Förbannade piss och kyrkråttor

Verkar som att canalplus återigen kommer inneha rättigheterna för Serie A inför denna säsong, satans.. Tydligen så spelar det ingen roll att tv4 sagt att de ska inneha rättigheterna för serie a i ytterligare en säsong, de har tydligen sålt rättigheterna eller vad de gjort. Det verkar inte finnas någon vettig stabilitet gällande tv-avtal. Canalplus kommer jag inte ha råd med så detta känns jäkligt surt. Blir väl att strema endel till kommande året antagligen. 

Kommentarer
Postat av: johan gyllensten

Serie A. Är du intresserad av det Simon=) vad tror du om Roma i år? blir de etta, tvåa, trea eller fyra?

Postat av: Adam K

Va glad över att du inte fick en bsökare som jag fick, hade en som var språkpolis, dvs märker hur andra stavar.



I vilket fall, så har lag aldrig gillat tv4 sport, den har levt över sin förmåga. Canal + är väl herranrna på berget, och tv4 sport är bergsfoten, de underordnar sig till de större. Tyvärr.



MEn att de sänder kvalserien oi hockey är förvånande med den klass på kommentatorer de har OCH de sämsta som intervjuar. USH. På ett sätt är det bar att Serie A går tillbaka där det ska va på canal +, de har kvalitet åtminstonde. Visst tv4 är en nystartad kanal som funnitrett par år nu, emn dte var C+plus också, desatsar mer på kvaliteten än underligor.

2008-08-12 @ 21:15:55
URL: http://www.offensivhockey.blogspot.com
Postat av: Simon

Jag tror Roma vinner, men iår kan det likaväl bli en femteplats känns det som.



2008-08-12 @ 21:38:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback