Roma är klara

Roma blev idag klara för avancemang i CL, trots att man hade det på känn så är det skönt att det nu är helt klart. Panucci gjorde mål igen, vilken härlig spelare det är. Jag har svårt att se hur Cicinho kan spela sig till en startplats just nu, för i detta nu finsn det ingen högerback som är bättre än Panucci! Cicinhos chanser lär väl dock komma, det brukar bli så, fotbollspelare har en förmåga att bli skadade. 

En jobbig sak är skadorna Roma har. Romsonen Aquilani är ännu inte frisk, han skulle ta klivet till att bli en ordentlig stöttespelare för Roma och storspelare i världen, skador ser ut att stoppa honom från att bli det. Den största Roma-sonen vid namn Francesco Totti fortsätter också att vara skadad, han ser ut att bli borta till helgen också, det är skit. Totti behövs. 

Taddei var iallafall tillbaka i dagens match. Han spelade iofs bara en halvlek, men det räckte gott och väl, det stod 3-0 när Taddei gick ut, matchen slutade 4-1. Taddei är en viktig spelare för Roma, främst hans inställning och att han har en viktig roll att balansera upp laget. 

Övriga målskyttar blev Vucninic *2 och Giuly, helt rätt spelare som fick göra målen ur ett psykologiskt perspektiv.  

Kanske ska nämna Pizarro också, han har varit ordentligt bra de senaste matcherna, kanske den allra bästa i Roma tillsammans med Panucci då. Det är kul att Pizarro kan via att han verkligen kommer att kriga om en startplats i ett helt ordinarie Roma. Någon utav Pizarro, Aquilani, Perrotta kommer behöva petas. Alla dessa tre behövs dock verkligen, skador och andra saker kommer alltid, just nu är t.ex. både Perrotta och Aquilani skadade.   

Kommentarer
Postat av: adam

Som vanligt bra romareferat från dig, keep on good work. (eventuell fel i engelskans ordordning) men du förstår nog.)

2007-11-28 @ 02:02:41
Postat av: adam

Min blogg är borta nu- jag tog bort den om dte låter bättre.
VArför?
Skriva mort en vägg är inte kul alla dagar=)
Finns mer att göra i livet än att skriva blogg

2007-11-28 @ 16:38:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback