Funderingar

Ibland kan man sitta och fundera över saker. Som varför tangnetbord oftast är gula. Nu är ju det självklara svaret på det att man lättare ska se knapparna.

Andra funderingar man kan ha är varför pennor ofta är av likande längd, det är ganska underligt. Jag menar vi människor är olika, då borde ju pennors längd vara anpassade till olika personers fysiska förutsättningar. Tänk om alla skor vore lika stora. Det skulle inte vara så kul för dvärgarna, om man nu inte gjorde små skor, då vore det ett helvete för de flesta andra.

Internet kan vara lite spännande ibland, det ger en möjlighet att kommunicera med folk som har Internetuppkoppling oavsett var de är på Jorden, eller något sådant. Det är något fantastiskt som vi borde ta tillvara på.

Undra om Jesus är nöjd med hur världen blivit efter att han dog.


Kommentarer
Postat av: Adam

En annan orsak till varför tangentbord är gula är att då den en gång var vit blir gul efter ett antal år?

Kan bero på att Penntilverkarna har en standardmått?
Inget onstigt med detta, annars kan man också tillverka egna pennor=), lika mycket standard som det är med brev som företagen skriver emellan sig=).

Tycker du inte vi gör det redan?
Pedofiler, och andra olika männsikor har idag MSN och andra chattprogram, plus en annan orsak till varför en del inte använder Internet är en kostnadsfråga också.
Alla familjer har inte råd, exempelvis en en dottre och ensam mamma. Eller dotter med ensam morfar.

PS: Detta är inga svar på dina frågor utan mina tankar kring dessa.DS

Synd också at Roma fick oavgjort i slutet av matchen och Totti blev än en gång skadad.

2008-04-20 @ 11:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback