Roma

Seger idag mot Genoa med 3-0 vilket innebär att Roma avancerar till tredjeplatsen eftersom alla andra resultat i princip gick som man ville. Luca Toni gjorde två mål och spelade bra vilket är oerhört kul. Vad som är ännu roligare är Romas fina form för tillfället, det var 2 år sen Roma låg på den nivån som de låg på nu. Högstanivån är inte på samma nivå som då, däremot så har Roma äntligen fått ordning på försvarsspelet vilket känns väligt bra, det var Spallettis stora brist som tränare. Med de kreativa spelarna som ändå finns i Roma så gör det dock att laget trots allt blir ganska underhållande, vilket är trevligt.

Nu är jag troligtvis överdrivet optmitiskt, men äntligen ser det bra ut i Roma, laget visar kvalite och det är en hög konkurrenssituation om platserna. Hoppas att formen kan konserveras, då bör Roma definitivt ta en Champions League-plats. Någon svacka till kommer troligtvis komma, men just nu är formen god och man ser äntligen ljuset igen.

Till sist, en spelares form som jag verkligen gläjds över är Perrottas, han är återigen landslagsmässig. Hans löper alltid mycket, men nu sitter tajmingen på dem så han kommer rätt till situationerna och han besitter nu också självförtroendet och kylan som gör att han tar rätt beslut ovh visar upp en god funktionell teknik och plockar även fram trevlig kreativtet ibland, grande Perrotta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback