Landslagslördag

Var det igår, jag missade nästan alla matcher, såg lite utav Italiens match mot Skottland iofs men det var allt. Givetvis gick till slut Italien och Frankrike vidare tillslut, lite synd om Skottland, det känns lite som att de hade variot värda en EM-plats, men den får man inte när man blir lottad i EM kvalgruppens tuffaste grupp. Italien visar upp sin grinta i avgörande läget, de kommer förmoldigen inte ha tillräckligt med fingertoppskänsla för att vinna det kommande EM:et, det gäller nog även Frankrike.

England fick otroligt nog chansen att ta sig till EM och detta tack vare Israel och deras seger mot Ryssland. Nu har England det i egna händer, det räcker med poäng hemma mot Kroatien. Det ska de klara och om de inte gör det är de inte värda EM-platsen.

Sverige tog inte chansen att kvalificera sig till EM borta mot Spanien. Det var väl inte riktigt att förvänta sig heller, Spaninen är trots allt ett ganska bra landslag. Jag bävar lite för att det kan bli ett fiasko mot Lettland. Men att Sverige förlorar hemma mot Lettland och Nordirland spöar Spanien kan väl inte hända, eller?

Finland har fortfarande en chans att gå till EM, den är dock inte så stor. De måste vinna borta mot Portugal, lättare uppgift kan man få.

Den stora favoriten till kommande EMet kommer att vara Tyskland. De har bra spelare, ett bra fungerande lag och så har de den bästa tränaren, med konkurrans utav Portugals Scolari. Att något annat land en Tyskland vinner EM komemr dock att kännas som en skräll för mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback