Årets serie A Elva

En omgång kvar av serie a, jag tänkte då nörda ner mig lite med att ta ut årets serie A elva.

Buffon
Maicon - Juan - Chiellini - Vargas
Camoranesi - De Rossi - Cambiasso
Di Natale - Borriello - Mutu

Buffon känns som den klart bästa målvakten, Julio Cesar har gjort en mycket bra säsong i sitt Inter, men Buffon är viktigare för sitt lag och dessutom världens bästa målvakt.

Jag tycker Maicon håller en högre klass en samtliga andra högerbackar i ligan, så även att han hade än sämre säsong än förra så är han ändå bäst. Inget utav topplagen stoltserar  med någon överdrivet bra vänsterback, bottenlagets Catanias vänsterback Vargas känns både som den hetaste och bästa, flera storlag är intresserade. Juan har varit skadad en del, men eftersom att Inters bra mittbackar har varit skadade ännu mer och Milan har gjort en för dålig säsong för att någon ska komma med så stog det mellan Juan och hans lagkompis Mexes, jag tycker Juan har gjort en stabilare säsong. Chiellini har varit mycket viktig för sitt Juventus, nästan lika viktig som Buffon, utan Chiellini så hade tabellplaceringen blivit lägre.

De Rossi är serie a.s bästa defensiva mittfältare och han har gjort en bar säsong, alltså självskriven. Camoranesi är en annan Juventusspelar som varit riktigt viktig för sitt lag, frågan är om han har varit bättre, med i detta lag blir han iaf. Cambiasso är mycket vikrig för sitt Inter, hans fina spel har gett Inter en massa viktiga poäng, han är nog den spelaren som varit viktigast för Inter denna säsong. 

Di Natale, denna säsong var säsongen då Di natale blev ordinarie i Italienska landslaget och han har hitilsl gjort 17 mål för sitt Udinese, hans främsta konkurrent om platsen var Del piero, men Di natale tar den, knappt. Mutu är den klart mest lysande stjärnan i Fiorentina som håller på att snuva Milan på CL-plats, han har återigen gjort en mycket bar serie a säsong. Borriello delar skytteligaledning och spelar för mittenlaget Genoa. Han tar platsen framför Trezeguet, som jag tycker hade behövt göra lite mer mål än Borriello, samt Ibrahimovic och Totti, som varit skadade för mycket för att utmana.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback