Nervöst

Fan det här börjar bli nervöst och läskigt, massa skador också till matchen, bah. Juan är helt borta nu och dessutom Cicinho borta, Marco Motta ersätter. Verkar som att Loria kommer att spela, vet inte ifall man ska skratta eller gråta, aja, han har ju iaf chans till världens revansch. Vucinic har också skadeproblem och är ett osäkert kort. Dessutom tisslas det om att kaptenen ska ha problem, men det tror jag bara är skitsnack och vägrar tro på. Det som bara fär någon dag sen såg, om inte bra ut så iaf hyfsat stabilt. Nu ser det klart mycket sämre ut, Romas backlinje håller helt enkelt inte CL-klass och offensivt är det bara Baptista som verkar vara helt frisk. Att sätta den offensiva tilliten på Baptista känns en smula osäkert.

I Roma finns det två nyckelspelare som verkligen måste kliva fram och vara dominanta, det är De Rossi och Mexes, det krävs att de ska spela på absolut världsklass för att Roma ska få ett bra resultat från Emirates. Det lär inte bli seger för Roma idag, jag hoppas på oavgjort, ett bortamål skulle vara riktigt viktigt att få.

Tur att man ska se barnteater idag så man iaf har ngt annat att rikta tankarna på.

Usch fy fan.

Kommentarer
Postat av: Adam K

Intressant som beskådare utifrån två personers olika intressen angående matchen mellan arsenal-roma.

ArsenalX2 Tobias, (norrköping och han från (alvesta)

Sen du för roma. Han i alvesta är ej optimistikt heller. Två negativa tror på förslust intresant. Undar vad tredje person säger Tobias (Norrköping säger). Själv tror jag inget jag följer hockeykampen kring ena strecket och en kvalrysare.

2009-02-24 @ 15:53:18
Postat av: Tobias

Jaha, det här gick ju "bra" :)

Postat av: Adam K

Ja dte blev ju bättre än inget for Roma, att bara förlora med 1-0 på bortaplan så kan Roma ta det med 2 mål eller?

2009-02-25 @ 14:59:53
Postat av: Anonym

Hejsan, vill du smidigt och enkelt få presentkort på de flesta butiker i hela sverige?Exempel: Kicks, LagerHaus, Gina Tricot, HM m.fl?Samtidigt som du är med och tävlar om en helt ny Nokia på min sida?Registrera dig och börja samla poäng redan idag !Dragning av 5 lyckliga vinnare sker den sista mars !http://www.gratismode.se/?c=46891

2009-02-26 @ 15:22:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback