Avtacka Vintern

Idag avtackade jag vintern genom att åka stjärtlapp, så nu har jag gjort allt som man bör utnyttja under vintern. Så imorgon hoppas jag våren kommer, 9 plusgrader och bortsmält snö vill jag se när jag vaknar imorgon.

Det var ett riktigt trevligt sätt att avtacka vintern på, stjärtlapp är kul att åka, och trevligt umgänge var det också.


Kommentarer
Postat av: Adam K

Har du åkt skridskor också?

Det har jag jort iallfall och dte var skönt att vara ute på natur isen.Hemsidna är föressten nästan klar nu (FIF:s), dock länkar jag den via msn och inte här. risken är att dte blir för mycket besökare då med tanke på att webbhotellet har "fri" server så kan de stänga ner sidan pga för många som belsatar på en hemsida. Lite lurendrejeri där, men i vilket fall så vet du det att sidan är snart uppe.

2009-02-23 @ 18:36:33
Postat av: Simon

Äsch, jag har icke åkt skridskor, men det låtsas jag om att inte räkna :), eller så säger jag att när man nu blir äldre så får det räcka med en ordentlig vinteraktivitet, typ skidor, skridskor eller stjärtlapp :)

2009-02-23 @ 20:55:29
Postat av: Tobias

Låter mysigt det. Sådant man borde göra oftare så kanske vintern blir lättare att uthärda.Adam, tro inte för gott om Simons blogg nu. Inte skulle besökarantalet bli så stort för en länk här ;)

Postat av: Adam K

Nej, men han har en länk till min också, och era bloggar. en länk kan gölra mycket, många bäckar små heter det. rätt som det är är någons blogginlägg på någon sida, där många ser ah vad är folktomt, klickar in, klickar vidare på alla de andra länkarna eller kommentarer. Du vet vi är ju nyfikna av oss inte sant?

2009-02-24 @ 07:53:42
Postat av: Tobias

Jodå, visst vet jag att vi är nyfikna. SÅ nyfikna vet jag dock inte om jag kan hålla med om ;)

2009-02-24 @ 11:40:56
URL: http://tobias.menofmisery.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback