Pajaslag

Efter att ha tappat en tvåmålsledning så lyckades Roma göra en heriosk insats och göra 3-2 genom en mycket billig straff. Eftersom de andra resultaten dessutom gick Romas väg denna omgång så har Roma fortfarande chansen på CL. CL-platsen kan alltså inte bara missas, utan hoppet ska fan vara kvar till slutet, helvetessport. Romas försvarspel är under all jävla kritik, patetiskt att se, idag kan det väl ursäktas lite av skador och avstängningar, men det har fan sett ut såhär hela jävla säsongen, otroligt, otroligt dåligt. Endast när en frisk Juan spelar som försvaret ser något sånär bra ut, och han är ju icke frisk allt för ofta.

Om Roma vinner resterade 6 matcher så kan det nog bli CL. Chansen att detta lag skulle lyckas göra det är dock relativt liten. En frisk Totti är dock ett måste. Han har varit spelat tre raka matcher nu och verkar mer eller mindre vara helt skadefri nu. Skulel vara kul att se han i gammalt god slag i spurten, alla andra spelare i laget är totalt inkompetenta och halva laget spelar inte på deras bästa position, hur fan gick tankarna när truppen byggdes till denna säsong? bah.
 

Kommentarer
Postat av: adam k

tyvärr gynnas oftast de bättre lagen i slutet av en match likt hv som roma så har båda smörat in sig bra med domarna. Besök gärna www.fagelforsif.se, så får du

se vad som är nytt där.

2009-04-20 @ 00:29:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback