Nu har transferfönsteret stängt

Nu är det stängt är därmed är det nu fullt fokus på de olika matcherna. Roma har värvat ganska bra, positionerna där det saknade spelare tidigare har täckts upp, truppen är nu bredare än på länge. Det som skulle kunna fyllas ut är en centertank som kommer att sitta mycket på bänk. Romas trupp ser ut på följande sätt detta året, en intressant trupp.

målvakter
Doni
Curci
Julio Sergio

backar
Cassetti
Panucci
Cicinho
Mexes
Juan
Ferrari
Anderoli
Antunes
Tonetto

Mittfältare
De Rossi
Aquilani
Pizarro
Barusso
Brighi
Taddei
Giuly
Perrotta
Esposito
Pit
Mancini

Anfallare
Totti
Vucinic

Enda lilla besvikelsen är att Roma inte lyckades få iväg Kuffour till en ny klubb. Det bästa både för Roma och Kuffour själv hade varit en sådan lösning. Han komme inte att spela något under säsongen. Pit skrev jag med med tvekan i truppen. Det är tveksamt om han kommer få någon speltid överhuvudtaget. Alla de andra som står i truppen förutom tredjemålvakten Julio Sergio kommer att få spela. Vissa mer vissa mindre. 

Förstalaget
Doni
Cicinho- Mexes- Juan-Tonetto
Pizarro- De Rossi
Taddei-Perrotta-Mancini

Andralaget
Curci
Cassetti-Panucci-Ferrari- Antunes
Brighi-Barusso
Esposito-Aquilani-Giuly
Vucinic

Panucci, Aquilani och till viss mån Giuly är riktigt nära en startplats i förstalaget (för tillfället är Panucci förstaval som högerback). Men det kommer att vara skador under säsongen och det kommer inte vara ofta som hela truppen är tillgänglig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback