Juni slut

Du var det Juli, och fotbolls EM är slut. Juli lär bli den månaden som det kommer hända absolut minst saker. Det lär böilite jobb, när möjlighet till det sker, annars lär det inte hända så mycket annat. Inte nog med det så har jag dragit på mig en lättare sjukdom, suck

Nu är det bara skit på tv, det är väl för att tablån nu är skapad för kvinnor och bögar för att kompensera fotbolls-EM. Det var en artikel i expressen som handlade om det, jag lyckas dock inte finna den nu.

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

nä, bara freeagents NHL=)

2008-07-01 @ 12:41:54
Postat av: lali

då är jag kvinna eller bög, för det är sååå skönt att em är över! =) Nu kan jag andas lite innan OS sätter igång att kväva mig.

Postat av: Tobias

Har aldrig förstått folk som klagar över sport på TV. Se inte skiten? Tänk om jag, som bara ser sport, skulle klaga på samma vis? Hujeda mig vad jag skulle få klaga...

2008-07-01 @ 19:18:09
URL: http://tobikei.blogspot.com
Postat av: Adam

Det är inte lätt att tycka annorlunda vad andra tycker om sporter.



Bara för att en annan inte gillar sport så låt personen göra det då. Menar jag kan ibland påminna mig själv tidigare då hockeyslutspelet var på 54:an, så många timmar av andra program som inte gick då just på grund av hockeyn.



Nu i EM så försvann många program av just fotbollen. Sverige är inte bara ett sport tv land utan det finns tyvärr de som gillar den andra sortens tv. SOm vi andra inte gillar som drama.



Själv klagar jag över varför ens sända Southpark? Simpson? Family GUY? Det är bar fånigt. Varför sända fimer som går i avsnitt?



Sånt gillar ej jag, men jag accepterar andra som gillar den.



Att ifågasätta andras gillanden är att ta i. Alla har olika smak. Själv föredrar jag hockey före massor av komdesnuttar som man blir beroende av.

2008-07-05 @ 00:50:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback