Far

Inatt drömde jag att jag skulle bli far, det var ganska läskigt på sina sätt. Dessutom pratade jag med Henrik Rydström.


Händelser

Fan vad lite intressant som händer i världen just nu känner jag. Inte ens Blondinbella gör något kul. Fotboll går ju alltid, men i takt med oframgångar så blir det lite tråkigare. TV visar sällan något kul, visst det finns poänger i vissa program som: Så ska det låta och Den rätta för Rosing, men nä, inget som engagerar mig.

Där kommer det kanske livsavgörande problemet, vad fan engagerar mig nu? Svaret är typ, eehh, blej.

Ipred kommer ju igång, och det låter ju ganska kasst, jag har dock inte läst på särskilt, kanske borde, men jag är mer intresserad av vilken startelva Uruguay ställde upp med nu i Vm-kvalet, kanske borde jag ta reda på det. Villarreal verkar iaf vara en stomme i laget, tre spelare från dne klubben startade i matchen mot Paraguay, där de vann, och Paraguay är inget oävent lag. De kan även ha använt sig av en 3-5-2 taktik, om man går efter namnen och deras positioner så är det så, men en mittfältare kan ju ha gått ner som ytterback, just nu orkar jag inte leta upp källor för hur fallet verkligen är.

Nu är vi där om fotboll igen. En annan sak som hänt är symaskiner, men det var för ett antal år sedan. Fan kopparlegeringar, det vore något.

Vad är fake och vad är äkta? Personligen tror jag alla hallon är genmodifierade, är de mindre värda för det?


Lampor

Idag ska man tydligen släcka alla lampor som stör. Hemma hos mig kommer det vara nersläckt iaf, jag kommer nämligen inte vara hemma.

Kjol

Jag skulle nog passa i kjol.

Kjol är en trevlig klädsel.

Själv har jag mest byxor, eller shorts.

Ibland gillar jag att vara naken, ibland trivs jag bättre med kläder på. Ibland är jag naken själv, ibland är jag naken med folk, ibland har jag kläder på själv ibland har jag kläder på kring folk.

Jag tror aldrig jag har använt kjol, men jag är inte säker. Diadem har jag använt, ganska snygg i det är jag. Jag har ett hemma, det har jag "snott", tycker knappt det kan räknas som stöld när jag hittade det alldeles ensam borta från ägaren.

Undra vad man skulle göra utan schampo, skulle man dö då?

Jag måste fan handla, deprimerande.
Vad fan betyder något?


En stoppskylt betyder stanna.


Om man inte vet, betyder det att inget betyder?


Undra vad som är viktigt i Per Sinding-Larsens liv.


Jag tror det är viktigt att man vågar bjuda på sig själv och att man är ärlig.

Tidelag

Ibland tänker man på getter.


Fan, tänk om man var en kentaur. Eller om man bara hade glass och oändligt av det i frysen.
 
Tidelag är något allvarligt som man inte ska ta lätt på. Om folk visste övergreppen som händer varje år på uttrarna, då tror jag få skulle kunna leva med sig själva. Uttrarna är Smålands landskapsdjur. Jag har då fan aldrig sett en utter, fan vad dåligt, underligt att det djuret kan vara mitt landskaps landskaps-djur. Gotland har förövrigt igelkott, hur tänkte de där?

Undra vilket landskapsdjur som utsätts för mest sexuella övergrepp? Jag skiulle nog tippa på antingen utter (Småland), igelkott (Gotland) eller bäver (Ångermanland).

Usch


Hopplaha

Nu känns det som Småland igen, orsaken är väl att jag sitter en kväll och ser fram emot att spela fotboll, jag har laddat en hel dag för match, ja till och med en gårdag typ. Ingen fest som ska hända nu på fredag heller. Orsak till detta är väl att det är slutspel och jag är övertänd nästan, tuff och viktig match, men här ska det vinnas, jag behöver säkerligen göra en bra insats för att det ska gå vägen. Sen behöver jag vila kroppen lite, så det räcker med lördag denna vecka, ta mig fan, en bäver i buren.

Dagbokigt värre, nä jag måste kommentera ett världsproblem också. Jag tycker det luktar lite unket.

Vad händer?

Inte vantar längre i alla fall.


Vår tid nu.


Härjedalen är Sveriges minsta landskap (belfolkningsmängd räknat), det visste jag inte förräns nyligen.

Något djupt, typ en ihålig tändsticksask.

Den stora schampoolyckan

Drabbade mig idag, eller en sån där body/hair vätska. Jag vart lite osmidig kring att hålla flaskan, hälla i händerna och samtidigt hålla io duschmunstycket och på någon vänster så lyckades jag skvätta upp en klick schampo i min vänstra höga, smärtan var smärtsam. Så nu har jag ett rött öga som gråter lite lätt, sexigt värre.

söndag

Fan vad härligt :).


grr.Forza Roma nu till sen, kan behövas, ett helt a-lag skadat typ (ett par avstängningar med), Motta verkar iaf frisknat till, så nu saknas bara: Totti, De Rossi, Mexes, Juan, Aquilani, Perrotta, Taddei, Cicinho, Cassetti.

Fredag

Snart är det tisdag.

Fan vad jag längtar till tisdag.

Undra vad som händer då?

Jordgubbsglass, undra om det är poppis i Ryssland?


Naffi ikväll, vår tabellplacering är redan spikad, jag är jätteladdad inför sista matchen innan slutspelet.

Ikväll går tåget, bort från stan, bort från stan, där mötte jag dig Anna-Greta, men du bara försvann.

Världen är liten, eller iaf Norrköping. Undra vad man gör i typ Finspång, Gränna eller Vimmerby ikväll?Jahopp

Gårdagen var ju en aning snöplig. Jag är ändå lite stolt över spelarna under denna match, flera gjorde en bra insats och liksom spelade på deras absolut högsta nivå. Speciellt Riise, han visar att han är en duktig spelare, jag kommer hedanefter alltid respektera Riise mycket. Sedan är jag även nöjd över insatserna från Motta (lysande värvning), Pizarro, Brighi och även Diamoutene. Baptistas insats är väl egentligen den enda spelaren som jag är besviken på, fan, han har snackat endel inför den här matchen och så presterar han som en jävla nöt.

Nu får det se till att knipa cl-plats till nästa år, det borde Roma kunna fixa.


Fan

Fan fan fan, det skulle vart du.


Fitta

Bra av Riise och Diamoutene, tyvärr marginalerna emot Roma, fan

Grattis jävla Arsenal, jag är fullare än någonsin och allt är rättstavat.


Fanfanfan, det skulle vart Roma

Feber på Mexes

Mexes har feber och missar matchen. En inlånad Malier som spelat 45 minuter i Roma och inte platsade i Lecces startelva ersätter, det känns tryggt.

Bara ett mirakel kan föra vidare Roma, frågan är vad fan det skulle vara.

Jävla Panucci-bråk, helt otroligt idiotiskt, om han varit tillgänglig så hade backlinjen hållt CL-klass.

På mitten hoppas jag att både Aquilani och Pizarro kan vara tillgängliga, de är två spelare som kan skapa saker.

Anfallet känns som att det håller klassen iaf, kanske kan det vara räddningen. Jag tror tyvärr att Totti kommer springa runt och inte kunna göra sig själv rättvisa, hoppas jag har fel, han har bitit ihop förut och avgjort.


Ve och fasa, det här luktar överkörning.Truppen

Truppen är uttagen till onsdagens match. Saknas från truppen pga skada gör Perrotta, Cassetti, Cicinho, De Rossi är avstängd och Panucci är inte med i cl-truppen.
Det finns dock några tveksamma namn i truppen. Framförallt Aquilani och Pizarro, även vissa frågetecken för Totti, Menez och Juan, men de tre sistnämnda lär vara tillgängliga och Totti och Juan lär starta. Förrhoppningsvis blir åtminstånde en av Aquilani eller Pizarro tillgängliga, annars kommer Roma att saknas fyra centralamittfältare. Aquilani gick av dagens träning pga hälont, hoppas han kan bita ihop. 

Enligt vissa förhandkällor så rapporteras det om denna elva
Doni
Motta - Mexes - Juan - Riise
Taddei - Brighi - Tonetto
Baptista
Totti - Vucinic

Själv hoppas jag på denna:
Doni
Motta - Mexes - Juan - Riise
Brighi - Pizarro
Taddei - Baptista - Vucinic
Totti

Jag är tämligen säker på att även Spalletti förederar den andra elvan, men allt handlar om friskheten på Pizarro/Aquilani, om Aquilani kan spela men inte Pizarro så lär Aqui ta platsen bredvid Brighi. 


Nyckelspelare är extra svårt att ta ut denna match, men om jag väljer tre så tar jag Brighi, mkt viktig roll på mitten, troligtvis för stort ansvar för honom, men det är upp till bevis. Vucinic, en spelare som kan göra individuella saker, Romas bästa spelare i man mot man situationer. Och sen Totti, man kan inte komma ifrån honom och som läget är i laget med skadeproblemen så krävs en bra insats av kaptenen, som läget ser ut nu tycker jag det är solgivet att han ska starta. 


De som jag är mest oroliga för gällande Arsenal är deras backlinje samt Van Persie. Eduardos effektivitet och Walcotts speed är också två skrämmande saker som Arsenals nu fått tillbaka jämfört med förra matchen. 
 


Snart är det fredag igenMen just nu är det måndag, fan vad galet

Fader min

Fader min som är i himmelen (eller var fan man nu tar vägen)

Ha det bra.

1998

Allt var så mycket 11 år sedan då.

Jag tror det var kul då. Det är la helt okej nu också, det är liksom som en äpple som legat nån dag, det kan smaka bra men det kan också vara surt.

Jag tror det skulle vara kul att vara fotbollsproffs, synd att jag aldrig blev det.

2009, det är vår tid nu, eller var det 1987?
1977, vart det, men 87 passar mig bättre.


Jag kom, sågs och fortsättning följer...Söndagstankar

.....

Ganska tomt på tankar är det.

Palermo kanske vinner, skulle vara fint.

Undra varför?

Tandtråd är inget söndagsgöra

Varför är mjölk vitt?

Hur många tapetserare behövs det för att tapetsera kinesiska muren?

Den enda frågan som egentligen spelar någon roll är: Varför?

grrr, voff voffArsenik
Ta mig fan


Det tar vi!


Torsdag

Förr i tiden var det ofta veckans höjdpunkt, dagen då saker hände. Vad har hänt med torsdag nu egentligen? Jag minns inte senast jag var ute på en torsdag, lite skrämmande är det. Jag tror dock inte det bara är mitt fel, utbudet har helt enkelt inte varit tillräckligt intressant senaste tiden, vilket är lite trist, förr var torsdagar bäst. Får se när nästa torsdagsutgång kan bli, troligast när nästa republik är, dvs pengatorsdagen. Det är långt dit.

Imorgon är det fredag, det ser jag lite halvt fram emot. Jag och en öl, en öl och jag och bara må bra, det ska jag göra.

Jag har inga förväntningar alls just nu. Knappt ens förhoppningar på något. Undrar om det har ändrats efter helgen.

Finns det någon torsdagssång?


Sandaler


Det är knark i mina sandaler
bää.

Godkväll

Mycket fotboll här senaste tiden.

Livet börjar efter 33, isf har man lite att se fram emot.

Undra om jag är en bra DJ?

Förnekar Frankrike Armeniens existens?

Mart Poom

Gräset är grönare på Värendsvallen.

Åh Mickey att du inte fattar vad du får, jag vill att du ska stanna varenda gång du går

Gör inte hor i onödan, bara om det verkligen är nödvändigt. Tänk på att alltid ha med dig saft och skydd.

Knäskydd är underskattat.
 


Det gamla Roma tillbaka

på gott och ont.

Idag gick Roma tillbaka till sitt gamla spel 4-2-3-1. Med det spelet så får Roma ett eget anfallsspel, ngt som man har saknat lite i och med bytet till 4-3-1-2.

En strålande förstahalvlek och 2-0 borta mot Inter. Det finns dock en klar svaghet med 4-2-3-1 när Roma spelar det, och det kan ju Mourinho utnyttja, nämligen att spela med två tydliga kantspelare, det gör att de ofta kan komma i en mot en läge eller t.o.m. 2 mot 1 läge mot Romas ytterback. Det andra problemet är att Roma tappar aggresiviteten i försvarspelet när de sjunker ner, bara för att man spelar lågt ner i banan så behöver man inte tappa aggresiviteten, för i helvete Roma. Matchen slutade 3-3. Inter fick en billig straff, som vanligt, men denna var i 50/50 sitiuation, så inte så mycket att gnälla om idag tycker inte jag.

Frågan är hur Roma kommer ställa upp i fortsättningen, personligen tycker jag nog variera just p.g.a att 4-2-3-1-systemet är för lättläst för motståndarna. Eftersom Pizarro är en nyckelspelare inför matchen mot Arsenal så tror jag på 4-2-3-1, han passar in mycket bättre i det systemet , och han måste helt enkelt starta mot Arsenal. Skadorna på Pizarro, Taddei och Aquilani är nog till stor del orsaken att Roma fick lov att byta taktik i höstas, det finns ingen som kan ta rollerna när de saknas, Aquilani och Pizzaro konkurrerar ju om samma plats, men båda har varit skadade.

Jag tror på detta laget mot Arsenal.
Doni
Motta - Mexes - Juan (ett måste annars är chansen borta) - Riise
Brighi - Pizarro
Taddei - Perrotta - Vucinic
Baptista

Totti saknades idag mot Inter  p.g.a. skada och just nu är han tycker jag inte tillräckligt bra för att få starta, det smärtar att säga det och det är ju några dagar kvar, men jag har svårt att se hur han ska hitta formen. Ett inhopp av Totti kan dock bli guld värt. 

Panucci var tillbaka idag, han gjorde en en ganska okej insats. Synd att han inte är med i CL-truppen, hade varit en behövlig mittbacks-backup om Juan inte hinner tillbaka. 

 

John Arne Riise