Givetvis

Det går nästan aldrig som man vill när man håller på Roma. Fina studer och stor underhållning har man många gånger upplevt men ofta när det väl gäller så blir det någon form av ihopklappning. Givetvis hade det varit för bra att vinna mot United. När man håller på Roma så är det ett ständigt hoppandes, både i fysisk form men mest att resultaten ska gå vägen, vilket det i slutändan oftast inte gör. Att vara försiktigt optimist är en ganska sund inställning när det gäller Roma, man måste alltid vara beredd på en förlust för den kan komma när som helst på samma sätt som att Roma kan slå vilket lag som helst.

Matchens siffor känns givetvis jobbiga, men det är ett sånt sätt som Roma hyfsat ofta förlorar på, Roma och Totti. Så många motgångar han har fått i sin karriär som borde kunna sänka honom så är det imponerade att han kan fortsätta på det sättet han trots all gör. Han skulle kunna ha gjort det enkelt för sig och gått till exempelvis Milan eller Real Madrid, men han har valt att spela för Roma och ofta fått bära ett hundhuvud(säger man så?), ibland välförtjänt men mycket beroende på hans val att spela för Roma.

Visst sättet det förlorades på svider ganska rejält, men jag kan inte vara allt för besviken med tanke på att laget runt den här tiden för två år sedan var serie A:s formsvagaste lag och de var på vippen att åka ur. Kvartsfinalplatsen ger pengar och status och de blir förmodligen ligatvåa vilket innebär en direktplats till CL. Med ett par försträkningar till nästa år så kan det bli riktigt intressant, men man kanske inte ska hoppas på för mycket, det är ju trots allt Roma.  

Kommentarer
Postat av: Johan Gyllensten

Då ska du veta hur det känns att hålla på ÖIS. Ojojojojoj! där snackar vi om att ha låga förväntningar... hoppas vi vinner någon match i år.

Postat av: Simon

Att hålla på Öis är väl mer som att gå med i en självmordssekt än att hålla på ett fotbollslag?

2007-04-12 @ 11:31:58
URL: http://folktomt.blogg.se
Postat av: Dennis

Att hålla på ÖIS kan inte vara i närheten av det självplågeri det innebär att hålla på IFK..

2007-04-12 @ 16:20:13
URL: http://denilsson.blogspot.com
Postat av: Daniel

Detta är underbart! Tre av Melankolins fyra huvudlösa ryttare! Det är nästan som snillen spekulerar!

2007-04-17 @ 20:19:50
URL: http://censurerat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback