vi inget att göra

Med denna frekvens på bloggandet så kan man ju bli lite fundersam. Sanningen är väl att det var ett tag sedan jag hade en kväll med såhär mycket dötid för mig själv, ganska skönt.

Jag kanske har kommit på någon form av produktionsidé, får se om det blir upptagen hos gruppen.

Tänk att vara fisk, då hade man simmat mer än vad man gör nu. Man hade heller räknats lite som ett låtsas djur, utan känslor typ. De djuren som är mest legalt att döda känns som att det är insekter, typ flugor eller myggor, men flugor är ju nästan som svamp. Vad coolt det vore med en pratande svamp. Jag gissar i och för sig att folk redan träffat på pratande svampar.

Fan, svamp, det är unikt.

Nu blev jag sugen på kantarell, eller egentligen inte, jag tycker inte svamp är så jättegott. Det var långesedan jag åt kantarellsås, eller sås med kantareller i, det har sina orsaker.

Jag tror bestämt att världen är påväg att gå åt helvete. Fast jag kan inte göra något åt det, det är bara att le och vara glad, hoppas Roma vinner. Halleluja!


Seger

Ja, vi vann! 3-1 över Bruna Stjärnan. Laget gjorde överlag en ganska bra match, där vi främst låg rätt och jobbade hårt. Jag tror att vi kan göra en bra säsong där vi kan utmana riktigt långt framme, jag tycker det finns kvalite i laget.

Min egen insats var väl sådär. Jag låg rätt och stoppade de när de kom emot mig i närheten, jag fick spela försvarare. Offensivt blev det inte så mycket för mig, lite besviken att jag tog lite felbeslut ibland, får skylla på ringrostighet. Jag lyckade rädda en boll på mållinjen i matchen, sånt börjar bli en vana för mig, och det är trots allt lite skicklighet inblandat.

Nu är jag ensam hemma i lägenheten, det känns lite ovant, ganska skönt men lite lustigt. Just nu är det totalt ljudlöst här, inte ens tvn är på, det enda som låter är brum från datorn, lampan samt mina fingar som dansar över tangentbordet.

Vi är på gång

Ikväll är det seriepremiär med Dinamo Liu i campusserien. Det sja bli riktigt kul att få spela lite fotboll, och i tävlingssamanhang. Jag är dock lite trött, men så långe jag inte somnar nu innan så ska det nog gå bra. Jag har lite halvdålig koll på vilket folk som är med i laget och har då ingen större koll på var de kan tänkas sätta mig, kan bli vilken position som helst, till och med målvakt.

Fan jag börjar bli lite nervös, som att jag typ aldrig spelat en fotbollsmatch innan. Nu är det dags att börja vinna.

Det är kväll

Ganska skönt med kväll, jag sitter här och tar det lite lugnt, lung är lugnt. Lugn är ganska skönt.

Jaguar är ett kattdjur.

Och vem finns i natten här omkring? Jag vill ha hjälp så ring.

En amöba har ganska få celler.

Jag tror bestämt att världen är underbart grå.

Besten

När det ser som mörkast ut siger han fram. Tack för målen Baptista.

Kanske kanske kan säsongen vända nu.